29 iunie 2009

Kristen la filmari


Si cateva poze cu Dakota.

21 de comentarii:

  1. nu imi place cum este imbracata:(

    RăspundețiȘtergere
  2. este fumatoare :( nu e un bun exemplu, sincer!

    RăspundețiȘtergere
  3. pai e imbrakta cum erau tipele alea in anii 70...de abia astept sa termine filmarile la runaway si sa se apuce de eclipsa :X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  4. vai si-a schimbat kristen ochelarii,nu-mi plac,sper k fac parte din costumatia filmarilor,o ador knd poarta ochelarii Ray Ban Wayferer,si ea si rob ,le sta super cu ochelarii daia

    RăspundețiȘtergere
  5. da in eclipsa o sa fie tunsa la fel? adik ii sta destul de najpa...ma rog...gusturile difera...da cum revine la vechiul look pana in septembrie??

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ai auzit de extensii de par?

    RăspundețiȘtergere
  7. anonimu din fata mea...nu are voie omu` sa ceara iunformatii? nu trebuie sa te crezi superioara...si nuj dak o sa le convina ideea cu extensiile

    RăspundețiȘtergere
  8. in oric caz arata oribil km e akm

    RăspundețiȘtergere
  9. nu m-am crezut superioara. probabil ca tu te crezi superior/superioada din moment ce-ti dai cu parerea referitor la ce-o sa le convina sau nu scenaristilor. stai linistit/a ca nedumerirea ta nu a fost luata in calcul de protagonisti. nu are cum. si asta, datorita extensiilor sau altor metode de schimbare peste noapte a unui look. got the point?

    RăspundețiȘtergere
  10. pai mai....voi gasiti un motiv de cearta la orice postare????:(......AICI SCRIE "SPUNE-TI SI TU PAREREA" NU SA JUSTIFICAM PAREREA ALTORA....OMG!!!! kristen arata dragutz....imbracammintea...ce sai faci ...ca in anii 70...doar e doar un rol:)

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt de acord cu comentariul de deaspupra..:P..Kristen is the best..:P

    RăspundețiȘtergere
  12. kristen arata bine oricum ar fi...daca chiar sunteti fane ar trebui sa fie Ok....si pana la urma joaca un rol oameni buni...ce de RP va place k e gay in noul sau film? sau?

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu cred ca alegerea de a fuma sau nu ii apartine in totalitate.. nu mi se pare ca da niciun exemplu - ar trebui atunci si rob criticat pentru ca bea cafea (si asta poate sa creeze dependenta :p).

    Nu zic de comentariul tau, stiu ca ti-ai spus doar parerea, ma refer la tot "tam-tam"-ul facut in presa pe tema asta (iar eu sunt nefumatoare btw, dar respect decizia celor care fumeaza..e problema lor pana la urma).

    Acum si daca bea Pepsi ar trebui criticata ca nu bea Cola? Sau daca bea apa imbuteliata si nu de la robinet? Suna ciudat sa critice omul pentru ceva atat de personal.. cred eu.

    RăspundețiȘtergere
  14. e oribil,cred ca a gasit hainele alea in podul strastrastrabunicii ei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Arata sooper mijto in poza zilei,asta din 30 iunie si desenul cu rpattz e najpa.

    RăspundețiȘtergere
  16. e supaerba asa cum e ea :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:

    RăspundețiȘtergere
  17. sunt poze de la filmare.. nu sunt hainele lor

    asa se imbracau si mamele voastre in anii '70..si lumea zicea pe vremea aia ca aratau bine nu naspa ;)

    RăspundețiȘtergere
  18. =)) imi place ff mult comentariul de sus:)) ai dreptate=))))))

    RăspundețiȘtergere
  19. asa e ...naspa k fumeaza,da nah e trb ei:)

    RăspundețiȘtergere
  20. e j dak frumeaza ce nu e treaba nimanui si eu cred l ce a zis my sus fata sau baiatul k extensii poate fi o solutie.....ma rog ar treb sa se my modernizeze j lumea......orikum kred k ii va creste foarte repede j va fi Kristen km era inainte......eu o adorr pt k sunt un fan adev j o plac asa km e ea..........defapt toata lumea kare nu e impotriva ei k sa tuns e fan adev......adk vr sa sp te uti la twilight iti place rolul principal j dupaia k sa tuns j nu ii my sta k inainte gta nu my iti place:)).............kristen e superbaaa:X:X:X:X adorabila j se potriveste k rob:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  21. kristen looks great in leather:X

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.