1 iunie 2009

Zori de zi apare pe 12 iunie!

Editura RAO a pregatit o supriza pentru fanii seriei "Twilight".
Ultimul volum al seriei va aparea in librarii incepand cu data de 12 iunie, la pretul de 55 lei, si va avea 768 de pagini.Este tradus de Laura Frunza si Mihaela Frunza.

*Rezumatul de pe coperta :
Cand esti indragostita de un vampir, este in acelasi timp o fantezie si un cosmar, tesute intr-o realitate periculoasa pentru Bella Swan.
Impinsa intr-o directie de pasiunea intensa pentru Edward Cullen, si in alta de conexiunea profunda cu varcolacul Jacob Black, a indurat un an tumultuos de tentatii, pierderi si certuri pentru a ajunge la ultimul punct de intoarcere.
Decizia iminenta de a se alatura intunecatei dar seducatoarei lumi a nemuririi, sau de a continua o viata normala de om, a devenit o amenintare de care se agata soarta celor doua triburi."
Multumim Andreea si Tudor pentru pont.

14 comentarii:

  1. Asta da surpriza[:X]...abia astept sa apara :)..desi am citit-o deja[:P]...nush dc...desi am terminat de citit toate cartzile aprox acum 2 sapt vreau sa le recitesc [:)]..cartea o putetzi lua de aici http://www.librarie.net/carti/119377/Zori-Stephenie-Meyer ...costa doar 50 de lei [:)]

    RăspundețiȘtergere
  2. abia ast sa apra in biblioteca mea personala* ...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. dap f frumos:D.sper sa nu fie doar un simplu zvon

    RăspundețiȘtergere
  4. in data de 12-13 iunie se poate comanda de pe internet.in librarii va ajunge mai tarziu. bineinteles vor ajunge la destinatar ca si celalalte, in vreo 2-3 sapt. eu o aveam deja rezervata si de abia ast sa ajunga.

    RăspundețiȘtergere
  5. Apare pe 12. Cititi comunicatul oficial pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. super ....ma asteptam sa o cumpar prin noiembrie

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am citit-o descarcata de aici , crezand ca o sa para peste 5 luni. Cand colo apare peste 2 saptamani. Nu ca m-as supara....:D FOARTE TAREEE!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. superrr...am citit toate cartile,ultima e cea mai super si abia astept sa o cumpar.sper sa nu fie doar un zvon ca apare pe 12...:)

    RăspundețiȘtergere
  9. aaa si app,are cineva cartea "Soarele de la miezul noptii" tradusa toata?eu am citit primul volum al colectiei"Amurg" dar e interesanta si cartea asta pentru ca e din perspectiva lui Edward...daca o are cineva tradusa...o asteptcu mare placere.(annula_08...id'ul meu)

    RăspundețiȘtergere
  10. deabea astept ! dimineata pe 12 o sa stau in fata librariei de cand rasare soarele :)) oricum...am citit fragmente din ea si pare interesanta :x

    RăspundețiȘtergere
  11. Asa am procedat si eu.
    Nemaivand rabdare atatea luni am citit-o de aici de pe site.
    Dar sincer abia astept sa o vad in bibleoteca langa celalte 3 carti si " fenomenul amurg"
    E o veste fffffffff. buna! :) Mary

    RăspundețiȘtergere
  12. de unde se poate descarca si pe ce limba si cum ???:D

    RăspundețiȘtergere
  13. deundepot descarca cartea ??/?

    RăspundețiȘtergere
  14. tare rau cartea mi.a placut foarte mult:d!cititi.o ca este fff frumix:)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.