22 iunie 2009

Respect Me

Site-ul Let Me Sign a lansat o companie care isi propune sa ii faca pe fani sa-l respecte pe Robert Pattinson. Avand in vedere ca a fost urmarit de paparazii in mod agresiv si atacat de fane nebune in randuri repetate, initiativa e necesara.

Ne-am inscris si noi in randul site-urilor care sustin initiativa.

18 comentarii:

  1. sa speram ca va fi o masura eficienta...asa poate invata si fanele alea isterice ce inseamna a fi fan cu adevarat si sa dea dovada de mai mult respect

    RăspundețiȘtergere
  2. sper sa aiba efect ca deja au inceput sa intreaca masura!

    RăspundețiȘtergere
  3. imi puteti spune si mie cum ma inscriu pt. a sustine initiativa??va rig mult :)multumesc mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetele au postat si linkul catre pagina campaniei de pe "Let Me Sign" (chiar la inceputul articolului).. intri acolo si vezi ce trebuie sa faci :)

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar era nevoie de o astfel de campanie.sa speram ca rob o sa aprecieze 8->

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa speram ca o sa aiba efect. Deja s-a depasit masura.

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc pt. raspuns ariana :)

    RăspundețiȘtergere
  8. eu cred ca ii trebuie mai multa garda de corp, nu de alta dar sunt destui oameni obsedati care o campanie chiar nu ii atinge

    RăspundețiȘtergere
  9. mie frik k o sa fie in zadar...... adik! sincer credeti. k nishte poze/ argumemte o sa fie suficient sa opreask fanii nebuni......nu mai pot aia tot ceea ce vor e sal vada/atinga/vb q rob!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am vazut filmul fara sa fi citit cartea si nu m-a impresionat.Mi s-a parut un film interesant, actori draguti.Nu am avut ce face si am citit prima carte.De atunci nu mai am liniste.Povestea de dragoste dintre cei doi este unica si Edward este printul pe cal alb din viul oricarei fete.Probabil ca fiecare fata se regaseste in Kristen.Robert P. este un baiat frumos dar tot ce i se intampla acum, toata isteria este din cauza personajului.In mintea "fanelor" el este perfect : infatisarea lui RP si personalitatea lui EC.Nu mi-as dori sa fiu in locul lui acum pentru nimic in lume.Poate toate aceste "fane" ar trebui sa se puna in locul lui...Trist...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ei bine... Campania este un bun inceput. Unele fane chiar sunt nebune. Dar ce inseamna totusi fane nebune? Sa il sarute prin surprindere sau sa il...nu stiu... sa sara in fata lui atunci cand o masina e cat pe-aci sa il zdrobeasca? Asta chiar e nebunie. Dar cum afecteaza niste biletele dragute sanatatea mintala a lui rob? Sunt curioasa? este asa grav daca cineva merge la el si ii cere un autograf, sau vrea sa faca o poza cu el? Atata timp cat nimeni nu face ceva fara ca el sa interzica, atata timp cat nimeni nu face lucruri care sa il intrige... atata timp cat fanele se hiperhentileaza cand il vad, ii cer un autograf si o poza in limita bunului simt fara satabarasca pe el in imbratisari si sarutari mi se pare absolut normal. Este cel mai frumos barbat din lume? Ce se astepta? Sa mearga pe strada bine merci si lumea sa il ignore total? Nu se poate asta! Si, da, m-am pus in locul lui si cred ca as incerca sa fiu mai popular nu sa fac campanii , de parca a incercat cineva atacuri teroriste pe mine!

    Nu ma intelegeti gresit, il iubesc/ador/idolatrizez pe robert si edward va fi mereu Fat-Frumos in visele mele...Dar, va rog, mi se pare sclifoseala ! Nu e din portelan ( la propiu, ca la figurat e ! :D) si poate sa se descurce cu fanele cand acestea intrec masura.

    Si mai am o intrebare. El a facut campania asta sau doar niste fani gelosi ultra-mega-protectori?

    P.S.: Daca eram in locul fanelor puneam 10 biletele, nu unul singur, si ceream 100 de autografe si poate 1000 de poze. ( Exagerez, nu va speriati! Dar in orice caz, profitam de moment in limita bunului simt!)

    RăspundețiȘtergere
  12. ca tot zicea cineva pe chat ca nu sunt oameni nebuni si pe la noi, cititi mesajul de mai sus ca sa va razganditi. bleah..
    (eu i-as oferi dom'soarei anonime o doza din ce traiesc rob si kris sa-i mai treaca nebunia)

    RăspundețiȘtergere
  13. si btw.. e din carne si oase omul, nu din portelan.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu cred ca nu era vorba de fanii care cer autografe si poze sau care tipa isteric cand il vad, ci mai degraba de:

    - fanii care sar la gatul lui si mai au putin sa il stranguleze nevrand sa ii dea drumu;
    - paparazzi care sunt in stare sa il fotografieze si pe buda daca ar avea ocazia - incat nu mai are pic de intimitate oriunde ar merge (si ziceti ce vreti, dar nici voua nu v-ar mai parea amuzant dupa un an petrecut in ochii tuturor - plus ca nu e vorba ca este el figura publica, ci ca sunt oamenii atat de obsedati de el);
    - fanii si paparazzi care il alearga noaptea pe strazi (cand el e singur si incearca sa ii evite - si asta chiar nu e amuzant).
    .. si lista cred ca poate continua (sa-l intrebam pe rob?).

    Oricum campania nu va avea niciun rezultat, dar e dragut ca unii se gandesc si la el ca PERSOANA, nu ca personaj dintr-o carte.

    RăspundețiȘtergere
  15. nu am crezut niciodata ca se poate ajunge la asa ceva ..fani... fani..cu totii ii iubim dartrebuie sa ii respectam ...foarte urat din partea lor
    :|

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu sunt "domnisoara anonima" la care se referea "eu" ( ce sec!) . Doresc sa ii raspund! Da, chiar mi-as dori sa am o doza din ce primesc rob si kristen! Cine n-ar da ca toata lumea sa suspine dupa el/ea sau sa ii puna bletele la masina? Unde a disparut frate, popularitatea?

    Si nu , nu sunt nebuna! Trebuie sa fim putin mai deschisi. Dar hai sa ne punem in locul fanelor! Cum ai reactina donshoara "eu" daca ai merge sa ceri un autograf lui rob si un bodyguard ti-ar da un pumn in fata, ai? Ia gandeste si tu putin!

    Totusi vreau si eu un raport: ce au facut , domane, fanii astia de e asa de grav ce se intampla? Poate nu am auzit eu bine!

    RăspundețiȘtergere
  17. ii dau ff multa dreptate anonimei din fata mea in legatura cu raspunsurile pt"eu" :))....imi pare bn sa vad k cnva gandeste ka mine ooo si "eu' mai stie cva oare in afara de cuvantul pitipoanca .... ?=))..dak ar vrea sa stie...nu sa gaseste in dex =))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.