17 iulie 2009

15 lucruri despre Robert Pattinson

Katie Bain de la Hollywood.com a fost timp de 2 zile pe platourile de filmare din Vancouver. Ne povesteste intr-un articol amuzant, tot ce a aflat acolo:
1.Robert Pattinson e dependent de zahar. Avea la indemana Cola si Reese’s Peanut Butter Cups.
2.Ca si restul actorilor, Robert avea un scaun cu numele lui.Dar in loc sa scrie "Edward Cullen" pe el, scrisul fusese acoperit cu banda adeziva galbena iar peste ea era scris cu markerul "Robert".
3.In scena cu Volturii, Robert poarta o roba maronie, pana la glezne, prinsa larg in asa fel incat i se vede pieptul.
4. Robert apare sub forma de viziuni in imaginatia Bellei, ca sa multumeasca fanii ingrijorati ca nu o sa fie destule secvente cu Edward in New Moon.
5.Filmarea viziunilor a necesitat folosirea unui ecran verde si miscari de camera care sa se apropie treptat de Robert.In multe din aparitii, desi nu avea replici de spus, a trebuit sa aiba niste expresii faciale foarte intense.Purta un costum gri.
6.Robert parea foarte nerabdator sa termine de filmat intr-una din zile.Regizorul i-a spus ca este necesara inca o dubla. Robert: "Nu. E bine, e bine." Regizorul a continuat sa gesticuleze si sa explice. Robert: "Fuck" si se intoarce la locul lui.Camera vine spre el, el are o expresie indurerata. Regizorul striga "Taiati".N-a durat mai mult de sapte secunde.
7. Robert e prietenos cu fanii. Rachelle Lefevre (Victoria) i-a facut cunostinta cu sora ei mai mica, iar el a parut foarte dragut, a dat mana cu ea si a ras.
8.Robert e alarmant de frumos si in realitate. Are un fel de atractie gravitationala, pentru ca toate femeile de pe platoul de filmare se apropiau cat de mult posibil cand era prin preajma. Nu pare sa-i pese sau sa observe.
9. Poza de mai jos care a aparut in numarul din martie al revistei GQ a fost facuta in biroul de productie New Moon al Studioului de sunet din Vancouver.In birou toata lumea pare la fel de innebunita dupa el, asa cum suntem si noi, restul populatiei feminine.

10.Intr-una din scenele cu Volturii, Edward Bella si Alice stau in fata Volturilor.Edward face un pas dramatic spre ei si pare ca se izbeste de un zid invizibil. Se prabuseste la pamant gemand de durere.Alice, care poarta manusi rosii, se ghemuieste langa el sa-l ajute. Bella spune: "Opreste-te.Incearca pe mine.Doar nu-i mai face rau." Scena a fost refacuta de cel putin 5 ori.De fiecare data, Robert a trebuit sa se izbeasca de podea.
11. Robert are mersul increzator al cuiva care stie ca este pe placul fetelor .La asta il ajuta cu siguranta si fizicul.
12. Dar in ciuda nebuniei internationale pe care o cauzeaza, Robert e doar un tip umil si prietenos.
13. Lui Rob i se aduce mancare ca sa nu rateze vreo masa cat filmeaza.Trebuie numai sa spuna ce vrea.
14. Chiar si Taylor il invidiaza pe Pattinson. Intrebat ce putere in plus ar vrea sa aiba Jacob, el a zis: "Vreau sa fur o putere de la Edward".
15. Kristen a venit la filmari alaturi de Robert. Dar asta nu inseamna ca zvonurile sunt adevarate. Poate pur si simplu aveau de filmat o scena impreuna.

9 comentarii:

  1. ma lipesc de orice noutate legata de robert:X
    cu cat mai mult cu atat mai bine!...hoffff
    imi imaginez cum o fi sunat acel "fuck" din gura lui....so pozele sunt minunte
    WHEN HE SMILES WE ALL MELT!:x

    RăspundețiȘtergere
  2. daa zambetul lui rob este fascinant:X:X

    nu stiu qm poate exista un om atat de frumos,ar treb sa fie ilegal:X:X

    RăspundețiȘtergere
  3. e frumos,dar nu cel mai frumos:D

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place de tn gya!;)
    ai simtul umorului:))

    RăspundețiȘtergere
  5. La 6. e cel mai amuzant:))).Exact asa ziceam si eu cand vroiam sa plec mai repede de la repetitii:))..."nu.e bine,a iesit perfect...acum putem pleca?";))...mai postati interviuri ,va roggggg...:*...apropo ,fetelor sunteti geniale:>

    RăspundețiȘtergere
  6. www.insanezone.ro/ramonalexandra-24961.html
    www.dolarei.com/ramonalexandra 8549.html
    www.banutul.com/ramonalexandra-34984.html
    dati un click va rog...
    si va rog sa nu va suparati...oricine ar vrea sa castige...

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.