22 iulie 2009

Alte zvonuri despre coloana sonora

FMQB anunta ca Death Cab For Cutie vor avea o piesa pe coloana sonora New Moon. Piesa va fi gata in august, iar albumul cu muzica din film va aparea spre sfarsitul anului. Vizitati pagina de Myspace a trupei, ca sa ascultati cateva piese si sa va faceti o idee despre stilul lor. Ii considerati potriviti pentru New Moon? Ce trupe ati vrea sa contribuie la coloana sonora?

Un alt zvon, mai putin probabil, lansat de Hollywood Crush, sustine ca trupa lui Jackson Rathbone - 100 Monkeys va compune o piesa pentru New Moon. Daca vreti sa-i ascultati, asta e linkul Myspace. Spuneti-va parerea!

3 comentarii:

  1. http://images2.fanpop.com/images/photos/7100000/Rob-Kris-robert-pattinson-and-kristen-stewart-7109539-462-422.jpg atzi vz ce sweet sunt in poza asta/:?:X:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Death Cab For Cutie chiar imi place! Dar cred ca vor trebui sa compuna ceva putin mai 'sinistru' pentru New Moon, ca sa intre in atmosfera... :-?
    Si 100 monkeys... nu prea au genul meu de muzica deci nu are rost sa critic pentru asta, dar cred ca si ei se vor incadra bine in atmosfera filmului... O sa fie super. Deabia astept :X

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.