15 iulie 2009

Dakota la filmari

Poze noi cu actrita de la filmari din 15 iulie.

Si cu asta,v-am lasat.Eu voi fi plecata 2 saptamani.Sper sa reusesc sa intru pe blog in aceasta perioda.Sa fiti cuminti :D!

11 comentarii:

  1. DA, MULTUMIM..CE'AR FI DAK ATI STERGE BLOGU ASTA?...CA SI ASA PUNETI PE EL STIRI DIN AN IN PASTE...NU VA AJUNS O VACANTA ..?

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ar fi daca nu ai mai intra tu pe blogu asta si ne-ai scuti de commenturile tale .nu te obliga nimeni.sunt zeci de alte bloguri unde poti intra daca asta nu-ti place.fetele fac o treaba f buna si e dreptul lor sa mearga in vacanta de cate ori vor fara sa iti dea tie socoteala ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nui nik ca isi ia o vacanta din luna martie fetele fac acelashi lucru intra pe blog si pun stiri pt noi si daca nu near fi obisnuit sa puna zilnik stiri despre ei pe blog si punea stiri oata pe saptamana nu sar fi venit cu comentarii de genul ”ca mai bn ai sterge blogul” mi se pare normal s afaca o pauza!!

    RăspundețiȘtergere
  4. frumoasa tipa :)

    niic macar nui dau 15 ani :|

    RăspundețiȘtergere
  5. am vzt k blogul asta e foarte vizitat si knd sunt fetele plecate si nu e nici o stire noua...ceea ce e bn,dar nu ar fi rau dak fetele ar lasa p cnv sa se ocupe de blog kt timp sunt plecate.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ al 2 anonim
    stii nu si'a spus decat parerea si pana la urma are ceva dreptate, fetele nu se mai ocupa de blog asa cum o faceau:)

    RăspundețiȘtergere
  7. ia faceti'va voi un blog sa vedeti cat de greu e sa te ocupi de el in fiecare zi.credeti ca ele nu au o viata.credeti ca ele stau toata ziua in casa sa se ocupe de forum de dragu vostru. daca nu va convine nu va obliga nimeni sa comentati , ok ?

    RăspundețiȘtergere
  8. vacanta placuta fetelor, va asteptam cu drag :) sa ne postati iar stiri.

    RăspundețiȘtergere
  9. sa va distrati...meritati asta..:|

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu sunt mereu noutati interesante de pus.Dar nu inteleg de unde atata suparare...Doar sunt atatea site-uri de stiri pe care puteti sa navigati daca nu va place asta.Imi pare rau ca nu va mai place, dar de sters nu-l stergem pentru ca inca ne face placere sa ne ocupam de el. Sic-sic:-p
    Apropo,Dragana nu pleaca in vacanta ci la cursuri de vara.

    RăspundețiȘtergere
  11. stai linistita Eve!
    sunt sigura k mai sunt o gramada de persoane care se bucura alaturi de voi 2 de acest blog...faceti o treba soooper...mie imi place ff mult blogul acesta pt k scoate in evidenta twilight!...sa'l stergeti ?...nici vorba!:o
    ...ste maunca voastra...o munca care se finalizeaza cu rezultate excelente de fiecare data, dupa cum vedeti si voi
    ooo...vacanta placuta dragana!
    PS:dakota arata soooper:x

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.