3 iulie 2009

Kellan Lutz si Michael Welch despre New Moon


Doi dintre actorii din "New Moon", Kellan Lutz (Emmett) si Michael Welch (Mike) ne ofera detalii despre film.

Kellan a avut de curand o sedinta foto pentru revista Social Life si a oferit un mic interviu pentru articol.
SL:Cum arata o zi tipica pe platoul de filmare "New Moon"?
Kellan:"New Moon" a fost un film foarte relaxant.Si asta i se datoreaza in mare parte regizoruluii Chris Weitz.Si faptul ca ne cunoastem toti si am mai lucrat impreuna ne-a ajutat mult.Totul a fost foarte bine organizat.Am avut mai mult timp sa radem,sa facem glume si sa stam impreuna.
SL:Intreaga echipa "Twilight" si "New Moon" a fost propulsata de la "fete noi in Hollywood" la "unii dintre cei mai celebri actori din Hollywood".Cum v-a legat aceasta experienta?
Kellan:Este incredibil ce a facut "Twilight" pentru noi toti.Este o binecuvantare sa fac parte dintr-un asemenea fenomen.Este un vis devenit realitate.Suntem foarte apropiati atat pe platou cat si inafara lui.Vorbim, mergem impreuna la masa si pur si simplu stam impreuna. Este minunat ca pot sa lucrez cu un asa grup de oameni talentati.
SL:Cum te-ai pregatit sa-l joci pe Emmett in "New Moon"?
Kellan:M-am documentat foarte mult pentru "Twilight",iar acum mi-am scos din nou notitele si am mai adaugat unele idei care se potriveau filmului.Intru destul de usor in pielea personajului:Emmett este rolul potrivit pentru mine.Imi place sa creez un trecut pentru personaje, ma ajuta sa intru mult mai bine in rol.
SL:Unde te vezi peste 5 sau 10 ani?
Kellan:Mi-ar placea sa continui cu actoria cat de mult pot.Imi place foarte mult si sunt foarte norocos ca este nu numai o cariera, dar este si ceva ce ma bucur sa fac, asa ca nu prea consider a fi munca. Sper ca peste 10 ani sa am o familie minunata, o sotie frumoasa si mici Kellan cu care ma voi juca fotbal.
SL:Cu aspectul tau fizic ai atras multe priviri,ne poti da cateva sfaturi pentru a ne pastra in forma?
Kellan:Sunt foarte multe sfaturi pe care le-as putea da,dar ce se potriveste cuiva poate nu e bun pentru altcineva.Eu fac exercitii regulate si incerc sa mananc sanatos.Nu exista o metoda pentru nebunia mea.Mancarurile bogate in proteine sunt importante.Imi plac ouale prajite si puiul.Incerc sa mananc asta in aproape fiecare zi.Iubesc fructele si am tot timpul fructe in bucatarie.Urasc sa alerg,asa ca pentru sistemul meu cardiac fac inot.Incerc sa fiu activ cat de mult pot si sa nu stau pur si simplu in fata televizorului:faceti flotari sau genoflexiuni in timpul reclamelor.Chiar si putina munca e buna.

Michael Welch a afirmat intr-un interviu recent Mtv, ca in "New Moon" il vom mai mult pe Edward decat este mentionat in carte, unde aparea doar in viziunile auditive ale Bellei.In film halucinatiile vor fi vizuale. "Au gasit o metoda in a-l infatisa pe Edward de mult mai multe ori decat in carte.Chris si scenarista s-au intalnit si au pus la cale un plan foarte bun.Dar a fost si destul de complicat.Va fi interesant de vazut, eu inca nu stiu, dar iti poti da seama citind scenariul cum au de gand sa faca."

5 comentarii:

  1. Mda,ca Bella il si auzea de multe ori:/

    RăspundețiȘtergere
  2. il auzea...dar avea si foarte multe vise...deci..:)

    RăspundețiȘtergere
  3. o god !!!!!!!!! de abia astept sa vad filmu!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu!! http://www.shout.ro/user.html?u=bellaswan00

    RăspundețiȘtergere
  5. ce disperata e fata asta:)))

    are nevoie urgent de aparat de epilat=)))

    offf a vnt vara nah=)))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.