18 iulie 2009

Fan Art

Pentru ca multi au cerut, iata desenele de la Fanart publicate pana acum:






Anuntati-ma daca am uitat pe cineva.
Daca dati click sa le mariti, vedeti in link si numele celui care a facut desenul.
Care va place cel mai mult?
Am mai primit multe altele, asa ca urmariti blogul ca sa le vedeti pe toate.

Multumesc Veronique, ca mi l-ai mai trimis o data:

31 de comentarii:

  1. FELICITARI TUTUROR!!!
    super desene!...se vede k ati muncit!
    ...dar pref. meu este cel al lui elyone:XX...e beton!
    oiricum...toate sunt frumoase

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place tare mult primuyl de pe ultimul rand, cel pictat cu ei 2

    RăspundețiȘtergere
  3. primul imi place cel mai mult dupa care 10,12 si 13 :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Saghin Ionela Simona18 iulie 2009 la 16:56

    oauuuuuuuuuuuuu nu imi vine sa cred
    apare si al meu pe acolo este al treilea de pe primul rand

    RăspundețiȘtergere
  5. mie imi plac 1,3,6,10,12,13
    bv simona pt desen:Xe fff reusit:xe printre preferatele mele8->

    RăspundețiȘtergere
  6. doamnee mai oamenilor voi chiar aveti talent.toate sunt foarte frumoase,dar cel mai mult imi place primul din ultimul rand.

    RăspundețiȘtergere
  7. E foarte dragut cel cu Jacob si Renesmee :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoase desenele.Nu-mi vine sa cred, si desenul meu apare.Eu sunt Elyon si i-am daruit desenul asta unei foarte bune prietene care era in stare sa-mi ramana sclava pe viata pentru ca i l-am facut cadou:)).( oricum ea imi rapeste aproape toate desenele)



    PS:Cred ca i-a construit si altar acasa.


    PPS:Inca o data felicitari pentru toti autorii, autoarele desenelor!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. imi place al 6-lea....dap toate sunt suupperrr...wow se vede ca v-ati straduit...

    RăspundețiȘtergere
  10. poate a fo prea naspa de aia nu e=))

    RăspundețiȘtergere
  11. desenul simonei, dupa parerea mea, este cel mai cel...despre celelalte, frumisele, depinde si varsta desenatorului!

    RăspundețiȘtergere
  12. unde scrie numele celor care au facut desenele ?
    toate sunt frumoase.in special 9,10,12,13.le ador >:D<.felicitari .!

    RăspundețiȘtergere
  13. desenul pictat si cel cu renesmee sunt absolut superbe . felicitari. deasemenea si celelalte .:* !

    RăspundețiȘtergere
  14. Baaaai, Lulu, n-ai pic de bun simt. Cum poti sa prezinti k desenul ala e al tau ?
    Ca sa clarificam situatia : EU sunt elyone, dupa cum am si numele de cont.
    Dragana Cullen va poate confirma k eu am trimis poza cu desenul.
    Sunt zeci de persoane care pot confirma k desenul e al meu .So...take it easy, and don't try to be someone else !
    Vad k Lulu, si-a inventat si o poveste. :)) Ahhh, nici nu stiu.Sa rad sau sa imi fie mila ?
    ________________________________________
    Don't try to be someone else !

    RăspundețiȘtergere
  15. Sorry, Veronique.Te rog mult mai trimite-mi-l o data pe adresa mea ellacullen6@gmail.com, ca nu-l gasesc nicaieri.Probabil e la Dragana.

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt foarte frumoase toate desenele, si ma bucur ca va place si desenul meu cu Jacob si reneesme. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  17. anabell e superb ;;).felicitari.
    si toata chestia aia cu lulu si desenul e chiar adevarata ? :|

    RăspundețiȘtergere
  18. Vine una Lulu si va abureste pe toti.Pana la urma nu imi pasa ce credeti.Dar nici nu imi place ca cineva sa se dea drept mine.Credeti ce vreti, oricum :)) pe mine ma amuza toate treaba asta.

    RăspundețiȘtergere
  19. Deci nu stiu cine esti, ELYONE, si nu vreau sa te insult pt ca o faci deja singura.desenul ala este al meu, eu i lam trimis lui Eve care ma are in lista de mess.Pot sa o dovedesc, ii pot cere desenul inapoi prietenei si sa fac poza cu el,CA DOVADA CA MINTI, AI SCRIS NICKNAME-UL GRESIT :))) .este ELYON, nu ELYONE.Nu ma crezi, uitate pe desen, la semnatura este clar ELYON CULLEN.Nu stiu cine esti si de ce faci asta, o sa pun chiar si un link de la hi5 unde am postate mai multe desene, printre care si acesta si mi-i se pare ca se poate vedea si data cand l-am postat si asta era cu mult timp inainte sa il dau lui Eve.Vreau sa-ti spu ca m-ai jignit enorm si ai ras de MUNCA MEA.serios. voiam si eu sa ma simt bine aici, dar daca si aici dau de oameni ca tine nu ma stau nici pe site-ul asta.Nu stiu de ce vrei sa faci asta, m-ai si afirmi ca eu sunt cea care pacaleste oamenii.MULTUMESC CA MI-AI STRICAT CHEFUL, CA M-AI JIGNIT, SI CA RAZI DE MUNCA MEA.



    uitati linkul cu desenul:http://hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?photoId=3279891999&albumId=206498052&ownerId=212572906
    Nu se vede data cand a fost postat, insa se vede data la comenturile primite.Sper ca dovada asta sa fie destul de graitoare, altfel o sa fiu dispusa sa dau mai multe, ca de exemplu sa fac poza cu el langa mine, sau sa ma filmez in timp ce il fac din nou.poate unii considerati ca pic in extreme acum, dar este munca mea si acum ma simt foarte nervoasa incat imi tremura mainile.

    RăspundețiȘtergere
  20. si daca tot nu ma crezi, sunt semnata cu elyon pentru ca asta este nickname-ul meu pe site-ul anime xg, unde si acolo am postate mai m ulte desene.deabia astept sa vad cu ce argumente revii pentru ca sunt foarte pornita acum.Mi-e sila de asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  21. M-am mai calmat, si tin sa cer scuze celorlalati membri ai acestui site ca trebuie sa vada, mica noastra rafuiala.Acum vreau sa atrag atentia celui de-al 3 desen de pe primul rand.Nimeni nu l-a felicitat.Eu desenez de ceva ani, si poate ca nua tat de bine pe cat as vrea, dar am un ochi format.Si vreau sa felicit autoarea acestui desen.Sunt sigura ca e autoare, doar la desenat pe robert :D.Acest desen are niste detalii, atat de bine facute, detalii pe care nici un alt desen de aici nu le are.Ochii, mai exact pupilele sunt gresite desenat( dar nu conteaza, u can always practice), insa felul cum e facuta barba, parca mai am un pic si oa ting si o simt moale si scurta si felul in care ai facut parul si dintii pare foarte real.Felicitari oricinea ai fi si sper acum sa nu te trezesti si tu ca vine altcineva si iti revendica munca.

    RăspundețiȘtergere
  22. Lulu eu te cred pe tine in plus ca acea persoana nici nu a fost prea atenta sa vada cum este semnat desenul ca sa nu se faca de rusine cu un nume gresit si pe langa asta tu ai adus si o dovada

    RăspundețiȘtergere
  23. Felicitari autorilor si autoarelor desenelor!...
    App.....am vazut intamplator conflictul dintre Elyone si Lulu...draga Lulu, imi pare rau sa te dezamagesc, dar ar fi timpul sa te trezesti la realitate si sa nu mai minti de ingheaza apele, pentru ca, pana la urma, minciuna are picioare scurte:)) Iti pot dovedi foarte bine de cine a fost facut desenul respectiv. O cunosc pe Elyone stiu si desenul...are o gramada de desene frumoase, pictate...Le-am vazut chiar eu...Asa ca, draga Lulu, te rog foarte frumos sa incetezi pentru ca nu are rost sa mergi departe;)

    App....ce-ai zice tu daca ne-ai aduce niste dovezi sa vedem si noi de cine intr-adevar e facut desenul....:)...ziceai ca ai putea sa te pozezi cu desenu in mana...s-o vedem si pe asta...astept cu nerabdare:))

    RăspundețiȘtergere
  24. Lulu, poate nu am inteles la ce desen te referi.ESTE VORBA DESPRE DESENUL PICTAT IN TEMPERA , COLOR CARE SEAMANA FOARTE BINE CU POSTERUL TEILIGHT? este vorba despre PRIMUL desen din al 4-lea rand ? Daca da, atunci iti pot aduce dovezi cu carul.Daca nu inseamna k am inteles eu gresit.Raspunde-mi te rog, [ptr. ca nu e genul meu sa ma cert.

    RăspundețiȘtergere
  25. IMPORTANT !!!!!!!!!!!!!!!!
    _____________________________________________


    =)) Doamne ce neintelegere. Ptr. k ni se aseamana numele de cont, am crezut k te referi la desenu in tempera. Primul de pe al 4-lea rand =))

    DECI, LUME :_______________________
    Desenul meu e 1 din randul 4
    si al lui LULU e 2 din randul 4

    Numele noastre se aseamana :ELYON SI ELYONE
    _____________________________________________
    ce rezulta? o mare cearta ptr. nimc :))))


    NIMENI NU A FURAT NMIC, TOATE DESENELE SUNT IN REGULA NUMAI CA A AVUT LOC O MICA MARE NEINTELEGERE :))))
    sper ca v-ati lamurit :))
    si lulu :)) imi cer scuze, dar trebuia sa fi mai explicita din prima, sa dai linkul din prima, ca sa imi dau seama despre CARE DESEN VORBESTI :D
    '

    fiti pe pace !

    RăspundețiȘtergere
  26. Elyone, imi pare rau, dar greseala asta s-a facut numai si numai din vina ta, pentru ca nu ai fost atenta nici macar la nickname-ul meu.
    Inainte sa fi sarit cu gura pe mine, trebuia sa studiezi bine, sa fi sigura de afirmatiile tale.DECI, oameni buni desenul meu este al 2-lea dupa ultimul rand, sau desenul cu nr 13, cel facut in creion, portret al lui Robert.Este clar acum?
    Elyone, de acum in colo ar fi bine, sa te gandesti inainte sa incepi sa insulti lumea, pt ca tu chiar m-ai jignit, spunand ca am inventat povesti si "aburesc" lumea.
    Acum, eu cred ca mi-am exprimat parerea cat de policitocs am putut la acel moment, si ar trebui sa ne cerem scuze una alteia si sa incheiam cearta asta fara rost.

    RăspundețiȘtergere
  27. sunt curioasa totusi, cine este autoarea, desenului al 3-lea de pe primul rand? Pentru ca am admirat si felicitata desenul acela intr-un comentariu ceva mai sus.
    Si Elyone, acum am avzut ca deja mi-ai cerut scuze, asa ca imi cer si eu scuze, pentru toata sarada asta.Sper ca mai departe sa nu mai avem astfel de conflicte. :D

    RăspundețiȘtergere
  28. :D Ok, PACE Lulu. Eu sunt o aiurita de cand ma stiu, ptr. mine nu e nimic nou :))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.