23 iulie 2009

FanFic

Ada, cea care a tradus si scenariul New Moon, mi-a trimis traducerea unui fanfic.

Este o varianta de "Breaking Dawn" din viziunea lui Edward. Daca vi se pare o idee interesanta, si vreti sa cititi, il puteti descarca tradus in romana de AICI.

Il gasiti in engleza pe FanFiction.net Are un calificativ M, ceea ce inseamna ca e recomandat cititorilor de peste 16 ani. Autorul este Ducati , iar Ada a realizat traducerea.Multumim!

Ati mai citit alte fanficuri? Aveti recomandari? De exemplu mie imi place Wide Awake scris de AngstGoddess003. A fost foarte apreciata de fanii Twilight din toata lumea, fiind chiar invitata la Comic-con 2009.

Sunt printre voi si scriitori de fanficuri?



Later Edit: Am convertit traducerea in .pdf si am schimbat linkul de descarcare.Merge acum? link nou

89 de comentarii:

  1. eu l'am citit deja in engleza,e foarte bn scris,dar o sa ramaneti un pic uimiti pt k anumite parti de aici nu sunt cenzurate k in BD,stiti voi dsp c vorbesc nu?;))

    MULTUMIM ADA:x:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu pot sa il deschid...nici cu world nici cu adobe

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-a placut mult Midnight Dreams, v-am trimis un email in legatura cu el, povestea scrisa de Joy o puteti citi aici (in engleza): http://www.coldtwilight.com/index.php?s=midnight+dreams

    RăspundețiȘtergere
  4. nici eu nu pot sa il deschid tot asa cu niciunu'. cand il deskid imi spune sa instalez nu stiu ce pe colo si nu se pot instala.Eve mai poti te rog sa.l mai pui o data ?

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu dc,dar nu se poate deschide:((((

    ne ajuta si p noi cnv?;;)

    RăspundețiȘtergere
  6. in romana ca in engleza l.am gasit:)

    RăspundețiȘtergere
  7. off...GOD:))........c tare ii scena d pe I. Esme :))

    RăspundețiȘtergere
  8. da bella:)))))

    ai vzt qm descrie omu ala toate detaliile:)))

    e foarte tare,c mai....are imaginatie

    RăspundețiȘtergere
  9. nici eu nu il pot deschide cn mi-l da si mie
    ?????
    nu merge deschis:((((
    nu stiu ce are

    RăspundețiȘtergere
  10. Recomand "Only Human" nu stiu exact cine a scris-o dar o gasiti pe fanficiont.net. E super povestea, Bella se intoarce in timp, in 1918 si se intalneste cu Edward omul :))) sigur o sa va placa

    RăspundețiȘtergere
  11. oricum, ar fi foarte interesant o a cincea carte, decaderea volturilor....

    RăspundețiȘtergere
  12. HEY!!! NU POT SA IL DESCHID NU APARE, VA ROG FETELOR MAI PUNETIL ODATA CA NU MERGE :((:((:((

    RăspundețiȘtergere
  13. nici eu si cu colega mea nu il puteam deschide. Sau, in cazul meu, apar caractere aleatorii si dubioase, nu textul.

    RăspundețiȘtergere
  14. eu l-am luat fara probleme si mi s-a deschis imediat.
    1. daca nu vi se descarca mai incercati inca o data (poate downloadeaza prea multa lume in acelasi timp)
    2. daca nu vi se deschide, poate nu aveti office-ul instalat

    RăspundețiȘtergere
  15. hei irina! d unde pot sa deskark si yo only human in format pdf? da si mie plz linku'ms

    RăspundețiȘtergere
  16. eu l-am putut deschide.dar am office 2007.cred ca este salvat in varianta doc x,si de aceea se poate deschide doar cu office 2007

    RăspundețiȘtergere
  17. si eu am office 2007...si nu'l pot deschde:((

    RăspundețiȘtergere
  18. fetelor va rog mai puneti'l odata si in format pdf,poate asa o sa mearga

    RăspundețiȘtergere
  19. Download from Uploading.com

    aici l-am salvat in format vechi,acum ar trebui sa-l deschida orice office

    RăspundețiȘtergere
  20. La mine nu-l deschide nici in engleza nici in romana..

    Ma ajuta si pe mine cineva? :D

    RăspundețiȘtergere
  21. nici la mine nu se deschide mi-l poate trimite cineva???

    RăspundețiȘtergere
  22. @ alexa
    nu-l am in format pdf, ci doc, dar nu sunt acasa ca sa-ti pot trimite :( poti incerca cu copy-paste

    RăspundețiȘtergere
  23. office-ul 2007 are extensia .docx
    asta are extensia .doc
    asta inseamna ca nu e un office nou, ci unul normal (97-2003) pe care ar trebui sa il deschida toata lumea. poate nu aveti programul instalat

    RăspundețiȘtergere
  24. stie cineva despre ce e vorba in Wide aware despre care spune Eve, va rog raspundeti(am ami intrebat si pe forum sorry

    RăspundețiȘtergere
  25. incercati link-ul lu zuzu....eu l-am descarcat cu succes...merci:X

    RăspundețiȘtergere
  26. mi-a placut o continuare de Midnight Sun de pe www.twilighted.net, scrisa de MagGrrl. e super, cintind ai impresia k chiar edward povesteste.
    http://www.twilighted.net/viewstory.php?sid=1118&textsize=0&chapter=1
    m-am apucat sa-l traduc in romana, sunt pe la jumatate.
    sa-mi spuneti dak v-a placut!!!:P

    RăspundețiȘtergere
  27. Zuzu, acum fara suparare, dar eu am incercat sa downloadez de acolo de unde ai dat tu, dar nu se poate e plin de virusi.

    RăspundețiȘtergere
  28. ZuZu eshti genial :x ms moolt mi-a mers dupa ce l-am descarcat de la tine :) Thank you :)
    Anonim - voiam sa iti spun ca abia astept sa traduci continuarea de la Midnight Sun scrisa de MagGrrl eu am citit-o si in engleza si este bestial..spor la treaba

    RăspundețiȘtergere
  29. Wow, a fost...fantastic.Am preferat sa il citesc in engleza, deoarece , ei bine eu am citit Eclipse si BD prima oara in engleza si asa suna mai ...Edward.Oricum, aurorul este foarte bun, deoarece nu am vazut diferente prea mari dintre felul lui de a scrie si felul lui Sphenie de a scrie.GOOD JOB!!!


    Ei, bine si eu scriu fan fiction-uri , am vazut ca ai intrebat, eve si ti-am raspuns :D.Am mai multe, de genul one shoot( Cold beauty, Another face of Meduse, M.I.K.E.,Diary of an evil) , adica doar un capitol ( insa nu au legatura cu Twilight), insa cea mai importanta ( si e ceva la care lucrez de mult, care se dezvolta incet, incet intr-o intreaga carte...ahhh, my little baby it's growing up) si anume "Nightwalker"

    RăspundețiȘtergere
  30. Pt cei care nu au reusit nici acum sa descarce documentul puteti sa-mi trimiteti un e-mail pe adresa : tedytza_crazzy_15@yahoo.com si o sa vi-l trimit in varianta pdf :)
    sper s anu se supere nimeni am vrut sa fac o fapta buna :(
    kisses

    Lulu..imi place ideea si cum suna numele micutului tau copilas care inca creshte..NIghtwalker suna asha de misterios...adica te poate face sa te gandesti la multe teorii..pentru mine evident ar fi sa fie despre cineva care adora intunericul, un vampir dar ar putea bineinteles sa fie si o poveste de dragoste dintre un individ banal care da peste o tipa super si se indragostesc sau mai shtiu eu ce. astea sunt doar speculatii desigur ca abia astept sa citesc cartea ta. imi place cum suna si iti urez multa bafta :) keep going :)

    RăspundețiȘtergere
  31. anonim, care ai trimis link-ul, povestea chiar e super si da au am impresia ca e Edward cel care povesteste(ceea ce nu pot spune si despre fan-fiction-ul BD)

    RăspundețiȘtergere
  32. A, si ca tot veni vorba de cei care scriu ficuri or smth. si eu scriu de la vreo 12 ani scriu. Bineinteles ca primele lucrari nu sunt stralucite, deoarece si varsta frageda, experienta care lipsea si pana atunci nu citisem mai mult de 60 de carti, asa ca dupa vreo aproximativ 3 ani am ajuns acolo unde vroiam. Cel putin asta mi-a spus profa de romana. :D

    RăspundețiȘtergere
  33. nu pot sa`l deschiiid :(( nici in word nici cu adobe flash player :(( help mee please!

    RăspundețiȘtergere
  34. fanficul care iti place tie eve, il traduce cineva? multumim mult ADA!

    RăspundețiȘtergere
  35. anonim (referitor la midnight sun) de abia astept sa l termini d tradus si te rog sami dai si de veste atunci ! uite id meu este ix_iuliana.
    apoi:
    1.eu miam fkt cont p twilighted
    2. am gasit acolo continuarea DAR nu vreau sa stau acolo p site si so citesk asa k am incerkat sai dau copy si paste unde am vrut eu in calcul meu dar surpriza! nu merge se pare k au pus interdictie sau cv d genu.. mrg asa k te roooooooog molt d tot si dak esti o dragutza sa mil trimiti si mie prin email si in rom dar si in englz! plz sunt disperata
    ps: povestea din pdv a lui edw e grozava

    RăspundețiȘtergere
  36. ana-maria@: asa este...daca ma uit la lucarile din trecut, le voi considera deprolabile, desii eram tare mandra de ele la vremea aia.

    Theo@: Ei bine, nu vei gasi Nightwalker, a fi o poveste de dragoste.Sunt ceva sentimente de dragoste pe acolo, destul de puternice, dar neimpartasite, deoarece razbunarea, durere si toate celalate ii iau locul.Oh, da este o poveste despre vampiri ( insa am incercat sa fiu CAT mai originala in ceea ce priveste povestea si detaliile, insa am gasit lucrul asta destul de greu cu toate filmele si cartile despre vampiri din ziua de azi).Ca sa-ti faci o idee ( da, imi fac putina reclama :D).Fiecare capitol, incepe cu anumite citate pe care le-am cautat si selectat cu grija.Povestea este scrisa la persoana I, insa pot povesti un capitol, sau mai multe capitole din prisma unui alt personaj decat cel principal ( pana acum m-am rezumat doar la un capitol din prisma altuia decat a personajului principal), iar persoana aIII-a o pastrez pentru punctul culminant si poate si sfarsitul ( dar mai este mult pana acolo).in special , vei gasi povestea destul de incurcata, pentru ca sunt multe lucruri care nu raman explicate pana la sfarsit si ce trebuie sa stii e ca am imprumutat stilul lui Dan Brown( scriitorul "Codului lui Da Vinci"), ceea ce insemana ca NIMIC nu e ceea ce pare si sa te astepti sa fi foarte surprins la sfarsit.Povestea mea nu prea include oameni.In sepcial este vorba despre Erin, vampir de ceva vreme, care este cunoscuta de societatea vampireasca drept Moona.de curand datorita varstei si avansarii in grad a primit un post destul de important fiind responsabila de o zona mare populata de vampiri din america ( inca n-am decis statul si orasul).Acolo, exact in centrul orasului ea conduce si un local, clientii fiind vampiri desigur.Insa ce aflam din gandurile lui Erin/Moona ( nume care are o anumita semnificatie personala ce duce la luna si o anumita caracteristica a ei) ca totul, postul sau, responsabilitatea pe care o arata, localul sau, chiar si companionul sau ,Raven (=corb),sunt de fatada.Inca de la "nastere" a avut un anume scop, un scop care o tine in viata, un scop care merita, pentru ea, toata suferinta ca sa fie implinit.Desigur lucurile devin complicate cand, un Necromant( o grupare de oameni, ce au ceva capabilitati speciale, cu sarcina de a tine vampirii sub control, ei fiind singurele fiinte nemurioare ce stiu de existenta vampirilor) destul de ciudat, sau as putea spune ciudata, care ii cere ajutorul lui Erin in ceea ce la suprafata par a fi crime comise cu brutalitate de catre vampiri.Erin, ia asta drept o pista pentru scopul sau , asa ca decide sa tina sarada.insa, ca intotdeauna, lucurile tind sa se complice.Lucruri pe care ea vrea sa le ascunda, ies la suprafat treptat, iar ea este din ce in ce mai in varsta, lucru ce se observa, atat prin cantitatea noua de putere data de experienta si vechime, dar si prin faptul ca lumina soarelui o deranjeaza destul de mult, iar puterile ei par a scapa de sub control mai rau ca niciodata( exact ca una dolescent ajuns la pubertate).Ca Moona, ea TREBUIE sa fie rece, cruda, inteligenta si cel mai important, puternica, insa ca Erin isi poate contempla suferinta provocata de asaltul puterilor ei, de lucrurile si durere din trecut, si de faptul ca il trage pe nevinovatul Raven dupa ea, stiind ca nu e bine.
    Citate:
    "Suntem niste zei prosti, niste zei nemuritori care ne-am uitat destinul"
    "Intunericul nu ma doreste, nici eu pe el….Odata ajunsa langa El, pur si simplu fi orice vrea El sa fi.Orice tenatativa de ati pastra vreo farama de personalitate proprie nu o sa-ti cauzeze decat chinuri care nu sunt necesare.El ar fi incantat sa stie cat de mult ii seman acum, eu incerc sa reneg orice parte din mine se datoreaza lui, insa asta e mai greu decat ma asteptam."

    RăspundețiȘtergere
  37. Hope you like it, si scuze celorlati membri pentru muntele de reclama pe care mi-i l-am facut .
    Nu m-am putut abtine insa, si am simtit nevoie de a mai pune imnca doua citate de data aceasta din perspectiva lui Raven.


    " Marea aventură a vieţilor noastre. Ce înseamnă să mori cînd poţi trăi pînă la sfîrşitul lumii? Şi ce altceva este „sfîrşitul lumii" decît o expresie, pentru că, cine ştie măcar ce e lumea însăşi? Trăisem în două secole, văzusem iluziile unuia complet destrămate de celălalt, fusesem veşnic tînăr şi veşnic bătrîn, lipsit de iluzii, trăind clipă de clipă într-un fel care mă făcea să mă gîndesc la un ceas de argint, ticăind în gol: cadranul pictat şi limbile create cu delicateţe nepotrivite de nimeni, neuitîndu-se la nimeni, luminat de o lumină care nu era lumină, ca aceea în care Dumnezeu a făcut lumea înainte de a crea lumina. Ticăind, ticăind, ticăind cu precizia ceasornicului, într-o încăpere la fel de vastă ca universul.
    Si uite-ma acum alergand cu un scop.Ea, ea, ea, ea, tic, tac,tic,tac,ea,ea."
    "Ma simteam strivit, stomacul ma strangea intr-o cusca de fier, dar pieptul, pieptul meu batea cu putere, lupta.Venele imi erau atat de incordate , incat fiecare gura de aer ma facea sa ma strang simtind cum arsura imi urca spre gat si coboara.Radacinile parului ma ardeau si am dureau de parca se smulgeau, odata cu ele inalturandu-mi si scalpul.Sinteam prin degtele mele cuprinse de convulsii un material fin.Apoi, intr-un spasm de durere, m-am lovit cu capul de lemn.Era un sicriu, iar eu eram mort, desii durerea ma facea sa ma simt mai viu ca niciodata.Blestemat."

    RăspundețiȘtergere
  38. Theo ti-am dat add pe mess sa mi-l trimiti si mie..din pacate de aici nu imi merge.

    Am Id-ul asemanator cu numele aici.

    RăspundețiȘtergere
  39. hei..cine mai are fanficuri in romana. ? :d

    RăspundețiȘtergere
  40. pls HELP!!! nu reusesc sa descarc documentul in lb romana...si din cate vad nu sunt singura care are aceasta probl. Va rog mult, poate modificati formatul documentului sa-l poata deschide toata lumea.
    Multam :)

    RăspundețiȘtergere
  41. wow..deci..cate detalii.:)).huh.

    RăspundețiȘtergere
  42. Am si eu o mare rugaminte , cine are versiunea in limba romana dar cea care poate fii citita pana la capat , ii raman profund recunoscatoare daca mi-l poate trimite si mie pe adresa ana_maria_sava@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  43. adica pana la capat ? adica si celelalte doua carti ? eu credeam ca a scris bd din perspectiva lui edward doar prima carte..le'a scris si pe celelate doua ?

    RăspundețiȘtergere
  44. vaiiiiii...nu se compara cu ce scrie stephanie meyer!!!...prea multe detalii!!!...este exagerat de erotic...ma asteptam la o poveste de dragoste frumoasa...nuuuuuu...chestii dinastea...naspa

    RăspundețiȘtergere
  45. adika fisierul pus azi sa fie vizibil , sa poata fie citit , am incerct peste tot l-am luat din 2 parti , unul este scris ciudat , cred ca este codat sau asa iar celalalt incepe la fel ca primul , pe urma poti citi o parte din el si pe urma iarasi se opreste , este innebunitor , vreau sa citesc si eu tot fisierul pentru ca incepe asa de frumos

    RăspundețiȘtergere
  46. nu va mai chinuiti..nu merita...e porno curat si scarbos...e scris prost si nu are nici o treaba cu BD....cine l-a scris fie are nevoie de o papusa gonflabila fie de un vibrator...."au ijntrat in ea inainte si inapoi....apoi inca un centimetru....ah edward..."...:))) ce porcarie!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  47. Eram atat de incantata ca a aparut asa ceva... Dar din primele propozitii am observat diferenta. Aici Edward gandea foarte simplu, complexitatea formata de Meyer in MIdnight Sun disparand complet. Totusi, era interesant sa citesti... apoi... am ajuns la partea cu Insula Esme si sincer, mi sa facut scarba. Unele expresii si unele descrieri au fost de- dreptul perverse, complet nefondate pentru ceea ce este povestea in sine din Breakin Down. Parca a stricat toata magia care trebuia sa pluteasca peste actiunea din carte... E un fan fic, stiu, am inteles, dar oricum, parerea mea este ca cel care a scris asa ceva ori si-a batut joc , ori este 'putin' pervers ...

    RăspundețiȘtergere
  48. cu siguranta are o gandire f complexa....chiar sunt de'a dreptul penibile :) ...asta ca sa nu zic socante anumite expresii folosite.unele lucruri ar trebui lasate doar in imaginatia noastra nu facute publice

    RăspundețiȘtergere
  49. Lulu: superba...cartea..imi place mult de tot, adica din ce detalii mi-ai dat as vrea tare tare mult sa mai vorbim despre ea, mi-ai trezit interesul si crede-ma ca dupa ce citesti 5 zile pe saptamana nu orice carte imi mai atrage atentia :)
    si faptul ca ai incercat sa iti formezi stilul dupa celebrul Dan Brown ei bine aici mi-ai taiat respiratia.eu ador cartile scrise cu atata acuratete si cu atatea mistere ale lui Dan brown asa ca nu vad de ce nu as fi la fel de fericita sa iti citesc si tie cartea. din ce mi-ai povestit pare o lupta de scrupule, in care intunericul insasi are partea lui de vina, e un roman(daca il pot numi asa) in care tu insati ti-ai lasat inima sa fie pangarita de degetele reci si nemuritoare ale mortii. imi place crede-ma si as fi super incantata daca mi-ai da accept pe id-ul meu: tedytza_crazzy_15 sa vorbim mai mult. te-as ruga chiar daca nu te deranjeaza. fiind o cititoare infocata puterea mea de a descoperii noi creatii este inimaginabil de mare si in consecinta iomi doresc sa pot sa citesc ceea ce creierul uman are puterea sa descrie. eu sunt o persoana careia fascinatia fata de lucrurile noi si puterea de a descoperi mult mai mult ma incanta, imi face inima sa cante, sau mai bine zis imi gadila creierul :)
    scuze daca am scris prea mult sau am scris si nu s-a mai inteles, dar cand ma las prada cuvintelor sunt mai rau decat un copil mic care a descoperit pentru prima data cuvantul "mama".
    Merci Lulu, chiar aveam nevoie de cev sa imi "reincite" gandurile ;))

    RăspundețiȘtergere
  50. ALA E OBSEDAT SEXUAL!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  51. ficuri mai gasiti si p forum,este si continuarea BD,scrisa in engleza d o tipa Abby,am citit si eu cv din el si pot sa spun k m-a impresionat engleza ei foarte curata,dar povestea in sine nu prea m-a incantat,poate voua o sa va placa;)

    RăspundețiȘtergere
  52. @ Adina...inseamna ca tu n-ai citit pana acum vreo carte de Sandra B. , Nora R. s.a. ;) Nu vad ce e "porno curat si scarbos" in a descrie o scena de sex... :)

    RăspundețiȘtergere
  53. eve...nu se deschide linkul..nu'l mai poti trimite odata?..poate in format PDF...sau eva de genul?..imi trebui nush sa instalez ceva pentru a citi documentul WORD...dar nu gasesc programul..please...

    RăspundețiȘtergere
  54. gya? imi dai si mie linku unde ai gasit continuarea in englz? te rog molt ms astept

    RăspundețiȘtergere
  55. ana x . nu e vorba ca e porno curat si scarbos.. de dupa felul cum a descris scena aia de sex a stricat toata magia personajelor.

    RăspundețiȘtergere
  56. @ana X - este scarbos sa descrii toate scenele.. nu se putea rezuma la "ne-am sarutat pasional" si apoi doua randuri libere? cred ca intelegeam ce s-a intamplat in continuare. si sunt de acord cu @Adina. este prea urat.. si pervers.
    @Andra - pai da, cum descrie autoarea fanficului, a stricat totul.. nu stiu..parca ar trebui sterse scenele astea! cum sunt unele expresii pe care vreau sa mi le sterg din minte. Stephenie a vrut o poveste de dragoste care depindea si de viata intima a Bellei si a lui Edward, dar nu a descris pana la cel mai mic amanunt. si parca Edward nu era asa curios. (bine, era, dar asa ceva e oribil!)
    P.S.: asta e parerea mea. aveti dreptul sa nu comentati

    RăspundețiȘtergere
  57. Eu am putut sa il deschid. Poate aveti nevoie de word 2007? Nu m-a impresionat povestea pentru ca nu mi l-am imaginat niciodata pe Edward asa. El este oricum diferit fata de cum a fost prezentat in acest FanFic.

    RăspundețiȘtergere
  58. uite alexa http://twilight-fans.super-forum.net/fan-fic-f13/breaking-dawn-continuare-t1388.htm

    dar vz k trebuie sa te inregistrezi:)

    RăspundețiȘtergere
  59. Theo si eu ti-am dat add pe mess sper sa imi dai accept pentru ca nu pot deschide fisierul de aici si in format pdf cum il ai tu cred ca ar merge.

    RăspundețiȘtergere
  60. la oricine nu merge sa downloadeze de pe site Breaking Dawn din punctule de vedere al lui Edward sa de-a add la ID-ul meu: bella_lullaby00
    La toti cei care am trimis o mers (in sfarsit):D.

    RăspundețiȘtergere
  61. dati add bellei,ea m-a ajutat si p mn:X:X

    RăspundețiȘtergere
  62. hei mie nu imi merge deloc. nici cu word nici cu pdf

    RăspundețiȘtergere
  63. l-am luat, e superb ficul,dar nu este tot...cine are continuare...pt k nu cred k se termina asa brusc

    RăspundețiȘtergere
  64. mz emma. si alexa,am sa ma mai grabesc cu traducerea. nu prea am mai avut timp.
    apropo de fanficuri, si eu scriu unul, dar in romana. o alternativa a cartii new moon. dar in legatura cu acest fanfic, wow, din primele randuri nu prea folosea stilul lui stephenie. iar descrierea scenelor dintre ei a stricat totul.
    stie cineva vreun site pt romanii care scriu fanficuri? mz.

    RăspundețiȘtergere
  65. Re: Anonim...atie cineva vreun site pentru romanii care scriu fanficuri? mz.

    da stiu eu: http://magic-univers.my-goo.com/fan-fic-f55/

    RăspundețiȘtergere
  66. sincer mie mi se pare cam jignitor.... totusi in midnight sun care e twilight din varianta lui edward se respecta actiunea intamplarilor...si timpul lor ...aici ...sincer... (parerea mea) e cam obsedat sexual copilu care a scris asta... stephenie meyer nu a descris noaptea sexuala dintre ei ...si nici nu abera cu gesturi sexuale. mie mi se pare km penibila... sincer...

    RăspundețiȘtergere
  67. inceputul e destul de ok ... insa dupa ce se ajunge la insula esme.. totul devine prea pervers. si cel putin eu.. nu imi imaginez k bella si edward ar fi vreodata intr-o asemenea ipostaza. adica ok ... sex , dragoste ce vreti voi da' asta nu . sincer fanfic'ul asta mi se pare total jignitor .. si nu numai pt fani , carte sau personaje ci si pentru stephanie :| ! nu cred ca ar fi prea incantata sa citeasca asta... adica nu stiu.. asta e parerea mea:|

    RăspundețiȘtergere
  68. inceputul e frumos da ...dar scenele nu sunt o problema atata timp cat sunt mai finisate...are +18....in explicatiile despre cum are loc actul sexual trebuia sa fie fara prea multe detali da ar putea explica cum se face dar...sunt unele expresi care iti taie tot cheful de a citi in continuare .

    RăspundețiȘtergere
  69. mie sincer mia placut in mare parte, exceptie faza de pe insula Esme..adik, totusi! Putea sa zica si el inceputul si ce urma ne dadeam seama cu totii...prea multe detalii! Nu seamana cu ceea ce ar fi povestit edward! Meyer nu ar fi scris aja ceva..in schimb, tipul kre a scriso se pare k se gandeste un pic prea mult la sex!!

    RăspundețiȘtergere
  70. stiu ca am spus sa dati add la adresa bella_lullaby00. am putut sa dau la cel putin 19 persoane, apoi mi s-a stricat laptopul. m-am dus la un specialist si trebuie reinstalat. daca mai vrea cineva, imi pare rau, dar nu mai pot sa fac nimic. stiu ca vroiam sa va ajut, acum caut ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  71. aia/ala care a scris nu se gandeste 'un pic' la sex.este obsedat cu O mare.

    RăspundețiȘtergere
  72. Ok,pt cine vrea sa citeasca le dau cateva citate din carte=))..."Am inceput de la buze si am coborat usor pe gat pana am gasit sanii ei frumosi. Am luat unul in mana si am inceput sa il mangai incet, in timp ce pe celalalt il sarutam si ii lingeam usor sfarcul cu limba. A gemut si am inlemnit, ma gandeam ca poate am ranit-o. M-am uitat la fata ei si mi-am dat semana ca nu era din cauza durerii, ci din cauza palcerii. Poate ca sa o fac sa se simta bine nu va fi atat de greu, m-am gandit. S-a intins si si-a bagat mana in parul meu, singurul loc pe care il putea ajunge cu usurinta.

    Cu o mana in continuare pe sanul ei, am coborat cu saruturile.

    Trecand cu limba pe stomacul ei perfect i-am gasit buricul si i l-am sarutat. A tresarit. M-am uitat in jos si am vazut ca avea picioarele stras lipite.

    Cu mana am mangaiat-o pe san, coborand pe mijloc, pe solduri si ajungand la picioare, si intre ele. Cand m-a simtit acolo le-a desfacut cam repede. Cineva devine nerabdator aici, m-am gandit.

    M-am asezat intre picioarele ei si am ingenunchiat. A deschis ochii si s-a uitat la mine. Arata angelic. M-am aplecat sa ii sarut buzele. Cu ambele maini mi-a cuprins fata si m-a sarutat pasional, mai mult decat pana acum. Cand m-am retras s-a uitat surprinsa.

    -Nu inca, iubirea mea, nu m-am jucat destul inca, am spus in timp ce i-am atins fata, gatul, sanii, stomacul. Cand mana mi-a ajuns pe talie, m-am lasat in genunchi si i-am cuprins soldurile." si asta nu e nimic=))...chiar mai vreti sa cititi:D?

    RăspundețiȘtergere
  73. oh....chiar ca e jignitor...nu mi i-am imaginat niciodata pe Bella si pe Edward in asa...cum sa zic...mod.:) e cam pervers...

    RăspundețiȘtergere
  74. mersi gya! :) mersi anonim(midnight sun) :)) dati add plz la id meu ix_iuliana

    RăspundețiȘtergere
  75. ... absolut oripilant... persoana care a scris chestia asta e obsedata sexual... a stricat tot farmecul personajelor... niciodata nu mi i-am inchipuit pe cei doi in ipostaze de genul acela, intotdeauna am avut impresia k relatia lor se ridica la nivelul sublimului.

    RăspundețiȘtergere
  76. cn mai vrea fanfic`ul acesta, dati add la sandra_dulcemaria@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  77. omg astai oribil parkai o carte despre sex,cind am ajuns acolo nam mai citit mai departe mai bine astept cartea lui SM

    RăspundețiȘtergere
  78. Vai de capul meu.nu mi l'am imaginat niciodata pe edward in postura asta asa perversa.''Am inceput de la buze si am coborat usor pe gat pana am gasit sanii ei frumosi. Am luat unul in mana si am inceput sa il mangai incet, in timp ce pe celalalt il sarutam si ii lingeam usor sfarcul cu limba.'' wtf:) chestiile astea nu ar trebuii sa fie facute publice.parerea mea :D

    RăspundețiȘtergere
  79. eve multumesc pt noul link,merge de minune si ink odata MULTUMIM VAMPIRIK :X:X

    RăspundețiȘtergere
  80. Wide Awake....ficul acesta il aveti tradus in romana?? Breaking Dawn din punctule de vedere al lui Edward ?? il are cineva pe tot (tradus) vreau finalul sunt curioasa ce se intampla cu bella si copilul

    RăspundețiȘtergere
  81. Ce se intampla in wide awake? Am tot auzit ca e fain.. dar despre ce e vb?

    RăspundețiȘtergere
  82. cine a scris acest fanfic...e putin cam obsedat(a) de sex:))...totusi....ti se taie tot cheful de citit in momentul in care ajungi la insula esme...dar ignorand capitolulul de sex...ar fi oarecum reusita cartea ...insa in niciun caz nu se compara cu magia prezenta in celelalte carti..

    RăspundețiȘtergere
  83. mie imi place...e ok..putin cam deocheate frazele in care se descriu notile lor amoroase dar in rest e ok...chiar as putea spune...ca e chiar reusita cartea ca sa zic asa:)

    RăspundețiȘtergere
  84. eu lam citit si partile cu edward si bella in prima noapte pe inula nu e deloc adevarata.Edward este un tip romantic si timid nu are nici o legatura cu ce e scris in fanficul asta.este o porcarie partea aia.Cine la scris (ducati) a avut el in minte imaginile alea dar nu cum sunt cu addevarat personajele.Sunt niste descrieri oribile.Putea sa se gandeasca si la alceva mai bun daca ii placeau cu adevarat cartile.

    RăspundețiȘtergere
  85. si in plus edward nu ar face niciodata asa ceva.Asta seamna mai mult cu cosmarurile pe care le avea edwrad.Aici mai mult o viola.

    RăspundețiȘtergere
  86. e super povestea(exceptie poate scenele prea erotice-dar tinand cont ca e recomandat celor peste 16 ani e ok) . daca are cineva continuarea , vreau si eu va rog mult.

    RăspundețiȘtergere
  87. felicitari celui care a scris povestea, a mai adus pustoaicele cu piciorele pe pamant.... si se pare ca si pe roby (pun pariu ca ai fi preferat sa ramana insarcinata spiritual) =)) =))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.