30 iulie 2009

Fanfic - Ingerii devin demoni


Recomandarea de fanfic de azi este "Ingerii devin demoni" scris de Theo. Este scena din Twilight in care Bella este muscata de James, dar din viziunea lui Edward.
Puteti sa-l cititi aici
Enjoy!

38 de comentarii:

  1. NU pot sa cred. Fan-Fic-ul meu :x:X:x:x:x
    Ahh...Daca ati stii cum imi bate inima. Cred ca sunt mai rau ca Bella momentan :))
    M-am apucat si de capitolul doi. :p

    RăspundețiȘtergere
  2. e super fanfic-ul bravo theo;) =d> :-bd

    RăspundețiȘtergere
  3. super,deci foarte frumos ,nu ma asteptam sa fie asa de...perfect.
    Mi-a placut si deabia astept capitolul doi.

    RăspundețiȘtergere
  4. WoW...deci theo...te'ai intrecut pe tn1 flicitari! eram sigura k o sa iasa perfect!:*
    astept continuarea..

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos ! Excelent ! Minunat ! Mi-a placut tare mult . Spor la scris in continuare .

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc la toata lumea ...ma faceti sa rosesc ;))
    M-am apucat si de capitolul doi, am scris deja 7-8 pagini, numai ca uneori ma blochez si nu imi dau seama daca edward chiar gandeste asta sau nu. asa ca mereu caut inspiratie :) (best sad songs ever!!)
    uneori ma transpun atat de mult in pielea lui Edward incat am impresia ca tot ce scriu nu e decat un mare nimic :|
    multumesc foarte, foarte mult si sper ca o sa va placa si capitolul doi la fel de mult :)

    RăspundețiȘtergere
  7. doamne deci e genial:X bv theo!:>

    RăspundețiȘtergere
  8. deci fanficul e genial, ai transpus perfect modul complex de gandire a lui edward,bravo. In urmatorul capitol despre ce este vorba?

    RăspundețiȘtergere
  9. mie imi place poza cum e edward cu aripi :X

    RăspundețiȘtergere
  10. felicitari..mi-a placut mult...ai talent la scris:*

    RăspundețiȘtergere
  11. absolut briliant:X:X
    genial:X
    mi`a placut super mult:X

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari! A fost foarte bine scris, mi s-a facut pielea de gaina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari! Te poti apuca de scris.

    RăspundețiȘtergere
  14. a spus cnv k i plac aripioarele lui edward..daca va aducrti bn aminte..in cabinetul de biologie era o buvnita impaiata chir langa edward...nu cumva confundam???

    RăspundețiȘtergere
  15. superb!!!!
    am mai citit si alte incercari de scriere din pdv a lui Edward, dar al tau chiar e genial!!!! am avut impresia ca citesc efectiv continuarea cartii "Midnight sun"!!! felicitari.....
    chiar asa...de ce nu incerci sa scri in continuare cartea de la cap 12 de unde a fost intrerupta????ar fi super...gandesti la fel de complex ca si Edward, si descri foarte bine chinul din sufletul lui.....felicitari inca o data!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. anyway...vultur,buvnita..pe aproape ))

    RăspundețiȘtergere
  17. WOW...Merci.
    @Anonim 1: In capitolul urmator e vorba despre trezirea Bellei in spital si asteptarea lui Edward. :)
    MI-a fost un pic cam greu sa delimitez spatiul la asteptare pentru ca pana atunci nu imi da dusem seama ca nu tinusem socoteala la cate zile trecusera. Asa ca m-am apucat de citit cartea din nou :)) cu pixu in mana sa vad. sa fac delimitari corecte si asa mai departe. Am ajuns la ocncluzia ca:
    1 - Bella pleaca de acasa Duminica noaptea
    2 - ajung la hotel luni seara.
    3-se trezeste prima data la hotel marti dimineata la ora 2:00
    etc etc..
    si ultima: lupta se da undeva miercuri spre joi. Si deci imi ramasesera 2 zile de chin pe care sa le descriu. Bineinteles ca a trebuit sa iau totul de la capat. A trebuit sa fac conversatie cu Renee si asa mai departe. inca lucrez. speram ca pot sa il public duminica, luni cel tarziu, dar se pare ca probabil mai am de asteptat. cred ca totusi marti e mai bine. voi ce ziceti?
    @anca diaconu: multumesc pentru lauda, dra nu sunt chiar de acord. scriu doar ce simt. si cand te gandesti ca sunt la mate-info :))
    @deea: asa cum am scris si mai sus e "pe vine" :))
    @piixiie: mersi, mersi si sa te pregatesti sufleteste pentru al doile capitol. e mai bun, zic eu...voi decideti
    @vampirik: pai doar vb de edward :)) nu se presupune ca atunci cand il vedem trebuie sa ne speriem? :))
    @m_geanina: mersi :) poate fac un contract cu Stephenie Meyer :)))
    @Anonim2: m-am gandit si la asta, dar gandeste-te, daca nu exprimam cu adevarat ce voia Stephenie sa exprime? daca greseam? nu voiam sa o dau in bara. sunt mult mai multe elemente de gandit daca o luat de la capitolul 12 incoace. dar nu iti fa griji, poate...poate ma mai gandesc la idee ;)
    Inca o data multumesc la toti. Ma bucur ca v-a placut Fan-Fic-ul meu si sper ca o sa va placa si continuarea :)
    Kisses :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Asta da fanfic,un scris puternic, bogat si aproape complet, este unul dintre cele mai bune fanfic-uri pe care le-am citit, deci Felicitari,am ramas placut surprinsa cand l-am citit, deci continua sa ne surprinzi. Ai un dar, foloseste-l la maxim poate in viitor ajungem sa cumparam din librarii ceva scris de tine. Don't stop.

    RăspundețiȘtergere
  19. e super reusit...abia astept sa citesc si restul...tine-o tot asa :D

    RăspundețiȘtergere
  20. super mi-a placut la nebunie ...zici k a fost scris de autoare felicitari ...nu stiu ce pot sa iti spun diferit de ceilalti...mi-a placut sper k vom mai citi ficuri scrise de tine

    RăspundețiȘtergere
  21. Super!!!Scrii f frumos :X. Keep going on... :P

    RăspundețiȘtergere
  22. :)abia astept ziua de marti!!! cel tarziu...sa citesc din nou fic-ul tau!!! :)
    si...ai dreptate...sunt multe capitole si mai ales multe elemente de gandit ca sa reiei "Midnight sun" de la cap. 12.....dar...cine stie, poate, poate...speranta e ultima care moare ;)

    RăspundețiȘtergere
  23. multumesc pt toate comlimentele frumoase :"> ma faceti sa rosesc :">
    Apropo al doilea capitol e intitulat " Cum e sa mori?"
    ;))
    ciao :D

    RăspundețiȘtergere
  24. super theo! ai talent nu gluma.... una e sa scrii dialoguri sau actiunea dintre personajele din twilight alta e sa intii la edward in cap keep going on dont stop ce vrei tu numai sa ne termini capitolul 2 :D

    RăspundețiȘtergere
  25. fain dar ai grija la greselile fde gramatica(nu ma refer la acelea care apar cand tastezi etc, ai scris "fi" cu un i cand trebuia cu 2:)

    RăspundețiȘtergere
  26. @alexa: va tin in suspans pana marti? sau vrei sa il public maine? se pare ca am terminat capitolul doi de dragul vostru, dar va tin incinsi pana marti ;))))

    @anonim: scuze, stiu de greseli, dar ceea ce ati citit voi este scris in doua ore. Cand am citit de concurs m-am apucat de scris, si i-am si trimis lui Eve...in doua ore, nu poti sa fii si atent si la scris...o sa ma mai uit peste greseli si o sa le mai editez. poti sa citesti fara greseli (sper) pe blogul intitulat Ingerii Devin Demoni. ~nu imi fac reclama ~

    RăspundețiȘtergere
  27. foarte reusita interpretare..doar un lucru m-a nedumerit...tu ai scris in asa fel incat am intelege ca edward stia deja ca bella a fost muscata de la inceput..iar in carte edward realizeaza ca bella a fost muscata doar dupa ce bella urla sa stinga focul...anyway..good job..asteptam cap. 2 :D

    RăspundețiȘtergere
  28. @anonim: well., am scris in asa fel incat sa se inteleaga asta pentru ca ei bine mi s-a parut ca ar fi o durere mai mare pt edward, imi place sa il chinuiesc :)) glumeam. stiu ca ai dreptate, dar cum sa iti zic, mi s-a parut un pic ciudat ca edward sa isi dea seama tocmai atunci ca ea e muscata. adik mirosul de sange (chiar daca venea si de la cap si picior miros de sange) combinat cu mirosul de venin ar fi trebuit sa ii faca sa isi dea seama inca de la inceput. si eu n-am gasit nicaieri ca veninul vampirilor nu ar avea miros. asa ca mi-am imaginat ca daca edward ar afla mai repede? daca el fiindca o cunostea atat de bine, fiecare coltisor al ei, si-ar fi dat seama mai repede, pe cand carlisle, ai observat nu si-a dat seama decat pana in momentul cand a vazut muscatura :D intelegi? e complicat edward :))

    RăspundețiȘtergere
  29. Ma e fain...da incep sa citesc si ma opresc....zici ca nu am tragere de inima ca sa il citesc tot...parca e prea multa vorbaraie in jurul unu nimic...adica da mno am inteles....durerea...Bela sufera si sufera si yoy ca sufera...da nu mi se pare ca Suferinta asta trebe spusa in atatea cuvinte decat daca ai inclinatii emo(kidin´)....Stephenie Meyer a gasit echilibrul cand a descris scena in ¨Twilight¨....de scris,scri frumos...poate gasesti si o tema care sa ti se potriveasca mai bine...(Parerea mea)...succes

    RăspundețiȘtergere
  30. imi palce cum ai scris abia astept cap 2 felicitari pt cap 1 este foarte frumos si imi palce foarte mult cum ai scris de parca erai adevarata scriitoare
    si sper ca si sa te faci scriitor

    RăspundețiȘtergere
  31. @Theo
    Am inteles ce vrei sa zici in legatura cu momentul cand edward si-a dat seama ca bella a fost muscata...multumesc ca m-ai lamurit...felicitari...imi place ca te-ai documentat si ca ti-ai format propria viziune...astepatm urmatoarele:D

    RăspundețiȘtergere
  32. @imi pare rau pentru cei pe care i-am dezamagit, si multumesc celor carora le-a facut placere sa citeasca ce am scris.
    @dana: nu cred ca mai astepti mult pentru ce deja i-am trimis Evei al doilea capitol. e putin mai lung, dar e la fel de "masochist" ca sa zic asa. deci pentru cititorii carora nu le-a facut placere sa citeasca imensa durere a lui ed, mai bine sa nu mai citeasca ;))
    kisses,
    ThEo XOXOXO

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu te felicit sincer ! are feeling, se vede k ai pus suflet.te-ai transpus foarte bine in locul lui. si eu cred ca in asta consta arta, sa faci din ceva banal , de la o fraza,o idee simpla, ceva complex. Pentru ca sa realizezi doar scheletul, doar firul actiunii, reusesc mai multi, dar important e in ce forma o redai, cum reusesti sa transmiti celor care citesc ce ai vrut sa spui. Si sa exprimi sentimentele e cel mai greu..foarte greu. Adik mie asa mi se pare..si scrisul e printre pasiunile mele de mult..am cativa ani in spate. Deci ma pricep cat de cat :) Multa bafta in continuare!


    Krisz

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.