22 iulie 2009

Interviu cu Jamie Campbell Bower - Caius

Lizerne Guiting de la Fandango are un interviu in exclusivitate cu Jamie Campbell (Caius din New Moon):

Cum compari personajul Caius cu personajul Anthony din filmul Sweeney Todd?
Anthony era un tip de treaba in timp ce Caius este...nu vreau sa spun ca nu e de treaba, dar e un pic mai misterios si intunecat.
Cum de nu porti lentilele rosii de vampir in acest moment?
Sunt dureroase. Si nu sunt chiar atat de dureroase pe cat imi provoaca o stare neplacuta, pentru ca vederea mea periferica e afectata cand le am in ochi.
Cum ai descrie infatisarea lui Caius?
Am avut o discutie cu Tish ( Monaghan-designerul vestimentar) si am decis ca probabil Caius nu are ocazia sa iesa prea des in societate deci...pur si simplu fura haine de la victimele anterioare.Stilul lui...este dragut si inteligent si lustruit si zvelt...da, imi place. E foarte italian si imi plac pantofii, mai ales.
Cat de mult sunt detaliate scenele de flashback din secolul alXVIII-lea?
Un pic...Nu ajung sa arate inceputurile Volturilor.E grozav. Chiar arata super si o sa fie destul de socant. Nu vreau sa spun prea multe si sa stric surpriza.
Ai semnat contractele pentru aparitia in Eclipse si Breaking Dawn?
E posibil sa ma intorc sa joc in filmul 4. In filmul 3 nu, pentru moment. Nu cred ca apare Caius in filmul 3.
Erai pregatit sa faci parte din nebunia Twilight?
Nimic nu putea sa ma pregateasca pentru asta.Am coborat din avion seara trecuta si erau 5 oameni care ma asteptau si m-au rugat sa fac o poza cu ei. A fost ciudat! Am zis: "De ce?Ok.Da, bineinteles ca puteti.Dar stiti ca sunt un nimeni,nu?" E interesant si nu pot decat sa sper ca ma voi ridica la nivelul asteptarilor. Pagina mea de Twitter numara 6000 de oameni, adunati in decurs de o luna. Asta e o nebunie! E foarte foarte bizar!
De ce erai obsedat cand erai mai mic?
Eram obsedat de fete cand aveam 13ani.Nu-mi placeau cartile prea tare.Cred ca e ceva in legatura cu scrierle lui Stephenie Meyer. Evident, oamenii se regasesc in ele, si mai ales adolescentii se regasesc in temele cartii si iubirea pentru cineva la varsta aia. Cand ai 13,14,15 ani zici: "Te iubesc.Nu te iubesc cu adevarat dar o sa spun ca te iubesc oricum."(rade)Nu eram obsedat de nimic, de fapt. Nu stiu. Sunt plictisitor.


Si un scurt mesaj pentru noii posesori de bloguri: fiti originali! Nu copiati pur si simplu tot ce gasiti pe net (cu tot cu greseli uneori). Sau macar scrieti sursa.
In rest, happy blogging tuturor! Ma bucur mult sa vad ca au aparut asa multe bloguri:)

3 comentarii:

  1. Ma bucur sa vad ca majoritatea actorilor ce joaca in seria Twilight nu au fitze...cat despre Jamie ,este foarte dragutz:">

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.