16 iulie 2009

Interviu, poze si video cu Taylor din revista Interview

Revista Interview i-au pus cateva intrebari lui Taylor Lautner despre cariera lui, despre personajul Jacob si planurile de viitor. Fane Jacob, enjoy!

Ce se mai intampla cu Jacob? Taylor: E foarte diferit de cum era. Se transforma la jumatatea povestii: in prima parte e Jacob din Twilight.Port peruca. Personajul meu e foarte stangaci, sociabil si prietenos.Cand se transforma in varcolac devine ceva foarte diferit.E ca si cum as juca un rol cu dubla-personalitate. Ceea ce e cam greu, pentru ca uneori a trebuit sa il joc pe Jacob si inainte si dupa transformare in aceeasi zi.
Ce presupune transformarea in varcolac? Taylor: Cred ca cel mai important lucru este ca inainte de transformare, Jacob era stangaci, impiedicat. Dupa transformare devine agil.La un moment dat trece prin fereastra Bellei si aterizeaza in picioare si atunci e prima data cand Bella realizeaza ca era un nou Jacob, pentru ca inainte nu era asa agil.Mi-a placut sa portretizez asta. Problema e ca atunci cand devine lup, nu mai sunt eu. Cand face toate scenele tari de lupta e facut cu efecte speciale.
Fanii Twilight sunt asa infocati precum par? Taylor: Da, dar e grozav ca sunt asa dedicati si pasionati. Ei sunt motivul pentru care facem continuarea.Deci le sunt recunoascator.Imi place sa-i intalnesc.Dar da, sunt cam prea inversunati.Uneori devine coplesitor.
Ai fost fan Twilight inainte? Taylor:Nu eram nici fan al vampirilor, nici a varcolacilor.Nu auzisem de seria asta deloc. Am dat proba pentru rol, si dupa ce l-am luatam inceput sa citesc cartile.Nu sunt un mare cititor, dar chiar mi-au placut.
Iti petreci timpul liber cu Robert Pattinson si Kristen Stewart?Taylor: Toti actorii sunt apropiati. Ar fi dificil sa intram in personaje daca n-am fi. Este un triunghi amoros, deci trebuie sa ne intelegm intre noi. Deci suntem apropiati si putem sa vorbim la repetitii, si daca am lua cina in oras am incepe sa vorbim despre scenele pe care urmeaza sa le filmam...Daca n-am putea sa facem toate astea, nu stiu unde am ajunge.
Ce o sa faci in continuare?Taylor: Imi plac filmele de actiune.Mi-ar placea sa joc intr-o drama de actiune. Mereu incerc sa dau personajului meu o imagine plina de actiune.
Ce ai face daca nu ai juca in filme?Taylor: Mi-a placut mereu sportul cand eram mic.Am jucat fotbal si baseball 8 ani.Deci probabil ca as face vreun sport.Imi placeau si regia si scenaristica. Deci mi-ar placea sa ma apuc de asta in viitor.
Vrei sa fii scenarist? Taylor: Posibil. Acum sunt actor.Dar m-as vedea scenarist in viitor.



9 comentarii:

  1. nu'mi prea plac pozele cu taylor

    RăspundețiȘtergere
  2. poate fi cineva mai urat decat este taylor lautner:|??este ingrozitor...mi-a stricat ziua,sincer.

    RăspundețiȘtergere
  3. interviul,pozele shi video`ul sunt superbee :x felicitari eve,eshti grozavaa! :x:X:x<3333
    btw proastele astea ca miss jo nu au ce cauta p blogul asta dak nici macar nu sunt in stare sa aprecieze!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu 9mi place e tare increzut

    RăspundețiȘtergere
  5. mah deci cum puteti sa sp de unu ca taylor k e urat?!inteleg nu o fi p gustul vostru,dar urat nu e.....

    RăspundețiȘtergere
  6. taylor e dragutz cum sa spuna cineva ca TAylor dar TAylor e urat?

    RăspundețiȘtergere
  7. da e dragutz...dar in pozele astea nu prea e in forma(zic eu)..si in plus...acolo cand "urla"...sincer taylor , nu ne intereseaza dentitia ta!;)

    RăspundețiȘtergere
  8. astaa nu e urat.....bay uitati`va la el ce fata are......zici k e draku.............pana la urma si`o ia fatalau astaa..........my arata el mult k degetu.....sa se duka draq sa si`l bage in kur:))

    RăspundețiȘtergere
  9. loool ce aveti mama q el???=)))din cate stiu eu nu a dat in kp la nimeni sa fie injurat asa,in fine..:-j nu cred k l-ar interesa p el,eu nu sunt in team jacob,dar nu pot nici sa-l urasc asa de tare,e un actor in fond si nu a facut dekt sa joace un rol.

    nu lasati o carte sa va schimbe asa mult.si mie imi plac cartile si filmul,le-am citit de 3 ori chiar,dar nu inteleg ura asta pt un biet actor.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.