16 iulie 2009

Sun Sentinel - De pe platourile de filmare New Moon

Gina McIntyre, reporter de la Sun Sentinel, a vizitat platourile de filmare New Moon din Vancouver si a publicat un articol in care povesteste lucruri interesante de acolo.

In articolul ei sunt descrise cateva scene din New Moon.Intr-una din ele Robert filmeaza in fata ecranului verde, spunand replica "Mi-ai promis ca n-o sa faci ceva necugetat", urmand ca apoi sa fie introdus sub forma de viziune in scena in care Bella vrea sa plece cu niste motociclisti.
O alta scena este cea cu volturii care decid soarta lui Edward si Bellei. Michael Sheen in rolul lui Aro, se apropie de ei cu bratele intinse ca sa-i intampine. Lentilele de contact si machiajul ii ofera o infatisare sinistra.La un moment dat Robert se opreste sa vorbeasca cu regizorul pentru ca vrea sa schimbe cateva replici de care nu este multumit.

Se spune despre Robert si Kristen ca sunt deranjati de povestile neadevarate care apar in tabloide, si ca au ajuns sa refuze interviuri sau sa nu mai raspunda la anumite intrebari puse de reporteri.

Aflam despre scenele noi din New Moon care vor fi difuzate in curand la Comic-Con International in San Diego. Sunt pregatite 2 scene: una de actiune cu efecte speciale, si una de dragoste care va "isteriza" fanii.Suna promitator!
Desi se teme de reactia publicului de la Comic-Con, regizorul Chris Weitz spera totusi ca va fi o reactie pozitiva: "E un sentiment minunat sa stii ca oamenii vor vrea sa vada ceea ce realizezi. Cu siguranta exista posibilitatea s-o fi dat in bara si ca toata lumea o sa ma urasca pe mine si filmul pe care l-am facut. Dar macar lumea se va duce sa-l vada."

5 comentarii:

  1. salutare....;) un nou site twilight,new moon,eclipse and breaking down :) http://the-twilight-saga-news.blogspot.com/ va asteptam

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate breaking dawn...
    Oricum,Chris asta e f optimist

    RăspundețiȘtergere
  3. a aparut o poza noua http://www.newmoonmovie.org/2009/07/new-still-from-new-moon-jacob-and-bella-in-a-car/

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place cum gandeste regizoru'.

    RăspundețiȘtergere
  5. de cate ori citesc cate cv dsp film ma trec asa niste fiori,abia ast sa apara:X:XX:X:X:X

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.