2 iulie 2009

Taylor prin Beverly Hills

Actorul Taylor Lautner a fost ocupat zilele trecute.In prima poza,facuta in 30 iunie,Taylor a fost la un meci de baseball al echpei LA Dodgers,iar celelalte sunt facute ieri(1 iulie)in timp ce se plima pe strazile din Beverly Hills.

15 comentarii:

  1. o te rog..... mie nu mi se pare frumos delok! oare dc nul vedem p taylor atacat p stazi de fani asa cum il vedem p rob?

    RăspundețiȘtergere
  2. ;))...pt ca sunt proaste fanele;)

    RăspundețiȘtergere
  3. pt k rob e admirat mai mult pt k a jukat rolul lui edward si k edward o iubea pe bella:X etc
    dar in realitatea sincer,imi place rob,dar taylor e mai bun:) are corp,fatza de papusa,asta e parerea mea,si nu numai;)

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt de aceeasi parere cu persoana de deasupra mea :)eu una ii dau dreptate:D

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu cum poate sa va placa de o uratanie ca taylor rob e de un milio de ori mai fumos
    asta e urat ca naiba
    nu stiu
    fiecare cu parere lui nu e pe suparate:D

    RăspundețiȘtergere
  6. ma da urat my e taylor astaa.....cn draq e el un caine intr`un film de succes....j pana akm nici draq nu kred k a auzit de el.....si app nu se comapara k rob.....rob e mult my frumos k astaaa.Habar nu am ce va poate place la el.....k nu e cine stie ce barbat si paru ala kare il avea in film mi se pare a fi un urat

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nul pot suporta p idiotul asta iar rob mi se pare cel mai frumos barbat din lume ceea ce si este :D DAR de fapt taylor inainte sa joace in twilight era destul d cunoscut!! chiar mai cunoscut decat rob..... mai ales dupa ce T. a jucat in cu duzna e mai ieftin sau shark boy si lava girl.....:P

    RăspundețiȘtergere
  8. :) e destul de dragut si taylor, daca juca rolul principal sunt sigura ca il observau mai multi:), oricum edward e perfect in film(atat tinuta cat si fata, etc)iar taylor mai neingrijit, mai ales la inceput cu parut lung etc pare sters.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ati spus ca fiecare este cu preferintele lui ...si asa este...Nu mai atacati si criticati pe unul si pe altul. Daca va place Robert nu aveti decat, admirati-l pe el dar lasati-l in pace pe Taylor!
    Eu sincer il prefer pe Taylor.
    Si inainte de film a fost mult mai cunoscut decat Robert... Si nu mai confundati personajele cu actorii, daca va referiti la personaj folositi-i numele pentru ca este posibil ca actorii si rolulrile pe care le interpreteaza sa nu aiba nimic in comun
    In cazul in care aveti ceva de comentat, ma numesc Aly... nu fac o afimartie si apoi o postez Anonim.

    RăspundețiȘtergere
  10. PAI:TAYLOR E MAI BN FACUT LA CORP,ARE O FATA SUPER MAI ALES CAND ZAMBESTE:D=>.MIE IMI PLACE MAI MULT:-P

    RăspundețiȘtergere
  11. AM UITAT!!!!E VERISORUL MEU:-P

    RăspundețiȘtergere
  12. mie mi se pare dragut taylor,bineinteles k rob e perfect.ceea ce nu-mi place la taylor e k e km ingamfat,am citit un interviu de al lui si asa mi s-a parut,e posibil sa ma insel.dar rob e ff modest:X:X,taylor nu prea.

    RăspundețiȘtergere
  13. ma da urat e asta ...............nu pot sa il sufar........rob e de 100 de ori my frms k astaaa..j ce par avea inainte MOGLI:))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.