28 august 2009

Ce scene Eclipse se filmeaza acum

Conform site-ului Lainey Gossip, actorii au lucrat din greu toata saptamana. Luni, David Slade a scris pe Twitter ca filmeaza scene cu Robert si Kristen. Se pare ca este vorba de scena din poiana, cand Bella si Edward discuta despre casatorie.Se rostogolesc putin in iarba si stabilesc data.
Kristen a filmat si alaturi de Taylor scenele in care Bella e dusa in brate de Jacob prin padure, si scena in care ii trage un pumn pentru ca o saruta.
Filmarile au inceput in forta!
Si cateva poze cu actorii pe platouri:

17 comentarii:

  1. Tareee!!! dar vad k parul lui Alice iar nu e spiky!!! poate nu o ciufulesc k o sa fac urat!!!!fara parul tepos nici nu zici e Alice !!:((

    RăspundețiȘtergere
  2. am si eu o intrebare....inafara de petrecerea de absolvire de la fam Cullen, Jessica si Mike mai apar in vreo scena?...ca din cate imi aduc eu aminte nu prea :-?? deci probabil ca tot acum se va filma si acea parte din moment ce actorii sunt deja in vancouver...

    RăspundețiȘtergere
  3. eve... daca citesti te rog sa imi raspunzi, ti-am trimis pe mail fanficul meu, cand poti sa il postezi:?

    RăspundețiȘtergere
  4. domane ce frumos ii rob:X

    RăspundețiȘtergere
  5. mai era cursul festiv, cand alice traducea imnul (sau ce traducea), sa nu isi dea edward seama de problema cu victoria.
    cred asta se filmeaza daca sunt la liceu si jessica are parul aranjat, nu?
    adica eu asa cred.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu i-am trimis Draganei fan fic-ul si a zis ca il posteaza mai tarziu. Adica peste cateva zile. si au trecut cateva zile. Cand il postezi ?:-s.

    [ www.diferit23.wordpress.com - o mica reclama la fan fic.]

    RăspundețiȘtergere
  7. salutare..am si eu o intrebare....am citit odata un fan fic:era vorba despre bella care este umana si la fel si rose si alice si sunt foarte bune prietene si ele sunt cu jasper si emmet si ii fac cunostinta cu edward...ei se indragostesc...bella il reintalneste la spital unde se duce din cauza unui accident(s-a taiat la mana)si ii cere numarul de telefon..dupa alice se demacheaza cu servetelul pe care era scris numarul lui edward si bella este trista ca nu mai poate da peste el si dupa ceva timp edward vine la ea acasa...el o intreaba daca nu vrea sa fie impreuna si ea lesina...
    il ador si nu reusesc sa-mi aduc aminte cum se cheama...:((:((
    va rog ajutati-ma daca puteti

    RăspundețiȘtergere
  8. aaa da...chiar uitasem de scena asta...ms ariana ;) (anonim 2 / anca :)) )

    RăspundețiȘtergere
  9. ce frumos e edward:X:X:X:X:X

    omg nici nu am vzt NM si de abia astept eclipsa:XX:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  10. e iar rujat rob.. niciodata nu o sa inteleg care e faza cu rujul si nu imi place deloc :|
    stiu ca se dau si actorii (barbati) pe buze cu strugurel si ce stiu eu cu mai ce, dar rujul ala visiniu e gay rau de tot (chiar si pentru in film)

    RăspundețiȘtergere
  11. hei anonim....da...ficu se cheama cristal heart si gasesti capitolele aici http://oana14.wordpress.com/ :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma intrebam daca au mai aparut poze cu kristen Stewart. A trecut atat de mult timp si inca nu a aparut nimic nou cu ea. In fiecare zi intru sa vad daca au aparut si nimic. Deabea astept poze noi cu ea. Este cea mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  13. este rujat pt k trebuie sa aiba buzele rosii k un vampir....cred k am observat toti kt de natural e rob,in nici un caz nu s-ar da q ruj in viata de zi cu zi....dar aici trebuie k sa arate kt mai mult ca un vampir

    RăspundețiȘtergere
  14. pai in film ziceam ca e gay cu rujul ala.

    RăspundețiȘtergere
  15. ms mult pt ca mi-ati zis:D:X:X:Ximi place la nebunie cristal heart
    cosmy

    RăspundețiȘtergere
  16. dar filmarile decuirg deja repede...sper sa iuasa bine scena cu sarutul bellei si al lui jacob ca in carte mi a produs niste nervi..de nu mai puteam pentreu ce a facut jacob..nu era corect pe edward..yacht..dar in fine...avea si el un oarecare interes...o iubea pana la urma..!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.