7 august 2009

Christian Serratos si Justin Chon

Cei doi actori au fost miercuri la "2009 Totally Texty Teen Choice Awards Pre-Party" in Hollywood.

MTV a publicat de curand un nou interviu cu Christian.Iata o parte din interviu.
MTV:Ce lucruri "Twilight" ai in garderoba ta?
CS:
Am multe.Imi plac bluzele cu "Vampires" sau "Werewolves",insa refuz sa-mi iau numai una pentru ca nu am pot hotara,trebuie sa le am pe amandoua.Mai am si tricoul cu "Team Edward" si "Team Jacob".
MTV:
De ce nu exista lucruri cu "Team Human"?
CS:Asta ma intrebam si eu.Cred ca ar trebui sa luam lucrurile in mainile noastre.
MTV:Ce fel de lucruri ai vrea sa vezi pentru Angela,Mike sau alti oameni?
CS:Probabil o imitatie a ochelarilor mei...mi-ar fi simplu daca as merge la conventii "Oh,sunt imbracata","Nu,nu esti!","Ba sunt,sunt un om!".
MTV:Bine,sa vorbim despre "New Moon".Cum au fost filmarile?
CS:Chris a fost fantastic.Mi-a facut placere sa lucrez cu el.Am filmat inVancouver,o locatie mai buna decat Portland.Imi place Portland,dar vremea in Vancouver a fost mult mai buna,si nu-mi venea sa mor la finalul zilei,pentru ca nu era atat de frig.Abia astept sa filmam "Eclipse".
MTV:Tot in Vancouver se va filma,nu?
CS:Da.Inca nu am citit scenariul,nu mi-am adus laptopul cu mine,dar l-am vazut pe telefon,pe e-mail si eram"As vrea sa-l descarc,dar nu pot!"
MTV:Cum a fost decorul recreat in Vancouver?
CS:S-au descurtact de minune cu decorurile.Evident ca nu am avut aceeasi parcare si altele.Au fost multe spatii virtuale.Nici nu stiu cum au facut-o.
MTV:A fost ciudat sa intri in noua cantina alaturi de ceilalti oameni?
CS:Da,cantina era tot o cantina.Cand am intrat,am zis"Suntem intr-o tara diferita,dar totul arata la fel!".Serios,parca au adus-o aici,in Vancouver.A fost putin ciudat,pana ne-am obisnuit.Doar parcarea era virtuala.
MTV:Ce parere ai despre clipurile pe care le-am vazut la Comic-Com,cele cu halucinatile cu Ed?
CS:Inca nu le-am vazut,dar am vrut sa stau si sa le vad.Ed va aparea de mai multe ori decat in carte.Imi place cum au facut asta.A fost genial.
MTV:Cateodata esti si tu o fana,nu numai un actor.
CS:Oh Doamne,da.Suntem toti fani "Twilight",toti am citit cartile,ne-am indragostit de ele,si faptul ca facem parte din acest fenomen e super,dar vrem sa vedem filmul!

Un comentariu:

  1. Christian e simpatica rau dupa cum vorbeste,iar Justin din cate am vazut in a2a poza avea unghiile facute cu negru =))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.