16 august 2009

Daily Record - articol despre Robert


Daily Record UK are un articol despre Robert Pattinson .Iata cateva citate Rob:

"Nu-mi aduc aminte cum e sa ai o viata normala.Din cauza internetului si Twitterului, o sa vina mereu o multime de oameni daca stai intr-un loc mai mult de jumate de ora.Am invatat sa nu stau intr-un loc mai mult de 20 de minte.(rade)"

"Cea mai mare provocare a fost sa fac fata multimilor. Eu sunt o persoana tacuta si retrasa. E ciudat. Trebuie sa te schimbi putin."

"Sa mergi pe strada starneste tipete. Nici acum nu ma pot privii pe mine insumi.Mereu am fost asa. Sa ma uit la mine la premiera Twilight a fost o greseala.Nu m-am mai uitat la nici un film cu mine de la Harry Potter incoace. Dar m-am dus la premiera pentru ca toata familia mea a venit sa-l vada.Nu pot sa ma uit la mine jucand. Simt reactiile tuturor. Nu pot sa fac fata la asa ceva.Pare atat de inutil sa ma uit. Ori devin infumurat, ori deprimat. Asa ca mai bine evit de la bun inceput."

Despre faptul ca apare in film fara camasa: "A fost foarte neplacut sa fac asta. E atat de stanjenitor."

Despre Edward:"Imi place sa-l joc. Dar nu stiu daca mi-ar place de el ca persoana. E cam prea conventional pentru gustul meu. Nu e rebel. Cred ca asta trebuie respectat"

"Nu sunt prea priceput la primit complimente. Sunt unul din oamenii aia enervanti. Daca cineva imi spune ca am jucat bine, eu zic: aa, da, da pe un ton dezinteresat.Dar daca cineva zice ceva de rau, sunt de acord cu el. Desi urasc asta in acelasi timp.

*Gif-ul superb de mai sus l-am gasit pe Robsessed.Gasiti mai multe acolo.

4 comentarii:

  1. doamne ce dragut e cand zambeste :)

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place super mult cum gandeste...si sunt de acord cu voi este ffff dragutz

    RăspundețiȘtergere
  3. doamne e super dragutz cand zambeste...of doamne cred k as ucide k sal ating:))la fel ca toate fanele:D si e si mai dragutz barbierit:D il iubesssc

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.