28 august 2009

Despre Kristen


Mtv a publicat un nou articol despre Kristen in care ne vorbeste despre evolutia carierei ei de actrita.
Inainte de "Twilight",Kristen Stewart a fost una dintre cele mai hot vedete de la Hollywood ale momentului.Primul ei rol important a fost alaturi de Jodie Foster in "Panic Room",apoi ca fiica lui Sharon Stone si Dennis Quad in "Cold Creek Manor" si in "Catch That Kid".
In ciuda inceputului timpuriu in industria filmului,abia in anul 2004 s-a indreptat catre acele tipuri de filme pe care ea le prefera,incepand cu "Speak".Tot atunci l-a cunoscut pe Michael Arangano.A continuat cu roluri mici in filme precum "Fierce People","Land of Women" si "Cake Eaters"iar in 2007 a aparut in "Into the Wild".
In ciuda criticilor,Kristen a continuat sa fie in atentia publicului cu roluri in filme precum "Zathura:Space Adventure","The Messengers" si "Jumper",dar abia dupa ce s-a anuntat ca ea va fi Bella in "Twilight" si-a dobandit in totalitatea statului de vedeta.De la aparitia filmului,viata ei a fost in atentia presei si a fanilor,existand speculatii conform carora ar fi implicata intr-o relatie cu colegul ei,Robert Pattinson.Totusi,actrita vede experienta "Twilight" ca fiind una benefica in ceea ce priveste cariera ei :"M-a ajutat mult,acum imi este mult mai usor sa obtin roluri in filme care chiar imi plac",a spus actrita intr-un interviu pentru promovarea filmului "Adventureland"(2009).
Fiind deja rezervata pentru "New Moon" si "Eclipse",Kristen va mai fi in vizorul presei si cu filme mai neconventionale,dar pe placul ei,cum ar fi "The Runaways",unde o va interpreta pe celebra vedeta rock Joan Jett,si "Welcome To The Rileys",interpretand o stripperita.Despre reactia fanilor la noile ei filme,Kristen glumeste spunand :"Va fi asa :'Hai sa mergem s-o vedem pe Bella in filmul ala de stripperita.' ",aratand ca in ciuda imagini publice pe care o are,nu ia faima prea in serios.
Cateva poze cu infatisarile lui Kristen:

Si noul ei interviu pentru revista "OK Magazine" din Anglia.

Sursa.

10 comentarii:

  1. ce frumos s'a maturizat..in ce'a de'a patra poza e superba.8->

    RăspundețiȘtergere
  2. o ador,ii ador stilul,e o fata foarte puternik chiar dak e timida,are un caracter deosebit si stie ce vrea de la viata...imi pare rau pt ea k in ultima vreme a fst km judekta pt felul in kre arata,desi nu vad motivul,mie mi se pare foarte ok....este si o actrita foarte buna..am vzt filmul ''the adventureland'' unde a jukt foarte foarte bn,chiar dak filmul in esenta lui nu mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  3. parerea mea ..o iubesc :*

    RăspundețiȘtergere
  4. wow...in sfarsit si ceva cu Kristen. Parca o trecut o vesnicie de cand o aparut ultima stire despre ea. Ii cea mai tare. Nimeni niciodata nu o sa poata sa o intreaca. Am vazut atatea filme cu ea in care a jucat atat de bine. Este magnifica. Asa cum spune si anonimul de mai sus...o iubesc:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi-a placut f mult in "The Cake Eaters"

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai bine ii sta roscata si bruneta.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu imi place blonda, ii sta foarte bine satena, e tare frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  8. o admir fff mult pe kristen e cea mai taree!! nu stiu de ce o critica lumea asa de mult in privinta parului... eu zic ca arata foarte bine si acum e o actirita foarte buna, talentata , desteapta .... fratee nici nu stiu ce sa mai zic de ea, cum ati spus si voi mai sus ... o iubesc:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-a placut de ea in "Adventureland".Desi nu am ramas impresionata de film, ea a jucat impecabil.

    RăspundețiȘtergere
  10. e super frumoasa kristen..imi place mult stilul ei!!!!e foarte tare!nu stiu de o critica lumea lumea!!!!?e desteapta e frumoasa..intrun cuvant e foarte cool!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.