27 august 2009

Faceti cunostinta cu actritele noi din Eclipse

Mtv.com a publicat un interviu despre noile actrite din "Eclipse".
Catalina Sandino Moreno - Maria

Jackson Rathbone si-a exprimat deja entuziasmul pentru rolul mai complex al lui Jasper in "Eclipse" alaturi de vampirul Maria .Actrita nominalizata la Oscar,va juca un rol diferit fata de cele pana acum.
Maria este descrisa in carte ca fiind micuta,cu o voce blanda,si cea care l-a transformat de Jasper in vampir cand el avea 20 ani in anul 1863.





Julia Jones - Leah Clearwater
Rolul singurei femei varcolac din istoria tribului Quileute - Leah, i-a revenit tinerei actrite Julia Jones imediat dupa succesul filmului "Twilight", desi pentru rol au mai candidat si vedete precum Vanessa Hudgens,Q'Orianka Kilchers sau Brenda Song.

David Slade a ales-o pe tanara in varsta de 28 ani,fost model pentru Gap,Esprit,L'Oreal si alte mari companii.






Bryce Ho
ward Dallas - Victoria
Teoretic,Victoria nu este un personaj nou,de fapt,ea este unul din personajele cheie din film si carte.Dar dupa cum stiti cu totii, in urma unor neintelegeri,Bryce a inlocuit-o pe Rachelle Lefevre in cel de-al treilea film al seriei.Actrita nominalizata la Globul de Aur a inceput deja filmarile pentru noul ei rol si s-a imprietenit cu noii ei colegi.Insa fara indoiala,toate privirile vor fi pe Bryce pentru a vedea daca poate s-o interpreteze pe Victoria asa cum fanii isi doresc.





Tinsel Korey - Emily

Numita dupa sora autoarei, Emily este verisoara lui Leah Clearwater si matusa lui Claire - personaj ce apare in Breaking Dawn.Frumoasa canadianca,cunoscuta pentru rolul din "Rabbit Fall" va trebui sa renunte la frumsetea ei pentru rol.Cu toti stim ca pe fata lui Emily sunt cicatrici,amintiri din vremea cand era impreuna cu Sam Uley (Chaske Spencer).







Jodelle Ferland - Bree
Bree este un vampir nou creat de Victoria pentru a razbuna moartea lui James.Actrita in varsta de 15 ani,joaca in filme inca de la 5 ani,iar in 2007 a aparut alauturi de Kristen Stewart in "The Messengers".






De asemenea exista cateva zvonuri legate de interpreta Tanyei care se pare ca ar fi actrita Luisana Lopilato.A ceasta a fost vazuta ieri pe aeroportul din Vancouver impreuna cu iubitul ei.
Tanya este membra a familei Denali care de asemenea are si sentimente fata de Edward.





11 comentarii:

  1. o intrebare am.. mai exista o luisana lopilato in afara de tanara actrita de telenovele? pentru ca da, e frumoasa nu zic nu (cautati pe google daca nu ma credeti), dar sper sa se fi schimbat de la "rebelde way" incoace unde era mica, matzaita si vorbea inceredibil de prost engleza :))
    in fine, poate e doar un zvon, cine stie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Emiliy nu avea cicatrici de pe "vremea cind era cu Sam Uley"...ci dintr-un moment in care Sam si-a pierdut controlul doar o clipa.Emily este impreuna cu Sam, fiind sufletul sau pereche.

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau chat-ul inapoi...va rog...

    RăspundețiȘtergere
  4. luisana lopilato a jukt in rebelde way....chiar ma mira k o actrita de telenovele o sa joace intr-un film k asta...in fine...poate o sa ne uimeasca...

    RăspundețiȘtergere
  5. 1.evident ca nu mai e mica:)
    2.matzaita era pt ca asa ii cerea rolul
    3.nu vad care e pb ca a jucat in telenovele...cu atat mai bine..cu tot dramatismul de acolo;nu vad dc nu ar fi o actrita buna
    4.ashley greene era debutanta si nu a fost nici o pb pt ea,chiar s-a descurcat f bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Aia care o joaca pe Bree n-a jucat in The Messengers cu Kristen.

    RăspundețiȘtergere
  7. The Messengers (2007)
    http://www.imdb.com/title/tt0425430/
    Kristen Stewart ... Jess
    Jodelle Ferland ... Michael Rollins

    Se pare ca au jucat amandoua in The Messengers.. impreuna sau separat, daca asa preferi :P

    RăspundețiȘtergere
  8. "According to Lainey Gossip, actress Luisana Lopilato might be cast in the movie ‘Eclipse’. She is currently in Vancouver.

    Michael Bublé is enjoying some down time at home in Vancouver while working on a new album due in October. Early buzz has been positive…

    Meanwhile his girlfriend, Luisana Lopilato, is seeking her first role in Hollywood. She is rumoured to join the cast of the new Twilight movie, Eclipse.

    Let’s wait and see!"

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu sunt un fan al sau dar m-am interesat putin intrigata de vestea ca aceasta tarancuta rebela va juca intr-un film de calibrul New Moon.
    http://www.luisana.net/
    Postul de pe 22 august spune tot, a fost pe aeroport sa-si astepte familia din Argentina.

    RăspundețiȘtergere
  10. De unde sti tu k e ea tarancutza? scumpo eu zic sa nu mai vorbesti fara sa sti ;)

    Si o sustin pe anonima2 sa zic asa:)) in commul in care o sustine pe luisana .
    Este o actrita foarte ok si de frumusetze nici nu mai vorbesc . E pur si simplu superba.
    Si da, in Rebelde Way era "matzaita"pt k asa era personajul ei "Mia Colucci".
    Si in legatura cu faza cum k ar fi la fel de mica:)) cum Dumenezeu sa fie la fel de mica tinand cont k Rebelde Way a fost difuzat in Romania acum 5-6 ani .. (de filmat nici nu mai vorbesc) .

    In orice caz : GO LUISANA :x

    RăspundețiȘtergere
  11. Ar fi pur si simplu bestial sa joace in film :x

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.