24 august 2009

Fanfic - 4 continuari


Capitolul 2 din Speranta Neasteptata de Alexya - AICI

Capitolul 17 din Raza de noapte de Adriana - AICI

Capitolele 2 si 3 din O noua viata de Anca- AICI

Si continuarile "Zvon devenit realitate"de Onutza - AICI

20 de comentarii:

  1. fetele..ce se intampla cu chatul?

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi`a disparut chatul:O:O

    RăspundețiȘtergere
  3. a disparut si la voi?ce se intampla felor/?

    RăspundețiȘtergere
  4. fetelor*..ma scuzati..scru repede si nu sunt atenta:)

    RăspundețiȘtergere
  5. eve, pot sa stiu daca fan ficul meu a ajuns la tine. The star life. macar sa nu astept degeaba. imi spuneti daca a ajuns sau nu. ce sa intimplat cu chatul?

    RăspundețiȘtergere
  6. poate e vorba doar de o problema tehnica, insa profit de ocazie sa mentionez ca e urat din partea voastra ca profitati de chatul fetelor doar ca sa va dati linkuri intre voi. asta puteati face si pe mess.

    cu ceva vreme in urma se purtau discutii legate de carti si filme si chiar erau foarte interesante, incat ne tineau in fatza calculatorului pana noaptea tarziu.
    acum numai de fanficuri intrebati si puneti linkuri la blogurile voastre cerand sa va viziteze, voteze, comenteze.. etc etc etc.

    URAT DIN PARTEA VOASTRA!
    foarte urat!

    RăspundețiȘtergere
  7. dar insasi fanficurile spun pareri si povesti de spre carti. ele iti pun pers favorite in niste ipostaze noi si interesante. iti poti da seama de parerea fiecarui despre carti si film din ele. in pllus asta chiar dovedeste ca suntem adevarati fani, ii iubim asa de mult pe edward, rob, bella , kristen incat chiar daca steffanie meyer s-a hotarat sa se opreasca, noi refuzam sa le spunem adio, si continuam sau ne imaginam povestea eroilor nostri. piedem timpul in fata monitoarelor incercand sa nascocim cele mai bn povesti pentru alti fani si pentru noi , fiind ca cu adevarat iubim twilight. iar cei care nu scriu asteapta cu adevarata nerabdare continuarea povesti cu prieteni lor. pentru ca adevarat este ca noi mai intai ne-am indragostit de edward si bella, apoi de film (rob si kristen) si la urma de numele stepthenie meyer (care fara carte, nu ne-ar fi transmis nimic) deasta continuam cu fanfics, ca sa nu ii lasam pe ed si bella, pe rob si kristen, pentru ca simtim bucuria si curiozitatea seriei amurg ... fanficurile imi plc cel mai mult la aceste bloguri. in orice caz adriana momentul culminant e doar al tau, anca curiozitatea si originalitatea te reprezinta, alexya ai talent. aveti unele din cele mai frumoase povesti, continuati

    RăspundețiȘtergere
  8. ms ca nu i`ai omorat pe totzi adriana...meritau sa traiasca pe cuvant...:*...e superb..poate il editezi si tu..

    RăspundețiȘtergere
  9. Alexya..nustiu cum reusesti dar pe mine un ai reusit sa ma impresionezi..adica..am lacrimat la amundoua capitolele.este foarte emotionant.abea astept urmatoarele capitole..succes.deasemenea adrianei.ador fan ficul tau.faceti o treaba foarte buna..

    RăspundețiȘtergere
  10. superb capitol anca, dar a durt mult pana ai mai scris....

    RăspundețiȘtergere
  11. eu prefer sa nu ma mai repet inca o data si degeaba, daca nu va place ceva, ignorati. daca nu suportati fanficurile, nu mai va uitati cand apare unul. sincer.
    in primul rand, sa va zic din nou ca eu nu vreau sa seman cu stephenie, eu nu sunt stephenie si nu vreau sa devin ea sau ca ea in viitor!
    am stilul meu de a scrie, sunt personajele mele si le dau ce calitati si defecte vreau.
    apoi, intr-adevar, credeti ca eu nu imi pierd timp? am scris atatea pagini, eu nu primesc bani pentru ele, fac asta doar pentru ca imi este greu sa uit povestea twilight.
    este urat din partea mea ca vorbesc despre ceea ce fac, ceea ce lucrez ceea ce imi place? Nu cred. sincer, nu vreau sa ma cert cu nimeni insa e nedrept. daca nu va place,ignorati.
    muncesc la fanficul Raza de Noapte foarte mult, am facut febra la maini de la atata scris si stau treaza cu noptile ca sa pot termina capitolele. rasplata mea este doar faptul ca stiu ca cineva citeste si ii place ceea ce scriu, rade odata cu mine, plange odata cu mine.
    le multumesc tuturor care isi pierd vremea cititind si criticand fanficuri.
    pana la urma, e acelasi site twilight si daca continuati aici cearta de pe chat.. tot asta este. suntem intr-un loc public si doar multumita lui eve si a draganei avem blogurile astea.daca nu va place ceva, pur si simplu ignorati dar nu ii sticati altuia tot efortul si toata munca depusa de zile intregi

    RăspundețiȘtergere
  12. go adriana go! o sustin in totalitate... nu am reusit ink sai citesc capitolul...nu am timop...o sa reusesc eu sal citesc pe tot pana la urma...ea nu copie pe nimeni...defapt dak va referiti la stephenie toti o copiem(intr-un fel) eu o felicit a iesit foarte frumos....dak cnv vrea sa-i spuna ca nui place sau ca copie pe cnv...mai bn sa taca din gura...ptr k nu copie pe nimeni si inca cv...incepeti sa faceti si voi unul...sa vedeti cat de greu este...eu sunt oana care scrie zzvon devenit realitate...aproae toti mati criticat...si am invatat din ele...asa ca ii spuneti adrianei ce nu va place dar ii spuneti frumos...nu ca unii tarani care injura intruna....deci o felicit si abia astept sami fac timp sal citesc...felicitari tutror

    RăspundețiȘtergere
  13. cand am zis ca nu am reusit sai citesc capitolul mam referit ca nu am citit cap astea am citit cred ca pana la 10 si inca o data felicitari

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu nu stiu ce credeti voi, dar mie una imi place Zvon Devenit Realitate. Chair daca are unele greseli si lucruri pe care Kristen si Robert nu le-ar spune, este o poveste scrisa de Oana. Ea nu-i Stephenie Meyer ca sa faca povestea cea mai tare. Sincer nu era necesar sa o criticati atat de aspru. Mie mi se pare o poveste foarte comica si interesanta care spune exact ceia ce ne-am dorii noi, iar noi ii dorin pe Kris si pe Rob impreuna, ceia ce se si intampla in Zvon Devenit Realitate. Evident ca ador si ficul Raza de Noapte. Este cel mai patrunzator fanfic pe care l-am citit vreodata. Amandoua imi plac si mi se pare ca Oana se descurca destul de bine pentru un om care nu este scriitor. Va doresc spor la scris si va doresc sa aveti multa inspiratie si Oana sper sa vad si urmatoarele capitole pentru ca mie chiar imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mie imi place foarte mult povestea Adrianei.Imi place pentru ca are mult suspans si ptr ca apar cu totii.Astpt continuarea,nu te opri..chiar faci o treaba buna.

    RăspundețiȘtergere
  16. raza de noapte este absolut cel my genial fan fic pe care lam citit vreodata...imi place my mult dekt cartea twilight:X..adriana trebuie sa fii foarte mandra:>

    in skimb de proasta de oana nici nu comentez...cel my oribil fan-fic ever:|..si akma mam prins k tu esti aia kre mia dat add si mam prins si de unde ai id meu..mrg km tiam spus si pe mess esti km proasta

    RăspundețiȘtergere
  17. io proasta??tocami acum am vazut commul asta...u esti cea care mia zis ca sunt proasta de put...ei bn nu ai deloc dreptate....scuzama...dar incearca sa vb mai frumos nu ma cunosti ca sa stii ca sunt proasta....si io pot sa spun ca esto o ratata si nici nu te cun asa ca nu te mai lega de mn

    RăspundețiȘtergere
  18. nici numi pasa ceea ce scrii...nai decat sa ma strigi in toate felurile...caci chiar u esti ceea ce scrii

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.