3 august 2009

Fanfic - Luna noua din perspectiva lui Edward


Astazi avem fanficul "Luna noua din perspectiva lui Edward". Este scris de Monica si il gasiti AICI.
Dupa ce Edward o paraseste pe Bella, pleca in Alaska cu familia lui, si apoi incearca sa o gaseasca pe Victoria cu ajutorul lui Jasper si a lui Alice. Urmarim din perspectiva lui Edward suferinta despartirii de Bella, calatoria sa pana in Italia, si intr-un final intoarcerea acasa.Enjoy!

Adriana a terminat capitolul 4 din Raza de noapte. Il gasiti AICI

18 comentarii:

  1. Cred ca acesta este fanficul pe care il asteptam cel mai mult( Luna Noua din pdv al lui Edward:D)....mi-a placut...dar parca dialogurile de la final nu au aceeasi intensitate ca in carte....oricum BRAVO MONICA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt super..mi-au placut amandoua, felicitari.

    am si eu o rugaminte, persoanele care au lasat urmatoarele 2 mesaje (la articolul initial despre fanficuri) sa ne spuna si noua daca au terminat si daca o sa ne arate fanficurile lor, ca au avut niste idei foarte bune:

    1. Anomim
    [] si eu tocmai am terminat de scris unul, o alternativa apovestii New Moon. In povestea mea, lupii ajung prea tarziu, bella este muscata si se transforma. Apoi, peste 15 ani, Edward si Bella se intorc in Forks. E din doua puncte de vedere, el si ea. []

    2. miitza
    Hey am facut si eu un fanfic e din perspectiva lui Edward. Din new moon. Edward dupa ce pleaca hotaraste sa se alature Volturilor si nu se mai intoarce in Forks. Bella se casatoreste pana la urma cu Jacob. Dupa vreo 40 de ani se intorce Edward in Forks si se reintalnesc. []

    va rog mult sa imi raspundeti.. vreau neaparat sa le citesc, plss :D

    RăspundețiȘtergere
  3. doamne e fantastic cap.4 din raza de noapte Adriana abia astept sa mai continui cu ceva mai facut curioasa te felicit inca o data(ARIANA):*

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari fetelor, fanficurile facute de voi sunt foarte frumoase!
    le-am pus la favorite si abia astept sa vad ce mai urmeaza.. va doresc mult spor in continuare ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. este super si luna noua din perspectiva lui edward si cap 4 din perspectiva lui reneesme
    felicitari

    am facut si eu un fanfic in care lupii nu apar aproape la timp laurent o musca si apoi este luat pe sus de lupi cand o muscase pe bella jake il omoara
    apoi alice vede ca bella a fost transformata in vampir si ii spune si lui edward
    in acest timp bella este dat disparuta de tatal ei dar o gasesc peste 3 zile cand procesul de transformare e gata etc

    RăspundețiȘtergere
  6. Amalia si Anonim deasupra mea va rog frumos postati'le undeva sau dati'ne un id de unde ne puteti da fan ficurile va rugam frumos.:* par inteeresante ideile.abea astept sa citesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. wow imi place la nebunie Raza de noapte,cea care a scis'o te rooog sa scri mai rpd k nu mai pot astepta......

    RăspundețiȘtergere
  8. buna, multumesc pentru laude, normal ca voi continua fanficul, :) nu va faceti griji :*:*:*:*:* ma bucur enorm ca v-a placut :x ( Adriana)

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc tuturor pentru laude, si chiar si critici, stiu ca la inceput seamana cuplul Renesmee si Jake cu Edward si Bella. , credeti-ma ca voi continua si incerc sa nu copiez pe nimeni, sa nu uitam ca eu nu sunt Stephenie, am doar 12 ani si , eu nu am vreun suport la dialoguri, pentru ca imi imaginez ce se va intampla. voi incerca sa imi iasa cat mai bine, e foarte greu stau cam la fiecare capitol peste 4 ore , ma bucur enorm ca va place, mai sunt o groaza de fete talentate aici, si lor bravo!
    Inca ceva, eu ma chinui si mai mult pentru ca nu vreau sa semene ce fac eu cu alte fanficuri despre Renesmee, sa fie ceva cat mai original. Va multumesc! Ariana, iti multumesc pentru ca ma intelegi! ( Adriana)

    RăspundețiȘtergere
  10. Extraordinare ficurile. Felicitari fetelor!
    Valeria

    RăspundețiȘtergere
  11. Uff, ii rog si eu pe cei care ne dau detalii despre fanficurile lor si apoi nu mai zic nimic sa ne mai zica si noua din cand in cand in ce stadiu se afla munca lor .. sau daca sunt gata sa le trimita fetelor sa le citim si noi.

    E putin ciudat ca va spuneti ideile, noua ni se par grozave si apoi ne lasati asa, murind de curiozitate. ;))

    .. please, cand sunt gata dati un semn :D

    RăspundețiȘtergere
  12. App, am vazut ca mai e cineva cu numele Ariana.. suntem 2 persoane diferite.
    (pe chat eu ma semnez cu "Ari")

    Felicitari inca o data pentru fanficuri!

    RăspundețiȘtergere
  13. mai am putin de terminet fanficul dar am sa incerc sa il fac sa va placa si sa va multumesc acelor fete care m-au surprins scriind tot felul de fanficuri chiar daca nu sunt scriitoare
    eu incerc sa imi termin fanficul

    RăspundețiȘtergere
  14. Hei si pe mine ma cheama Ariana:)
    [Insa nu sunt eu cea de pe chat ;))]

    FanFicu` asta e Sooper cu S mare ^.^
    [Ma rog...toate sung grozave;)]
    Felicitari:)

    Ma asetpt sa postati ceva si despre 'Zori de Zi' :)

    RăspundețiȘtergere
  15. mi se pare ca suntem cam multe Ariana pe aici incantata de cunostinta....cu multa placere Adriana si mult succes in continuare:*;)

    RăspundețiȘtergere
  16. amalia, eu sunt anonimul cu povestea alternativa New Moon in care lupii ajung prea tarziu iar Bella se transforma, Edward crede ca a murit dar Alice a vazut din timp decizia lui de a pleca in Italia si l-au oprit. Peste 15 ani se intorc in acelasi timp in Forks.
    Dap, l-am terminat dar am impresia ca e cam scurt.Am sa il fac public dupa cateva retusari, caci mi-au venit niste idei.
    In ultimul timp ma concentrez pe un altul, o poveste in care Bella este vampirul care se indragosteste de omul Edward.
    Poate aveti sa gasiti in curand pe blog o alta versiune a New Moon din PDV a lui Edward, doar 3 capitole, scrise de mine. Stiu ca mai e un fanfic aici pe acelasi tema, dar mi-ar placea sa aflu parerile voastre. Ma numesc Andreea, apropo.
    Iar Raza de noapte e super tare, cat si versiunea asta de New Moon. Doar ca Edward este o persoana mai complicata si analitica, nu prea i se potrivesc numai replici fara impresiile lui personale.

    RăspundețiȘtergere
  17. filmele si cartile sunt super tari



    pattry

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.