23 august 2009

Fanfic - Speranta neasteptata si continuari

Alexya a inceput un fic nou, numit Speranta neasteptata. "Ce ai simtii daca persoana iubita nu ti-ar fi fost destinata tie? Ai mai avea vreo speranta sau te-ai ineca intr-un infinit dureros , uitat de zambete si de iubire?In acest fan fic este vorba despre pierderea iubirei lui Edward, pierderea Bellei"
Puteti sa cititi primul capitol AICI

Adriana a terminat Capitolul 16 din Raza de Noapte.

Emily a scris Capitolul 8 din Never Think.

Enjoy and comment!:)

18 comentarii:

  1. incep sa fac tensiune daca mai citesc un capitol fara o incheiere frumoasa....:((( de ce trebuie sa fie asa de trist totul...mai sunt catziva care trebuie sa traiasca...mai totzi:D....oricum ador fanfic`ul tau..:* abia astept continuarea

    RăspundețiȘtergere
  2. la fanfic`ul adrianei ma refer :D...

    RăspundețiȘtergere
  3. ador never think:X abia astept capitolul 9

    RăspundețiȘtergere
  4. superb fanficul Alexyei. Si emily desigur.
    noul fanfic e minunat. am plans :(( sper sa scrii cat mai repede urmatorul capitol, mor de nerabdare sa vad al doilea capitol. este perfect din toate punctele de vedere. sincer! merita citit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Saghin Ionela Simona23 august 2009 la 23:41

    Emily fan ficul tau este singurul care il citesc si este asa de frumos , sper sa fie cat mai lung :D

    RăspundețiȘtergere
  6. deci,Emily,phoai nici nu stiu de unde sa incep:))
    m'ai lasat realmente fara cuvinte :X
    never think este pur si simplu uimitooor:X
    asteptam nExt'ul>:D<
    yours truely, bilibistroc1

    RăspundețiȘtergere
  7. ally sau alexya...what ever?:P24 august 2009 la 00:06

    eu nam lasat pana acum comment pt fan ficul Adrianei pt k eu iau fix de la sursa capitolele ei:P...si intotdeauna iam spus parerile mele sincere...pur si simplu sunt cea mai mare fana a ei si sunt f mandra ca imi e una dintre cele mai bune prietene ale mele:*:*:*:*...de abia astept cap 17

    RăspundețiȘtergere
  8. imi place ficul adrianei astept continuarea cat mai repede iar speranta neasteptata este un alt fic care ma incanta astept si la acesta urmatorul capitol

    RăspundețiȘtergere
  9. mia placut foarte mult speranta nu moare astept cu nerabdare continuarea
    lacrimile miau curs cu sirul
    e superr

    RăspundețiȘtergere
  10. hei ati stiut ca taylor lautner a jucat in Cheaper by the dozen 2.Cu duzina e mai ieftin 2?

    RăspundețiȘtergere
  11. waw.....super tareee spernata neasteptata.....m-a fakut j sa plang......e cel my tare fanfic pe care l-am citit

    RăspundețiȘtergere
  12. Alexya, apreciem cu totii intentia. Dar gramatica este atat de slaba si topica atat de intortocheata, incat nici nu am putut sa termin capitolul. Ma intreb cu tristete daca asa va degenera limba romana...
    O idee pentru moderatoare. Daca ati vazut alte site-uri serioase de fanfic-uri, textele sunt revizuite de niste beta-testeri si li se da o forma corecta, literara.
    Poate s-ar putea face si aici. Fenomenul a inceput sa ia amploare si sunt unele texte care merita cu adevarat sa fie citite.
    Haideti sa nu publicam...."de ce i-a amintit amintirea asta?", ca sa dau numai un exemplu concret din fanfic.

    RăspundețiȘtergere
  13. Simona, eu nu sunt la ora de romana ca sa stau sa stabilesc fiecare cuvant in parte. eu citesc fanficuri doar de dragul de a citii, si sincer, speranta neasteptata incepe deja sa devina preferatul meu.
    Faza cu " De ce i-a amintit aceasta amintire" ce vroiai sa spuna? e f greu sa scrii unele lucruri iar atunci cand ai o idee buna este si mai greu sa faci pe altcineva sa priceapa ce vrei sa zici... insa speranta neasteptata nu e asa cum zici tu. Si daca ar fi totul ok, totul perfect de la cel mai mic punct, eu chiar nu as mai citii.
    ti-ai spus parerea, inteleg. dar sincer, imi spun si eu parerea, sunt contra a ceea ce ai zis.
    PS:imi pastrez anonimatul pentru a nu se isca certuri

    RăspundețiȘtergere
  14. Sub nicio forma nu vom isca certuri. Si e normal ca oricine sa isi spuna parerea, inclusiv tu, inclusiv eu. Departe de mine gandul la perfectiune. Si ii admir pe toti cei care pot sa creeze o intriga, sa vina cu idei noi, sa se puna in pielea personajelor si sa scoata la lumina alte ganduri si alte emotii. Crede-ma, as fi vrut si eu sa pot face asta, dar imaginatia nu este de partea mea, e o batalie pierduta din start. Dar cel care scrie creeaza ceva, l-as asemana cu un constructor care ridica o casa...chiar daca planul e genial, daca toti peretii sunt strambi, o iei la fuga si nu te mai uiti inapoi... De ce sa nu stam putin mi mult si sa ne cizelam munca, de ce sa nu cerem mai mult de la noi? Pentru ca este perfect posibil, frica mi-e ca nu e doreste.
    Sperand ca apelul meu va fi inteles, va felicit pe toti cei care scrieti si va urmaresc cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  15. amandoua aveti dreptate aici DAR:

    - daca lumea ar avea cu adevarat talent si ar scrie bine si-ar publica propriile carti, nu ar scrie continuari ale ale altor opere.
    - astea sunt fan-fiction si accentul cade pe imaginatia celor care scriu, nu felul cum isi exprima parerile.
    - nu e un site de critica literara, e un site doar pentru fani .. desi sunt unele foarte slab scrise, lumea le citeste si asta, in contextul de fatza, e cam tot ce conteaza.


    si eu astept sa citesc ceva cu adevarat bun, si desi pe alocuri gasesc franturi care imi plac, adevarul e ca stephenie e unica si personajele ei sunt unice si nimeni nu a reusit sa le descrie asa cum a facut-o ea.

    chiar mi se intampla sa citesc uneori fanficuri si sa ma trezesc zicandu-mi ca personajele nu ar fi facut asta si nu ar fi zis asta..
    ..dar la sfarsit imi amintesc ca sunt de fapt ALTE personaje, personajele unor noi autori, rupte din imaginatia lor si problema e doar a mea ca ma astept sa citesc altceva decat mi se ofera.

    CONCLUZIA: cine nu vrea sa le citeasca sa nu o faca, ele sunt scrise DOAR pentru cei care le apreciaza ..
    desi nu sunt fanul acestor "opere" ii respect pe cei care incearca si le urez cat mai multa inspiratie pe viitor ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. simona esti grozava. sincer, crezi ca ne intereseaza jignirile tale? zi ce vrei dar spune-o frumos. ai facut ceva vreodata de care sa fi mandru? daca da, atunci stii cum e sa vina unu si sa zica "e o prostie ceea ce faci tu" si oricat de aproape de perfectiune ai fi, tot exista cineva sa te mozoleasca cu noroi. acum, sincer, nu mai are niciun folos sa iti zic, dar altadata..mai bine sa ne scutesti de commentari de genul asta. eu ador speranta neasteptata, si daca autoarea va continua, nebagand in seama prostiile pe care le aberezi, cu siguranta va iesi un fanfic grozav.
    ps, si tu ai vorbit cu cruzime, si eu pot sa o fac.

    RăspundețiȘtergere
  17. e buna totusi ideea cu corectatul (si nu vreau sa supar pe nimeni, pentru ca si romana mea lasa mult de dorit), dar aminteste-ti ca vizitatorii nu aveau (si nu au) rabdare sa posteze eve fanficurile si le trimiteau intre ei prin alte mijloace.. cata rabdare crezi ca ar avea pana sa mai fie si revizuite? hmmm.. zero?!

    RăspundețiȘtergere
  18. nu mi se pare deloc ca simona abereaza...a scrie corect limba ta nu mi se pare cine stie ce dificultate...ii respect pe autorii tuturor fanfic-urilor, dar unii ar trebui sa ne respecte si ei, sa incerce sa evite atat de multe greseli..ca e una,doua,trei..e omeneste..dar in anumite cazuri se exagereaza

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.