16 august 2009

Fanfic - Zvon devenit realitate vs. Never Think


Oana insista sa afle parerile voastre despre fanficul ei, Zvon devenit realitate despre care spune ca este asemanator ficului Never Think ca stil.Personajele principale: Kristen si Rob.
Deci...spuneti-va parerea. Gasiti 3 capitole AICI.

Capitolul 6 din Never Think scris de Emily - AICI.

64 de comentarii:

  1. oana, mie mi se pare ca vrei sa o copiezi pe emily. sincer, nu reusesti. fanficul tau mi se pare un kitch nereusit. stiu ca tu vrei sa combini realitatea cu twilight, insa nu reusesti deloc.
    nu vreau sa te superi, dar parca nu e stilul tau ceea ce ai scris, parca nu ai pus suflet si ai vrut decat sa o copiezi pe emily, fiecare are stilul sau.
    personajele mi se par absurde.... ceea ce ai facut tu e un twilight fara vampiri. insa e un twilight nu prea reusit... kristen pare pe alta planeta. iar rob e mult prea edwartizat.
    parca ziceai la inceputul fanficului ca "lumea ne confunda cu personajele" daca ai spus asta, eu zic ca nu ar fi trebuit sa iti faci personajele asa..
    inteleg ca nu stii cum sunt in viata reala, nici eu nu stiu, dar totusi, decat sa scrii un fanfic twilight cu nume schimbate, mai bine formai o alta personalitate personajelor.
    insa, din anumite interviuri ai putea sincer sa iti dai seama cum sunt ei.
    kristen pare moarta dupa rob, ceea ce ea nu arata in poze. app, daca kristen l-ar fi luat in brate pe rob, ar fi trebuit neaparat sa apara asta in toate revistele de scandal. sincer...
    asa, never think este foarte original si super bun. oana, tu vrei decat sa iti formezi stilul dupa ce face emily, si nu reusesti. ceea ce face ea este incredibil. crezi tu ca emily stie cum e rob in realitate? nu, a facut un rob care sa semene cu rob patz cat de cat.
    imi pastrez anonimatul doar pentru ca nu vreau sa te superi, imi place ideea ta ,dar daca nu ai mai incerca sa o copiezi pe emily si ai scrie in felul tau ar fi mult mai bine.
    app, sincer, te cam lauzi singura oana!
    emily, inca o data, esti foarte buna, imi place cum scrii si fanficul tau e grozav, alaturi de cele mai bune, desigur ;)
    va pup si sper sa continuati in stilul vostru original.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim,suntem p aceiasi lungime de unda.L-am citit,doar 2 pagini,dupa aia m-am plictisit.Oricum,Never think e mult mai reusit,am citit ieri ultimul capitol.Bv,Emily!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. emily ca de obicei ficul tau este grozav:X:X
    si oana mie chiar imi place ficul tau
    e adevarat ca a combinat personajele si ca emily a influentat-o dar asta nu inseamna ca nu a depus efort
    este vorba despre ceea ce creaza fiecare si poate k ei ii place o astfel de poveste,si consider k orice idee poate fi inbunatatita.poate la urmatoarele se va descurca si mai bn.succes!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. oana si mie imi palce fanficul tau (si stii asta).Doar ca intre fanficul tau si cel a lui emily sunt 3 asemanari :
    -Sunt aman2 din viata reala
    -Rob apare in aman2
    -Pers principal(ca sa zic asa) este o fata in cazul lui emily em iar in cazul tau kris.
    In rest nu prea seamana fanficurile si e bine asa:D
    spor la scris in continuare

    RăspundețiȘtergere
  5. deci anonim nici nu am incercat sa o copii pe emily...am citit fanficul ei si am vrut sa vad cat sunt de talentata deci nu sunt genul de persoana care sa copie....vreau soar parerle voastre daca sunt talentata si nu am copiato pe emly...dak tie ti se pare ca am copiato atunci am so intreb dak ei i se pare ca am facut un kitch..dak si ea spune la fel atunci ma voi opri din scris....acum esti multumita?si nu inteleg cv..ceilalti de la mn de pe id...spun k e frumos k este reusit...si ca sa stii sunt fete pe care nu le cunosc....si asta este stilul meu...dak tie ti se pare k nu e k..dar o intreb pe emily..dak va spune ce ai spus si u ma voi opri...sper k esti multumita k miai stricat ziua si dak vrei sa stii sunt o persoana mai sensibila care plange foarte des..la fel cum plang acum dupa cum am auzit k ma critici ms f multt

    RăspundețiȘtergere
  6. oana nu tre sa te superi din cauza asta.Poate el sau ea asta crede.Fiecare are pareri diferite sar mie imi place;;)

    RăspundețiȘtergere
  7. si mai vroiam sa completez ceva.Fiecare isi face personajele asa cum vrea.Asa ca oana a avut tot dreptul sa o faca pe kris mai bella.

    RăspundețiȘtergere
  8. oana fff tare fanficul tau..te roggg sa continui...mie imi plece la nebunie...scrie in continuare...te felicit si pe tine si pe emily...talentate:x

    RăspundețiȘtergere
  9. Emily...scrii foarte bine... imi place mult fanfic-ul tau.
    Oana si al tau e bun... nu cred ca o copii pe Emily, dar cred ca mai ai mult de muncit la el...
    Succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  10. oana,observ ca esti cam ipocrita,te lauzi singura si ceri critici ,iar atunci cand ti se dau incepi sa-ti plangi de mila.nu e corect ceea ce faci:).oricum,1 ceea ce ai scris tu nu este deloc asemanator cu ceea ce a scris emily,poate ca doar ai incercat sa copiezi,dar nu ti-a iesit:D.2 atunci cand scri ceva,indiferent ce este,compunere,poezie sau poate chiar o carte,trebuie sa ai grija ce expresii folosesti si cum scri pt a nu cadea in penibil:D;din cate stiu,in fan-fictionul tau am gasit expresie"sarut balos sau pupic balos"ork,cv de genul asta;)),cum poti sa scri asa ceva:))? si 3 nu incerca sa te lauzi singura:D,nu vei primi decat critici negative;)...whatevar,stiu ca dupa ce vei citi asta iarasi vei incepe sa-ti plangi singura de mila.am uitat ceva,te rog,nu mai juca cartea cu"o voi intreba pe emily daca ii place si daca nu,nu voi mai continua sa scriu"...in primul rand,cred ca toti stim ca daca ii vei cere parerea iti va spune ca ii place si asta pt ca emily are bun simt si nu vrea sa te faca sa te simti prost:),dar eu nu sunt asa,prefer sa spun verde in fata decat sa te mint:)...iti doresc succes in continuare:)

    RăspundețiȘtergere
  11. hei,oana,ai putzin creier?Ba,eu o sa-ti dau niste motive pt care ai un fic de kkt:
    1:Ai vazut tu vreodata ca kristen are ochii ciocolatii?
    2:Sti ca kris nu mai e cu michael de 2 luni?
    3:ai idee ca robert a terminat filmul de nustiucand???
    4:kristen are masina+bodyguarzi
    ...
    Pot continua


    P.S.:Marina din brasov comes back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  12. oana...si mie mi se pare ca te lauzi singura...nu ii nevoie sa zici de "n" ori ca multi zic de tine ca esti la fel de talentat ca si emily etc....si miss jo are dreptate....tu ne ceri critici si dupa ce le citesti incepi sa plangi??...pai inseamna ca te asteptai sa zica toata lumea cat ii de tare ficul tau:|....sa sti ca nu ii rau ficu...dar nu te mai lauda atata...si daca acuma gandesti "da nu ma laud"...ei bine daca nu te lauzi de ce trebe tot timpu sa zici ca altii spun ca esti talentata precum emily....in fine..:|...sa sti ca ii dragut ficul

    RăspundețiȘtergere
  13. bn gata ma opres miss jo...ms mult...si nu incerc sa ma laud...ma opresc si cu asta basta....ptr marina macar ai citit pe chat?k eu o combin pe kriss cu bella...nu stiam k nu mai e cu michael dar este povestea mea si o scriu cum vreau pe ea nu ma bazez doar pe realitate...numi pasa k are bodyguarzy o pot scrie cum vreau...este doar o poveste...am descoperit ca imi place foarte mult sa scriu...sunt si eu pe l;a inceptu...si nu ma laud singura...ca sa nu mai aud nicio critica am sa ma opresc din scris sper ca eve sau dragana miau vazut comentariul ca sa stearga multumesc mult o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  14. e super deabia astept si continuarea fao cat mai repede sunt foarte nerabdatoare sa aflu ce se mai intampla si esti o scriitoare foarte buna

    RăspundețiȘtergere
  15. nu mam laudat eram doar bucuroasa k a iesit cv din el...atata tot ...oricum ma opresc din scris ca sa nu mai aud nimik sper sami fie sters cat mai rpd dak era cnv care vrea sa afle cum se va termina sami dea buzz..suntt onn

    RăspundețiȘtergere
  16. oana stiu ca nu intotdeauna criticile sunt placute,dar oricine le primeste si ar trebui ca ele sa fie constructive si sa ti cont de ele(bineinteles doar daca vrei).
    si noi sa nu uitam ca este vorba despre ceva imaginar adica personajele pot fi combinate cum doreste fiecare si faptul ca oana a ales asa nu inseamna ca ii face ficul mai putin bun sau mai mult prost.fiecare are parea lui.
    oana tu i-ai rugat sa-ti spuna parerea acu ar trebui sa accepti ceea ce-ti spun,dar nu neaparat sa iei in considerare.
    parerea mea e ca ar trebui sa continui,sa vedem ce iese

    RăspundețiȘtergere
  17. deci...... am cate cv d spus:
    1.detin un blog d stiri tw. si cautam fete care vor sa le postez fan ficurile; cunosc o fata cu care vb pe mess din orase dif suntem... mrg ea mi-a zis ca o cunoaste o fata pe oana care scrie super si are un fan fic....ok am decis sa acord o sansa. astfel am vb cu oana pe mess si mia dat ficul. ceea ce mi s-a parut fff urat este ca oana mi-a zis: am un fan fic super dar fetele d p stiri twilight nu au vrut sa mi-l puna :((( Astea au fost exact cuvintele ei.
    2. Am ramas surprinsa....stiu ca voi fetelor acordati sansa tuturor mrg.... am inceput sa citesc ficul...chiar bucuroasa ca o sal postez p blog. Nu pot sa mint dar am spus ca ficul treb retusat trebuie schimbate anumite chestii la el etc cred ca toata lumea este de acord. Dar oana m-a surprins din nou.... a inceput cu o incapatanare ingrozitoare spunand ca e povestea ei si ca nu tre sa semene cu realitatea si ca etc iam zis ca daca continua asa nu o so mai ajut si sa imi zica cand se razgandeste ca altfel intelegerea cade. ea a spus ca : adik niciodata! ok..... deci sa recapitulez: eu ofer un cos cu masline iar ea ma scuipa in fata si incepe cu incapatanarea....sa stii c nu o sa ajungi nicaieri asa... eu tiam zis ca u o sa mai primesti doar laudele mai ales la acest fan fic

    si pe langa faptul ca vrei critici si pareri tot tu te plangi.hotaraste-te!treci peste ! nu toata lumea reuseste din prima mai ales dak se incapataneaza sa asculte si de altii care poate iti spun adevarul si iti vor binele si tu sa reusesti. offfff....

    RăspundețiȘtergere
  18. oana draga. mie imi place cum scrii si ceea ce scrii. e fanficul tau si iti poti face din personaje ceea vrei. intr-adevar, nu trebuie sa renunti la prima critica, criticile sunt construnctive, nu trebuie sa lasi balta ceva ce ai inceput. si eu am trecut prin faza in care primeam numai si numai critici ( nu ma refer la fanficul raza de noapte) insa am invatat din fiecare cate ceva. am studiat fiecare critica si am incercat sa o repar, sa o foloosesc inspre binele meu.
    asta ar trebui sa faci si tu, de exemplu, cineva a zis despre fanficul meu ca nessie si jake seamana f mult ca si cuplu cu edw si bella, am incercat sa nu mai fac asta. am incercat si am reusit. fiecare are dreptul la o parere, trebuie sa continui luand fiecare critica ca si ceva construnctiv, nu cred ca cineva a zis ceva cu rautate. nu trebuie sa plangi, si eu am plans cand o profesoara mi-a comentat referatul respectiv pana in panzele albe. nu m-am suparat, i-am luat fiecare critica in seama, m-am gandit daca are dreptate, daca chiar ma ajuta, am vazut ca e adevarat, apoi am continuat si am continuat din nou pana mi-a iesit. asa trebuie sa faci si tu si nu sa te opresti.
    ideea ta e buna, sincer. sper sa continui si sper sa nu te fi suparat pe unii care te-au criticat printre care sunt si eu. fiecare critica e un motiv construnctiv si nu unu de plans ( asta daca critica e intr-adevar adevarata) iti urez mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  19. deci...nu vreau sa ofer critici dar oana mie imi place fanficul tau..dar pare putin plagiat dupa emily(te felicit emily e minunat,continua...p mn ma tii cu sufletul la gura...spor:X)dar chiar si asa am vazut ca nu il mai continui,,,dar eu totusi asi vrea sa imi dai continuarea...id-ul meu e adamaria97...poate pozi sa mil trimitzi...is curioasa...mie imi plak toate fanficurile si le felicit pe fetele care isi pun talentul in fata tuturor...sper sa ca paot mai vb oana si sa imi dai si mie continuarea(daca o mai faci...in ciuda ce sa scris mai sus,cred ca ceea ce ai facut e frumos...poop la totzi:X

    RăspundețiȘtergere
  20. uite ce e mai mult am fost suparata k anonim a zis k am copiat....si nici nu stiu dak mam laudat chiar nam vrut nici nu stiam ce fac nam facut cu intentia daca mam laudat scuze...am sal continui si am sa accept criticile...oricum miemi place faza cu pupici balosi deoarece pentru mine inseamna foarte mult...asa imi spunea unchiul meu care e plecat de acasa in belgia si il iubesc foarte mult...dak mam laudat nam vrut....si faza cu emily ai avut dreptate nu am sa mai cer parerea ei miemi place foarte mult sa fac o poveste a mea...am sa continui pentru k este una din placerile mele nu aveti decat sami spuneti verde in fata adevarul si alexa de ce sa schimb ceva ce mie imi place....?cum ar fi dak u ai pus efort in ceea ceti place cel mai mult sa faci si cineva iti spune sal schimbi pentru ca nuti place? miai spus k ori e kris cu robert ori bella cu edward k daca iam combinat nu o sa mai fie citit....bine miai zis ce te deranjeaza dar oricine miar spune sa schimb ceva niciodata nas face asta pentru k e munca mea e ca si cum tiar spune cineva....la desen ai avut de facut un proiect profa tia dat 8...colega ta vine si iti zice sa dai cu mai mult verde pentru ca verde e la moda(asta e primul lucru care mia venit in minte)adik am lucart toata seara la desen iar tu imi spui sa schimbi culorile si sa fie ori imaginatie ori realitate...si nu as schimba...dak ar fi altcv ca de exemplu...sa o infloresc mai tare asta as face si chiar am facut cand am facut primul capitol recunosc ca a fost putin trasa de par...dar apoi este din ce in ce mai buna in al doilea capitol am mai inflorito si nu mam mai grabit...alta fata mia zis sa....explic fata cuiva(numi mai amintesc cuvantul)sa spun k a ramas uimit avea ochii mari si gura deschisa am facut si la al treilea...accept pareri cum ca nu e chiar asa de bun dar nu accept faptul ca spune cineva ca am copiat...asta ma deranjat cel mai tare....pentru ca nu tuturor le place acelasi lucru am vrut doar sa aflu pareri dar anonim ma luat pe nepregatite scuze daca am facut ceva ce nu trebuia...spuneti ce nu va place sau ce tre sa mai bag pentru ca intrun fel sau altul am sa bag ce spuneti voi daca imi place...pentru ca nu cred ca cuiva iar placea sa i se spuna ca copie...iar faptul ca am vrut sa ma opresc asta inseamna sa pierd luptadar nu o sa se intample asa ceva va place sau nu naveti decat sa spuneti

    RăspundețiȘtergere
  21. o si am uitat cand am spus de fetele de pe blog ca nu vreau sa mil bage(nush sigur dak am zis asa)atunci leam criticat ca sau plictisit dar nu a fost adevarat nu mam gandit ca poate au avut probleme si miam cerut scuze cu asta am terminat sper sa nu mai trebuiasca sa ma cert si eu poate ca am gresit si imi cer scuze

    RăspundețiȘtergere
  22. mha eu nush c sa zic da' nu prea imi plac..km poti u sa scrii despre viata personala a cuiva knd nu stii dak e adevarat makr..cik si eu adevarat..ma rog faceti c vreti

    RăspundețiȘtergere
  23. este un fanfic si este f bun :zvon devenit in realitate de exemplu mie nu mi place fan ficul emiliei nu stiu..nu este genul meu pareri impartite

    RăspundețiȘtergere
  24. FRATILOR TERMINATI CU FRAZELE DE GENUL:"km poti sa scrii despre viata cuiva knd nici makr nu e adevarat"!!!desteptilor este un fan fic iar intr-un fan fic scriitorul scrie cum vrea si ce vrea...fan ficiul oanei mi se pare chiar foarte buun iar faptul ca a copiato pe emily nu este adevarat!!.emily este si ea o scriitoare foarte buna la fel ca oana!!
    oana sincer miar parea foarte rau dak nai mai continua fan ficul acesta dar din ce am citit mai sus ai sa-l continui...ma bucur foarte tare ca teai hotarat sa ii ignori pe cei care comenteaza doar ca sa se afle si ei in treaba.REPET NU MI SE PARE CA OANA A COPIAT-O PE EMILY!!!scrie in continuare oana...iti urez mult succes:D

    RăspundețiȘtergere
  25. si nu tine cont de parerile proaste oana este bun si asteptam uramatorul capitol..este fanfic,,,dar ai ales f bn tema:adica toata lumea se asteapta ca kr si rob sa fie impreuna si ar fi pacat sa nu l termini asa:*

    RăspundețiȘtergere
  26. ador fanficul tau, oana! chiar daca altii te critica.. mie imi place la nebunie chiar daca mai sunt unele greseli (se pot modifia usor ;) in plus sunt prea mici ca sa te lasi de el)
    si daca nu te superi.. te rog sa-mi dai continuarea pe adresa bella_lullaby00
    merci ca ai citit acest mesaj :D:D:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  27. DACA FETELE CITESC COMENTARIILE SA NU STEARGA FANFICUL MEU...NU AR MERITA SA PIERD LUPTA IN PLUS ALEXA ESTE CAM IPOCRRITA AM BAGATO PE IGNORE SI FATA CARE MI-A DAT ID-UL EI SIA DAT SEAMA DE ASTA

    RăspundețiȘtergere
  28. Mie una mi-au placut toate fanficurile pe care le-am citit:x e super tare sa vezi cata imganinatie au fanii:x:X:x Dar Oana in primul rand u esti cea care a spus ca ficul tau seamana cu al lui emily si il al 2lea rand cand ti s da un sfat il iei in considerare si t bucuri ca cineva incearca sa t ajute si este interesat d munca ta, asta daca vrei cu adevarat sa faci o treaba buna, eu una m-am bucurat d toate criticile primite si am incercat sa tin cont d ele. Sper din suflet ca nu te-ai suparat pe mine. pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu adelush mam referit la tyalent....si chiar ascult de ele:Dsi as vrea id tau:D

    RăspundețiȘtergere
  30. deci sincer fiecare are o parere,tu oana te schimbi de la o parere la alta, ba ca nu te intereseaza ce spun ceilalti si tu faci cum vrei, ba ca plangi si nu mai scrii. din moment ce ai ales, si ai tinut sa ti se publice ceea ce ai scris, accepta situatia. si acum, sincer sunt niste reguli de gramatica elementare: spre exemplu verbul "a copia"= "eu copiez" nu "eu copii", nu poti spune nu "copii". plus ca "miam", "mia" desparte-le ce naiba pocesti limba romana.cu poti spune"aproape tot globul ne sunt fani?"globul e unul singur (singular)si apoi scrii "ne sunt".in plus faci cacofonii.ai foarte multe greseli in exprimare. eu la prima pagina m-am enervat si nu am mai citit.

    RăspundețiȘtergere
  31. alte greseli "pederost" se scrie "pe de rost"adica pe dinafara nu? , lipsesc semnele de punctuatie, nu ai virgula.verbul "a vrea" eu vroiam nu "eu vream" spune tu ce timp, este" eu vream", poate nu-l stiu eu. ai scris sa nu-si "de-a seama" se scrie "dea seama".folosesti pleonasme "m-am urcat inapoi in pat" cand zici m-am urcat in pat nu mai pui si "inapoi".alta greseala "lumea se scufunda in lacrimi"pai ce e vapor sa se scufunde? "lumea se cufunda"-poate ai vrut sa scrii. vrei sa mai continui? sincer, din respect pentru cititori incearca sa te pui la zi cu limba romana

    RăspundețiȘtergere
  32. am uitat: emily imi place foarte mult ceea ce scrii. continua. eram sceptica la inceput, de obicei pentru a scrie iti trebuie ceva cunostinte, plus ca trebuie sa atragi cititorul, dar chiar esti talentata. ar trebui sa incerci sa scrii si ceva ce nu are legatura cu twilight, poate iti descoperi latura de scriitoare:)

    RăspundețiȘtergere
  33. iti multumesc ca mi-ai zis de aceste greseli o sa fiu mai atenta....leam citit de 2 ori sa ma uit dupa greseli dar de exprimare daca suna undeva bine daca am folosit de mai multe ori un civant nu m-am uitat si dupa greselile acestea multumesc si acolo da se cufunda nu se scufunda:D multumesc ca mi-ai atras atentia o sa incerc sa fiu mai atenta si as vrea id tau daca se poata sau bagal pe al meu onutza_frumusik07

    RăspundețiȘtergere
  34. nu trebuie sa te superi sau sa te descurajezi din cauza parerilor noastre...dar intradevar ai vrut sa o copiezi pe emily ( si eu am incercat dar prefer sa nu il postez stiind cum a iesit). iar in incercarea de a copia faze si citate din cartzile twilight nu a facut decat sa o ingreuneze si sa o faca plictisitoare...deci incearca sa mai faci unul dar in stilul tau...si sigur va iesi frumos ;)

    RăspundețiȘtergere
  35. Oana, in ciuda greselilor gramaticale, eu cred ca ar trebui sa continui:d.fan.fic'ul este destul de tare si oricum in timp o sa te perfectionezi;;)
    Emily, ce pot sa spun este ca fan.fic'ul este uimitoooor:X. asteptam nExt'ul:>
    yours truely, bilibistroc1

    RăspundețiȘtergere
  36. oana esti o scriitoare buna mult succes mai departe
    emily superb fan`ficul deabia astept urmatorul capitol

    RăspundețiȘtergere
  37. ...sincer mie personal mi se pare o mare prostie ce faceti voi...incercati sa o copiati pe Stephenie Meyer ...nu o sa reusiti nici o data...pentru ca ea e unica.. si nu o sa aveti voi niciodata imaginatia ei.Eu zic sa va lasati...

    RăspundețiȘtergere
  38. nu sunt de acord cu anonimul de mai sus...ei bine e adevarat ca niciodata nu vom atinge perfectiunea lui stephanie meyer dar makar noi santem niste fani care iubesc atat de moolt twilight inkat ne imaginam continuari sau posibile alte ale cartilor ei care evident sunt unice...si in plus nu avem de ce sa ne lasam atata vreme cat avem inspiratie,nui asa...poate o sa ma criticati dar asta e parerea mea..spor tuturor scriitoarelor!!:-*

    RăspundețiȘtergere
  39. akolo era "posibile continuari ale.."scz:)

    RăspundețiȘtergere
  40. Oana, dar pana la urma de ce ne-ai mai cerut parerea dak te superi la orice critica? Daca e munca ta si n vrei sa schimbi nimik etc nu ne ma intreba si scrie doar pentru tine.. ai o atitudine.. park asteptati sa strigam toti ce minunat este

    RăspundețiȘtergere
  41. de acord cu anonimul de mai sus...draga mea oana daca nu vrei sa nu asculti nu-ti mai trimite "opera" ca sa o citim cu totzii si nu o mai fa pe victima ca nu ejthi..emily in ce te priveste fanficul tau e minunat...astept cu nerabdare continuarea...makar u ejthi creativa nu ca altii...

    RăspundețiȘtergere
  42. toti cei care aveau id mu onutza_frumusik07 sa bage alt id onutza_love_twilight mia fost sparta parola si mia fost si schimbata....am terminat cap 4..lam trimis...o sal posteze...fetele..ettc..dar bagatimi noul id

    RăspundețiȘtergere
  43. nu mam suparat la orice critica ati inteles gresit mam suparat foarte tare din cauza primului comment al lui anonim unde spune ca am facut un kitch nereusit nam incercat sa o copii pe emily...va spun...acept criticile...scrieti ce nu va place k poate reusesc sa ma perfectionez ms:* si inca o data nu mam suparat pe critici mam suparat doar k miati spus k am copiato pe emily...

    RăspundețiȘtergere
  44. si nu ma asteptam sa strigati toti ce minunat este...iar incepem inca o data mam suparat din cauza primului coment al lui anonim k am facut un kich nereusit..atat...doamne...mai citit si voi ce spun accept criticile dar nu accept ca cineva sa spuna ka este un kitch...

    RăspundețiȘtergere
  45. sa nu accepti k cineva sa spuna k e un kitch inseamna k nu accepti adevarul:|..ai niste expresii de tot rahatu si kristen are oki verzi btw:P

    RăspundețiȘtergere
  46. sunt de acord cu daria si cu anonimul de deasupra ei. frate !!! zici de alti ca sunt ipocriti dar nu te uiti si la tine??? vrei critici si incepi sa plangi cand le primesti! mie una numi place ficul tau adica nu pot spune ca este groazanic doar ca nu este pe placul meu si cred ca ar trebui sa incerci sa scrii altceva... si nu te mai flata atata insinuand ca ficul tau seamana cu al lui emily!
    doamne emily scrii superb ador povestea ta te rog sa scrii mai repede mor cu tot cu suspansul asta.:*

    RăspundețiȘtergere
  47. si ii dau dreptate si anonimului d deasupra mea!

    RăspundețiȘtergere
  48. emily,fan'ficul tau este superb.pot spune ca am citit aproape toate fan'ficurile de pe acest site si sunt fana ta:D [nu va suparati pe mine,toate sunteti niste f bune scriitoare,tineti'o tot asa :*]
    oana,fan'ficul tau nu este nici bun,nici rau.intr'adevar ai niste greseli de ortografie,dar dk devii mai atenta,le poti remedia.cum au mai spus si altii de deasupra mea,incearca sa'ti faci stilul tau.nu mi se pare ca o copiezi pe emily,sau poate doar prin faptul ca povestesti din vietile reale ale actorilor.aqm sincer,despre cine ati vrea sa scrie?tom si jerry?
    pt. toate cele care si'au publicat fan'ficurile pe site,sunteti f bune,tineti'o tot asa >:D<.

    RăspundețiȘtergere
  49. off..eu una cred ca ma uit de dimineata la commurile voastre si mam plictysit,,...gata lasatio in pace...nu vaplace bn...am inteles..dar gata ce e prea mult strica nu...poate ea atat a putut sa faca...va rog haideti sa fim mai intelegatore..pace intre fani..

    RăspundețiȘtergere
  50. Deci...1-nu ma bazez doar pe realitate
    2-pe fris o combin cu bella si pe robert cu edward pentru ca nu stiu prea bine cum sunt in realitate
    3-acesta este stilul meu si nam ce face
    4-nam copiat pe nimeni
    5-accept criticile dar nu accept dak se spune ca este un kitch cum a zis anonim in primul comm
    6-nu-mi pasa daca nu va place
    7-sunt la inceput si accept criticile voastre pentru ca din ele invat
    8-este povestea mea si o scriu cum vreau
    9-o sa scriu in continuare pentru ca fieacre are gustul sau---nu ma supar pe cei care spun ca nu le place nu le place...asta este nu lam facut pe gustul lor
    si 10-sincer nu-mi place sa ma cert...spunetiva criticile si am sa invat din ele

    RăspundețiȘtergere
  51. si va rog pace cum a zis anonim..spuneti ce nu va place spunetiva parerea k asta vam cerut..si nu o sa ma mai supar....spuneti k este kitch(chiar dak numi place)pentru k asta este opinia voastra....

    RăspundețiȘtergere
  52. Imi place noua atitudine oana:x

    RăspundețiȘtergere
  53. accepti criticile si inveti din ele dar este povestea ta si scrii cum vrei? cum vine asta??

    RăspundețiȘtergere
  54. vai doamne cata cearta pt un fanfic...dupa cum am mai zis pace intre fani...lasatoi domane in loomea ei,unde scrie si isi pune talentul si creativitatea la contributie...daca nu va place pastrati opiiniile pt voi caci daca voi azi face un fanfic si azi fii mandri ca azi reusi si l-ati posta si o groaza de loomne var zice ca e plagiat etc etc,cum vati simti..nu cred ca bine..asa ca punetiva in lokul oanei si meditati maiprofund la ceea ce avezi ca scrieti va rog moolt..pace!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. pt anoim de mai sus: in momentul in care iti publici lucrarea nu te plangi, fiecare e liber sa isi spuna parerea. nu m-as simti bine in locul ei, dar eu nu suport ipocritii lingusitori care iti spun ca este bun doar pt a fi draguti, un om nu si poate indrepta greselile daca nu ii este atrasa atentia asupra lor

    RăspundețiȘtergere
  56. Oana.... fanfic-ul e super... continua-l... merita...astept continuarea... nu te lasa de scris... nu ma dezamagii...;))
    Apropo... nu are rost sa te superi... fiecare cu parerea lui...
    Tu fa-ti treaba ... iar din sfaturi poti invata...
    Asculta-i pe cei ce iti vor binele... si nu lua in seama comentarile rautacioase...toate fanfic-urile voastre sunt frumoase.... fiecare in felul sau...
    Emily... extraodinar fanfic-ul.... asteptam continuarea....;))

    RăspundețiȘtergere
  57. oana..chir cred k ai un fan fic f frumos..
    mie chiar imi place si sincer..vreau continuarea:D
    la urma si la coada e doar un fan-fic:|...si nu treb sa tinem cont de realitate..oana ..p bune..apreciez munca ta si sper sa fi de acod k sa iau id tau si sa mai vb p mess;):*
    mult succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. Emily, faci o treaba extraordinar de buna! Ai un stil aparte si ma bucur ca ti`am citit fan ficul. Nu le`am citit pe toate(imi cer scuze) pentru ca nu am destul timp, insa sunt sigura ca fiecare are un ceva special. Pupici pt Emily :* Astept continuarea :x.
    Nu imi place sa fiu rea, dar Oana mi se pare genul de persoana care vrea sa atraga atentia asupra sa. Fan ficul tau este ok :-??(nu inseamna ca este fantastic~minunat~extraordinar), este o idee despre ceea ce se poate intampla , dar ma omoara ortografia ta 8-|. Am vrut si eu sa scriu, insa ceva total diferit. Saptamana trecuta am fost suparata mai tot timpul si ma simteam exact ca Bella. Apoi am realizat ca ceea ce mi s`a intamplat in ultimele luni este exact ceea ce se intampla in New Moon-iubitul pleaca, iar cel mai bun prieten ma ajuta sa trec peste, intre timp indragostindu`se de mine; eu la randul meu tin mult la el,dar iubitul meu inseamna totul pentru mine. Dar dupa ce am scris si am citit, si recitit, si recitit am observat ca in unele locuri sunt prea multe detalii si n`am vrut sa para prea siropos( nu ma refer ca imi `venerez` iubitul, insa scriam exact ce simteam-iubire, ura, incertitudine, durere). Iar mie mi s`a parut in faza cu `nu`l suport pe Rob`, apoi `o Doamne il iubesc` totul se petrece mult prea repede si cam ciudat si e cam prea..siropos, imi cer scuze ca ma repet.Parca prea dintr`o data il iubeste, si inca foarte mult.Nu stiu ce sa mai zic..incearca sa te abtii putin, Oana, si sa nu mai faci atata caz din cauza a ceea ce ti se spune.Tine si tu pentru tine unele lucruri pentru ca dai impresia ca esti un om cu 2 fetze.
    Simona

    RăspundețiȘtergere
  59. Mie Imi Place FanFic-ul Lui Oana...E Super...
    Dintre Povestea Lui Emily Si Povestea Oanei...Este O Diferenta...

    RăspundețiȘtergere
  60. sincer ce scrie oana e ceva gen jurnal la 14 ani, cred toti am avut un jurnal prin generala.povestea e banala, relatata banal, nu incita la lectura. nu oricine poate scrie. si cand 10 sau mai multi iti spoun ca nu faci bine ce faci...ar trebui sa dea de gandit

    RăspundețiȘtergere
  61. am ajuns aici pentru ca am vazut ca cineva citea acest post.. doamne cate comentarii pentru asa o prostie :))

    nici macar nu vreau sa stiu ce IQ de gaina are cineva care considera acest "fic" bun.
    e o mare porcarie, e scris cu atatea greseli de exprimare incat simtul meu lingvistic mai are putin si se arunca de pe blog, gramatica e vai de ea, replici de la gura cortului presarate peste tot..

    mi-e mila de cine l-a scris si mi-e mila de cei care il citesc.. aia care il considera bun isi merita soarta, sunt la fel de pamantii ca si fata care il scrie

    daca ii spuneati fetii adevarul de la bun inceput (ca scrie incredibil de prost) s-ar fi oprit aici si nu mai scria alte gramezi de capitole care de care mai proaste.

    iar comparatia cu fanficul lui emily e o jignire la adresa ei, pentru ca eve chiar stie sa scrie..si foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  62. Cat am putut sa rad cand am vazut comentariul de deasupra mea.

    Pe langa faptul ca are asa de multa dreptate...

    Ficul este o porcarie.Iar primul Anonim a descris totul perfect.Un kitch nereusit.

    Oana este o mironosita si o ipocita. Se crede perfecta si este infiorator de orgolioasa!

    Am vazut comentariile gen: Oana ficul tau este f frumos etc. SI DUPA: Emiliy tu scrii genial.

    Este o jignire faptul a pus cuvantul Emily si a adus vorba despre Never Think pe acelasi rand cu.. chestia aia de Oana si gramada aia de cacat pe care o numeste fic.

    Mai e jignire si faptul ca o numeste fic adica jigneste oamenii care scriu povesti baganu-le creatiile in aceasi grupa cu a ..ei.

    Cata zarva pe o porcarie. Si cat timp irosit pt o proasta care se trezeste ca si ea scrie.

    Si sa nu uitam: SCRIE CA EVE!!!!

    hai ca mor aici de scarba si de ras.
    Hai pa.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.