6 august 2009

Glamour - septembrie 2009

Numarul din septembrie al revistei Glamour din SUA, are un articol intitulat "Twilight Beauty" cu vedetele din "Twilight":Nikki Reed,Rachelle Lefevre,Ashley Greene si Noot Sear.

Revista Glamour din Anglia l-a desemnat pe Rob "Cel mai sexy barbat din lume".Dupa el urmeaza:Johhny Depp,Hugh Jackman,David Beckam,Brad Pitt si altii.

10 comentarii:

  1. trebuia sa fie si kris acolo.ea e cea mai frumoasa:X:X

    da' xcum si celelalte sunt foarte dragute:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. toate sunt frumoase, si eu as fi vrut sa fie si kris.cel putin in locul lui noot sear, nu mi se pare super frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  3. Rachelle?Nu ca mi-ar conveni,dar astia au uitat ca nu mai joaca?

    RăspundețiȘtergere
  4. auziti da' cn e noot sear aia?

    RăspundețiȘtergere
  5. voi nu cititi ce scrie in articol???e un articol despre fetele-vampir! kristen nu joaca rolul unui vampir....deocamdata!

    RăspundețiȘtergere
  6. noot sear cine e? chiar nu imi dau seama:)

    RăspundețiȘtergere
  7. din cate stiu eu va juca in new moon, daca nu ma insel ca heidi:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Da. Noor Seear(nu sear :))))) :D) este o actrita fotomodel care joaca in mew moon si breaking dawn in rolul lui heidi. mie una imi place fff mult d ea. e chiar frumoasa...

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci kristen e draguta, nu contest asta,si imi place de ea , e simptica etc., dar acum serios kristen nu are trasaturile aparte si fizionomia lui ashley sau rachelle, adica Kristen e draguta, cum am mai spus dar nu le egaleaza in frumusete si gratie pe unele dintre celalate actrite din Twilight.Cat despre tipa care o joaca pe Heidi, depinde si ce machiaj primeste ( machiajul conteaza mult, vedeti diferenta de infatisare la ashley ,in aceasta poza pare mai intunecata si cred ca putin mai stearsa...oricum e frumoasa), insa Noor e frumoasa ( daca ne uitam bine la fizionomia fetei, are un nas drept, buze carnoasa, ochi oblici si o structura aparte a fetzei).
    Chiar imi place prima poza, in care sunt toate.Miss u allready Rachelle...

    RăspundețiȘtergere
  10. cu machiaj orice persoana e frumoasa, mai ales daca se ocupa un stilist, stie ce sa ti scoata in evidenta:)sincer noor mie nu mi se pare frumoasa fara machiaj:)nu conteaza ca arata bine cu machiaj, dar fiecare cu preferintele lui. imi place mult nikki

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.