31 august 2009

Interviu cu Chris Weitz


Mtv a publicat un nou interviu cu Chris Weitz.
Mtv:Vorbeste-ne despre cele 2 scene aratate le Comic Con.
Chris:Fiecare dintre ele se focalizeaza pe abdominali actorilor.Asta a fost special pentru public(rade).Una din scene este cea in care Jacob o invata pe Bella cum sa conduca o motocicleta,ea cade,iar el vine si o salveaza,stergandu-i fruntea si aratandu-si muschi.Cealalta este cu Bella alergand sa-l salveze pe Edward in Volterra,Italia.
Mtv:Esti intr-o pozitie delicata,trebuie sa ramai fidel cartii,dar in acelasi timp sa si sa incerci sa-l afisezi pe unul din cele mai dorite staruri de la Hollywood de cat mai multe ori.Cum te-ai descurcat cu asta?
Chris:Nu am vrut sa-l inseram pe Rob la intamplare in unele scene din film.Noi am preluat halucinatile Bellei si le-am transpus pe ecran.Departamanetul de Efecte Speciale ne-a ajutat mult,pentru ca nu vroiam sa para fals.O sa-l vedeti de multe ori pe Rob in film,dar din punctul de vedere al Bellei.Si in visele ei.Este ca o balanta intre prea mult Rob si prea putin Rob.
Mtv:Pentru foarte multi fani,asa ceva nu exista.
Chris:Da,stiu ca pentru multi nu exista prea mult Rob,dar avem si o doza draguta de Taylor pentru doritori si pentru a trata deficientele de Rob.Este o boala ce poate fi tratata numai cu vitamina T,de la Taylor.
Mtv:Stim cu toti ca "New Moon" este scris din perspectiva Bellei,insa Melissa Rosenberg(scenarista) ne-a spus despre o scena a Victoriei,care nu se gaseste in viziunea Bellei.Mai exista asa scene?
Chris:Mda,cartea este din perspectiva Bellei,dar de exemplu cand Alice are viziunea cu Edward incercand sa se sinucida,noi vedem viziunea ei.Asa mi se pare corect,pentru ca in carte,Alice ii spune imediat Bellei despre viziune,iar ea isi imagineaza spusele ei.
Mtv:Kristen ne-a vorbit despre scena scufundarii.Cat de mult v-a ajutat Departamentul de Efecte Speciale aici?
Chris:Toate scena e un hibrid intre imaginile reale si cele facute pe calculator.Trebuia sa facem vremea furtunoasa perfecta pe care sa o combinam cu munca lui Kristen din piscina.Si la final,arata ca o imagine reala,dar pentru a reusi asta a trebuit sa-i anagajam pe cei mai buni din domeniu,pentru ca fanii sa nu observe diferenta - asta daca nu o spun eu(rade).

Un comentariu:

  1. dupa parerea mea filmul va fi suuuper tare!dar nu ar tb sa ne dea toate detaliile!!abia astept sa-l vad!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.