19 august 2009

Interviu Cu Jodelle Ferland


Interpreta lui Bree in "Eclipse" a acordat un interviu site-ului E!Online.
Desi nu are voie sa ne spune foarte multe despre film,actrita zice:"Singurul lucru pe care vi-l pot spune este ca voi juca un vampir care a fost de curand transformat,insa nu va pot spune si numele."
Intrebata fiind din care echipa face parte "Team Edward" sau "Team Jacob",aceasta a raspuns:"Cred ca daca Jacob ar fi fost prezentat primul,ar fi placut la public mai mult.Edward fiin primul care a fost cu Bella,publicul vrea ca el sa ramana cu ea,asa ca pe el il placi primul.Iar apoi Jacob apare si toata lumea 'Oh nu!Ramai cu Edward!'."
"Fiecare persoana pe care o cunosc m-a intrebat daca poate veni al filmari",adauga actrita,"Le-am zis ca trebuie sa ma mai gandesc daca ii las sau nu."
Cum a sarbatorit faptul ca a primit rolul intr-un proiect cu asemenea succes "Stii,chiar am gandeam ieri la asta,si mi-am dat seama ca nu am facut nimic,inafara sa sar in sus.Apoi m-am dus in camera si m-am uitat la un film.De fapt,nu a fost chiar film,m-am uitat la Familia Adams,episoade vechi.Trebuie sa ma gandesc la ceva mult mai mare."
Mai tarziu,Jodelle a confirmat pe pagina ei de Twitter ca va personajul ei va fii Bree.

5 comentarii:

  1. cum de o aleso pe ea??? e un copil... intaeg ca bree era uun nou nascut dar asta se referea la lumea vampirilor... mie mi se pare cam ciudat. nu mio amiteam pe bree un copil, mai mult o adolescenta

    RăspundețiȘtergere
  2. in orice caz fetita e dulvik rau... nu o prea vad crizand cu ochi rosi. poate nu am viziune, ma rog. aproape ca faci un plan sa o omori pe jane ...am zis APROAPE

    RăspundețiȘtergere
  3. e buna...am vazut silent hill...am fost surprinasa cand am vazut ca ea a obtinut rolul;P

    RăspundețiȘtergere
  4. are 15 ani...cred:)..e k

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.