15 august 2009

Interviu cu Jordan Yuam

Antrenorul personal al lui Taylor Lautner,Jordan Yuam,l-a ajutat foarte mult pe actor sa ajunga la corpul pe care il are acum.Intr-un interviu de la Comic-Con,Taylor spunea:"Jordan Yuam este foarte talentat.Era mereu la filmari,dandu-mi mancare.Vorbeam cu cineva si el se afisa cu o farfurie in fata mea,spunandu-mi :"Sa bei shake-ul asta proteic!",iar eu ii ziceam :"Mda..eu inca mai dorm".Deci da,am sa-i multumesc pentru multe."
Site-ul Taylor Lautner Daily i-a luat un interviu lui Jordan Yuam.
TL Daily:Am citit pe site-ul tau ca ai peste 20 de ani de experienta.Cum ti-ai inceput cariera de antrenor personal?
Yuam:Mi-am angajat un antrenor in 1985 si mi-a ranit umarul.Am facut recuperare cu alti 2 antrenori,care chiar pareau ca stiu ce au de facut.Am mai realizat faptul ca este foarte greu sa gasesti antrenori bun.Si asa m-am hotarat.Am intrebat la o sala de sport din oras daca pot sa lucrez acolo,dar eram prea tanar.Asa ca doua veri,in timp ce faceam curatenie acolo, ma uitam la ei cum lucreaza,si incercam sa retin cat mai multe.Datorita faptului ca munceam greu,cei doi antrenori mi-au platit specializarea si asa am inceput sa profesez.
TL Daily:Deasemenea am mai citit ca exercitile pe care le faci nu sunt tocmai foarte cunoscute in domeniu.Vrei sa ne explici cum tehnicile tale difera de cele traditioanale?
Yuam:Folosesc o tehnica numita "Incarcare sub tensiune".Ea foloseste fitnessul pentru a contracta muschii primari si secundari.Nu este o tehnica foarte des folosita.
TL Daily:Dieta are un rol important intr-un asemenea program?
Yuam:Ea reprezinta 85% din succes,deci e foarte importanta.
TL Daily:Ai pus la dispozitie un plan alimentar in articolul tau "Let's talk food".Poate fi el utilizata de toata lumea?
Yuam:Acel program se adreseaza celor care lucreaza din greu si mult,nu pentru cei care vor sa slabeasca.
TL Daily:Majoritatea cititorilor nostri sunt fete.Ce fel de exerciti le-ai recomanda pentru a face o buna impresie baietilor ca Taylor?
Yuam:Baietii precum Taylor nu pun pret pe ambalaj,si pe continut.Pentru a impresiona un baiat ca si Taylor,fii tu insuti si fa-l sa rada.
Am vazut discutile voastre de pe chat,si daca voi vreti,o sa scriem si sursa stirilor.
Sursa AICI.

3 comentarii:

  1. arata bine tipul....dar personajul lui imi displace ...

    RăspundețiȘtergere
  2. moamaa cum poate sa arate antrenorul lui personal!!!!! ce muschi are taylor, sa vezi ce muschi are ala, e cat un frigider!! respect man!!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.