13 august 2009

Kristen si Taylor in Entertainment Weekly

Kristen si Taylor sunt pe coperta noului EW. Cateva fragmente din articol au fost publicate pe MTV :

Desi are un rol putin mai mic in New Moon, Robert Pattinson nu s-a suparat:"Au fost 3 luni de munca lipsita de stres.Toata presiunea era asupra lui Taylor."

Iar Taylor Lautner, care il joaca pe Jacob, chiar a fost supus presiunii. A fost pe punctul de a-si pierde rolul.
"Este de inteles de ce au vrut sa se asigure ca e potrivit pentru rol",a spus Kristen Stewart despre transformarea impresionanta a lui Lautner. "Era atat de mic, la 16 ani, deci am inteles punctul lor de vedere. Dar eu am stiut ca are ce-i trebuie ca sa reuseasca. Doar datorita felului in care ma simteam in preajma lui. Am putut la propriu sa-l vad pe Jacob in el."

Regizorul New Moon Chris Weitz a adaugat: "Cred ca Taylor o sa surprinda multi oameni. I-au vazut corpul si e socant ca cineva poate sa fie atat de in forma. Dar el chiar ofera un joc actoricesc grozav. Nu facea numai exercitii toata ziua. Citea si cartea."

In interviu, Stewart spune ca-l adora pe Lautner si ca relatia lor este "patetic de draguta", lucru cu care Lautner este de acord, pentru ca a functionat bine pentru atractia dintre ei din film. "A fost esentiala", a spus Lautner. "Relatia lui Edward cu Bella este atat de intensa, dar relatia lui Jacob cu Bella e foarte relaxata. Cateodata intervine intrebarea: Vor trece de stadiul de prieteni?Si uneori asa pare sa se intample. Dar sunt atat de deschisi si isi spun totul unul altuia.Deci a fost foarte important ca eu si Kristen sa devenim apropiati inainte sa filmam. N-am mers in oras, sau in parcuri de distractii sau ceva de genul asta. Pur si simplu ne vizitam unul pe altul, stateam impreuna, luam cina. Mai nimic, doar ne-am petrecut timpul impreuna."

Lucrurile au devenit serioase pentru Stewart in timp ce filma si a trebuit sa experimenteze intensitatea suferintei Bellei cand a fost abandonata de Edward."Inainte de scena asta stateam in masina mea, plangand.Plangand asa de tare ca nu puteam sa respir. Pentru ca eram cu adevarat coplesita si intimidata de scena aia.Toata lumea spunea: "Ar fi bine sa-i reuseasca emotia in filmul asta!" Si e un moment atat de important in carte, momentul cand pleaca el. "Ma gandeam : "trebuie sa se termine odata. Spuneti-mi ca s-a terminat!"

Si un clip de la sedinta foto:

Later edit: si cateva poze:

6 comentarii:

  1. deci sunt complet uimit de baiatul asta. nu numai ca a reusit intr-un timp foarte scurt sa arate ca un culturist dar si e foarte talentat ca actor si foarte carismatic. ssuper tare faza cu saritura pe spate,din cate stiu e foarte greu sa faci asta imbacat in blugi si cu geaca... respact man!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Jake e tare, si sunt foarte fericita ca Taylor il joaca in continuare. :x
    Super.

    RăspundețiȘtergere
  3. =p~..da..=p~ asa'i...=p~
    sry..n'am putut sa ma abtzin:">:))

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu sunt fericita ca krsiten se intelege assa de bn cu taylor:((

    RăspundețiȘtergere
  5. :))e simpatizat acum saracul, ca dupa ce vedem new moon, iar il confundam cu personajul. eu cred ca sunt doar amici:)

    RăspundețiȘtergere
  6. e f frumoasa relatia lui cu kristen..dar dupa cum au zis si ei-nu se compara cu relatia rob-krsiten..intre cei doi este o chimie kre nu se gaseste si intre taylor si krsiten..so..actorii trebuie sa se inteleaga si sa se simta bn unul in preajma celuilalt..

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.