19 august 2009

Nikki si Vanessa Hudgens

Cele doua au fost surprinse de paparazzi luni plimbandu-se impreuna prin Vancouver.Cand a vazut fotografii,Vanesaa s-a intors pur si simplu si a plecat.Oare ce avea de ascuns?

Sursa

28 de comentarii:

  1. Ce neagra e costumatia ei...parca merge la inmormantare ;))
    Mie nu imi place de ea.. Inainte era ok, dar acum e groaznica.

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmmm.....vanessa mi se pare cam...nush ce sa zic...nu imi place de ea...

    RăspundețiȘtergere
  3. mie nu mi-a placut niciodata vanessa asta,poate pt k e cu zac:)))) p care il detest,ea defapt nu e urata,dar aqm nu arata bn deloc,cel putin mie nu imi place.dar nu stiam k e asa prietena cu nikki

    RăspundețiȘtergere
  4. Vanessa este prietena cu Nikki de cand a facut filmul Thirteen care a fost regizat tot de Catherine Hardwicke care a regizat Twilight. Filmul prezinta copilaria lui Nikki Reed. Este foarte dramatic si interesant filmul. Ar trebuii sa-l urmariti.

    RăspundețiȘtergere
  5. nici mie nu imi place, poate se crede atat de "vedeta"incat nu trebuie fotografiata

    RăspundețiȘtergere
  6. p cine joaca pana la urma in eclipsa ea?...atat de mult o suport incat nici makr ce personaj joaca nu stiu :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Joaca in Eclipsa? Ca nu stiam! :(

    RăspundețiȘtergere
  8. JOACA IN ECLIPSEEEE????????:O
    OMG OMG!....nici eu nu stiam:|
    dar in orice caz...NU VREAU SA APARA IN ECLIPSEEEE:((((((
    bleahhhh....nu'mi place

    RăspundețiȘtergere
  9. nu cred ca joaca in eclipse....

    RăspundețiȘtergere
  10. looollll NU JOACA IN ECLIPSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    toate rolurile s-au ocupat,p alte bloguri s-a anuntat deja

    RăspundețiȘtergere
  11. NU joaca in eclipsa;insa sa spus ca a participat la preselectii(nu stiu sigur)deci,puteti dormi linistite
    P.S.nici mie numi place de ea;))

    RăspundețiȘtergere
  12. vanessa e o ciudata`!:)))))
    la naiba`!!! daca juca in Eclipse strica tot`!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. fani exista pentru orice personalitate, asa ca nu o sa spun daca imi place sau nu de Vanessa, sau daca imi convine prietenia dintre ea si Nikki. Ar fi stupid nu?
    Insa, spun ca ma bucur ca Vanessa nu a obtinut niciun rol in Eclipse. Parca nu s-ar fi incadrat in peisaj...

    RăspundețiȘtergere
  14. Carcotasilor!

    Nu am habar cine e dom'soara (doar am auzit de ea, dar nu am vazut-o in filme), dar nici urata nu pare, nici proasta nu cred ca aveti voi de unde stii ca e.

    Uneori exagerati, pe bune!
    In actorie mereu va exista concurenta, si anul viitor vor fi filme care vor concura pe acelasi loc cu new moon (cum a fost si musical-ul dom'soarei anul asta) si actori ce vor fi nominalizati alaturi de cei din serie.. invatati sa respectati munca tuturor, chiar daca nu sunteti fanii lor.

    RăspundețiȘtergere
  15. suna a invidie ce spunetzi voi...suntetzi in locul lor sa vedetzi ca is prosti...si banuiesc ca voi suntetzi foarte frumosi...ce sa va povestesc...chiar daca suntetzi sau nu fan nu avetzi dreptul sa vorbitzi asa....eu sincer o ador pe vanessa...desi imi place si nikki nu cred ca e cu mult mai frumoasa sau mai desteapta decat vanessa...si e super prietenia dintre ele se potrivesc cu conceptul acesta....si ea s`ar fi potrivit de minune in eclipsa....ar fi jucat rolul lui leah...dar se pare ca unii sunt fani twilight fara sa aiba habar nici macar de actori...deci daca nu stitzi nu vorbitzi....

    RăspundețiȘtergere
  16. la cate a facut fatza vanessa..nu cred ca cineva poate sa spuna ca e proasta...iar daca e cu zac mai mult ca sigur nu e urata...iar in pozele de mai sus vanessa e adorabila la fel si nikki care desi arata foarte neconventzional pt o actritza...e superba...deci nu mai carcotitzi degeaba...fitzi in locul lor si apoi comentatzi...

    RăspundețiȘtergere
  17. cred k avem tot dreptul sa comentam cat vrem,mie knd nu imi place de cnv sau cv spun,nu am dc sa ma feresc,iar mie nu imi place de vanessa si nici de zac ala,nu spun k e urata si nici proasta,nu am eu dreptul sa spun asta,dar pot sa comentez kt vreau...

    RăspundețiȘtergere
  18. asta e o parere personala... cand ai sa fii critic recunoscut mai vorbesti... iar daca esti asa infumurata ....faci ce vrei dragutza... nu zice nimeni ca nu ai voie...ci doar ca nu e normal...

    RăspundețiȘtergere
  19. God...ce mai conteaza. Intr-o vreme si eu eram inebunita dupa Vanessa. Acu nu mai sunt, dar noi nu avem dreptul sa criticam oamenii fara sa-i cunoastem, iar daca chiar vreti sa ii criticati de ce nu incercati sa le spuneti lor ceia ce ganditi? Decat sa vorbiti vedetele de rau pe bloguri. Nici mie nu prea imi place de ea, dar nu am nici un drept sa o critic atata timp cat nu stiu cum ii ea in realitate. Exista posibilitatea sa fie mult mai draguta ca pers decat fiecare dintre noi, dar noi nu vom afla niciodata. Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  20. cred ca nimeni nu are de unde sa stie cum e vanessa in realitate. nu aveti dreptul sa o judecati si nici nu stiti daca e in stare sa joace ca lumea. zvonurile cum ca ar fi dat auditie pt film sunt false. ea a confirmat.
    aa si nu a plecat doar sa intors cu spatele si a mers putin invers iar apoi s-a intors;) documentati-va mai bine zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  21. si mai noi lumea nu are voie sa se imbrace in negru. are un super stil de a se imbraca uitati-va la alte poze. nu sunt innebunita dupa ea dar nu mi se pare corect..

    RăspundețiȘtergere
  22. mey oameni buni,u am sp k e urata sau proasta,as fi nebuna sa spun asta,am spus doar k eu nu o plac,nu cred k e cv de judekt,sa fim sinceri fiecare avem pers care ne plac si care nu ne plac,cu motiv sau fara.nu cred k e afectata vanessa in vreun fel pt k cnv nu o place,are ea fanii ei,dar totusi nu intelg dc sunteti unii asa deranjati,eu nu am facut-o urata,am sp k nu imi place de ea,atat!si eu sunt de acord k oamenii nu trebuie judekti dak nu ii cunosti,dar o parere poti sa iti dai,e democratie fratilor!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Mie imi place foarte mult Vanessa...imi place cum joaca in filme...e super...

    RăspundețiȘtergere
  24. o urasc pe tipa asta!
    ce bn ca nu joaca in eclipse!!

    RăspundețiȘtergere
  25. VANESSA ESTE CEA MAI TARE DIN HIGH SCHOOL MUSICAL SI O ADOR MAI ALES VOCEA SI SI CUM CANTA CU ATATA BUNA VOIE SI SA CONTIUNE TOT ASA.

    RăspundețiȘtergere
  26. CHIAR NU AVETI CE FACE DECAT SA COMENTATI PE SEAMA LU VANESSA ....CA O URATI CA E URATA DA VOI SUNTETI FRUMOSI PE VOOI NU VA URASTE LUMEA ....NU M.AI COMENTATI AIUREA ......E FRUMOASA ARE VOCE E PLACUTA DE MULTA LUME ...ASA CA PASTRATIVA COMM PT ALTADATA SI DACA SUNTETI PE BLOG CU TWILIGHT COMM DESPE EL OK ;)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.