3 august 2009

Peter si Jackson despre inlocuirea lui Rachelle


Recent,cei doi actori au comentat despre schimbarea lui Rachelle,interpreta Victoriei din "New Moon".Disputa publica asupra schimbarii,ii obliga sa-si aleaga cu mare atentie cuvintele.
"Pot spune ca sunt foarte trist ca datele de filmari nu s-au putut rezolva.Sunt nerabdator sa lucrez cu Bryce,dar imi pare foarte rau ca Rachelle nu va juca si in 'Eclipse'.O iubesc ca pe o sora,dar,spectacolul trebuie sa continue.O vom primi cu mare drag pe Bryce si sper ca fani vor face la fel. ",a comentat Peter Facinelli,referindu-se la unul dintre motivele inlocuirii actritei in cel de-al 3-lea film al seriei de suces.
Intrebat daca este la curent cu stirile,Jacskon Rathbone a raspuns:"Da,stiu.Rachelle imi este o prietena draga si imi va fi foarte dor de ea.Nu pot spune nimic in legatura cu partea de afaceri.Rachelle este o femeie si o actrita minunata. Mi-ar placea sa mai lucrez cu Rachelle.Imi pare foarte rau ca nu vom termina impreuna acest proiect."

9 comentarii:

  1. buna ma numesc Ariana ai am facut si eu un fanfic doar ca in al meu este vorba despre renesmee dupa breaking dawn si aici bela este distrusa de catre volturi iar edward incearca sa se sinucida ne mai gandinduse si la renesemee iar renesmee sufera si ea enorm de mult pt pierderea mamei....va rog sa imi spuneti ce credeti mai am un pic de lucru la el dar as vrea sa stiu unde sa il trimit...:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu se mai poate face nimic...Rachelle nu se va mai intoarce...pacat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Uufff.. pacat ca a fost inlocuita, era tare draguta.
    Dar dupa cum a spus si Peter, spectaclul trebuie sa continue. Sper ca si Bryce sa fie o Victoria buna :(

    RăspundețiȘtergere
  4. pacat, dar acum nu se mai poate face nimic:(

    RăspundețiȘtergere
  5. ariana,poti sa trimiti ficul tau la una din adresele: ellacullen6@gmail.com sau draganacullen@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau ca Rachelle nu mai e si in Eclipse, cred ca se simte foarte prost ca au inlocuit-o asa brusc chiar inainte de inceperea filmarilor... Dar acum nu mai avem ce face, oricum cu totii vom ramane in continuare fani de-a lui Rachelle... Acum... sa ii tinem pumnii stransi lui Bryce!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ha ha.. Dragana, nu stiam ce fanfic sa iti trimit pe mail.. apoi am vazut ca mai era cineva cu acelasi nume ca mine ;))

    Pare super ideea ta Ariana, abia astept sa il citesc :D

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.