10 august 2009

Poze noi cu Ashley

Inainte de a pleca din LA,Ashley si-a luat ramas-bun de la posibil noului ei iubit,actorul Chace Crawford.Primele 3 poze sunt facute astazi,ultimele 2 le-am gasit pe internet.Ne putem da seama judecand lungimea parului actritei ca sunt mai vechi.

Iata pozele de la aeroport.

AICI gasiti poze nu tocmai dragute in care se presupune ca ar fi ea.Voi ce ziceti?
Aici este un clip de la TCA,unde Ashley e intrerupta intr-un interviu,de Chace Crawford.

9 comentarii:

  1. nu stiu ce sa zic.... ar fi tare daca ashley si chace ar fi impreuna ... mi se pare ca se potrivesc... sunt amandoi niste draguti.
    cat despre ... pozele cu ashley :|:| nu imi vine sa cred ca este ea... mi se pare ca au fost prelucrate pozele.:|

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca e ea uitati va in poza in care e goala are o alunita la baza gatului in partea dreapta, in nici o poza si nici in filmare n o vad la ashley. sigur nu sunt reale, la fata seamana cu ea dar puteaiu fi facute, corpul nu i al ei. plus ca gatul e cam luuuuung:))

    RăspundețiȘtergere
  3. frateee!! pozele cu ashley is total false! nu ii ea in poze!!! ceva ratat in viata care nu are ce face a modificat pozele.

    RăspundețiȘtergere
  4. ar fi dragut sa fie impreuna ashley si chace.. sunt asa sweet amandoi :D

    RăspundețiȘtergere
  5. ba in poze e ashley.avocatul ei a declarat k ea este in poze si k sunt private.bravo ei.arata bine are ce sa arate.singurul lucru care ma deranjeaza e k i-au fost furate si puse pe net acum k e vedete.k dk nu era nimeni nu le punea.ea a fost acum ceva timp iubita lui chace crawford cand ea nu era cunoscuta si el filma pentru the covenant.

    RăspundețiȘtergere
  6. si tu crezi ca ashley isi lasa avocatul sa spuna ca ea e in poze? eu nu cred. ... in fine, sunt sigur ca nu e ea, nu vreau sa mi-o imaginez asa

    RăspundețiȘtergere
  7. Atunci ar fi dragut sa mai fie impreuna (si de data asta sa dureze).. merge asa? :p
    Oricum, sunt foarte frumosi amandoi si cred ar fi un cuplu minunat :D

    RăspundețiȘtergere
  8. dar ea nu are alunita aceea care e in pozele cu ea goale nu are nici o alunita pe gat

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamneeeeeeee...are si ea o viataaaaa....ma rog...da...ei chiar se potrivesc...doar k ma cam enerveaza k se baga oamenii in viata ei intima...oops...am spus oameni??:|...paparazii si toate cele desigurrr X(

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.