21 august 2009

Poze noi cu Bryce Howard Dallas

Iata ca au aparut si primele poze cu Bryce Howard Dallas in rolul Victoriei.Ce parere aveti despre infatisarea ei?

32 de comentarii:

  1. nu stiu ce parere aveti voi despre ea dar mie nu imi place, pare mult mai batrana, paru' ala ii sta ca dracu nush ce sa zic... nu imi prea place deocamdata. astept si alte poze cu ea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. eu o vreau pe Rachelle :((

    RăspundețiȘtergere
  3. parerea mea e k Bryce se va descurca, dar tot mai potrivita era Rachel pentru rol:-< n

    RăspundețiȘtergere
  4. Rachelle era perfecta pentru rolul Victoriei...Bryce arata aiurea rau de tot...

    RăspundețiȘtergere
  5. al naibii cu bryce...nu e victoria noastra cu care ne-am obisnuit...rachelle:((((((...te vrem inapoi....nush ce ziceti voi dar eclipse...unde victoria are rolu mai mare nu va mai fi asha reustit cu alta actrita cu totu straina

    RăspundețiȘtergere
  6. na..sa vad ca mai aveti tupeul sa le spuneti ca pun stiri vechi sau sunt in urma..NEMULTUMINITLOR!
    sunt foarte curioasa sa vad noua interpretare a victoriei...sunt chiar curioasa cum va iesi..oricum,filmul nu va fi la fel fara rachelle..:(..

    RăspundețiȘtergere
  7. eu sunt de parere ca nu ar fi trebui sa o schimbe pe rachelle:|....parca ei ii statea mai bine in rolul victoriei...in pozele de mai sus nu se observa asa bine decat paru:|

    RăspundețiȘtergere
  8. haideti mai nu mai fiti rai k nu arata rau deloc,arata ca victoria.sa aiba fatza lui rachelle nu poate,e o buna actrita si nu crd k o sa dezamgeasca p cnv

    RăspundețiȘtergere
  9. asta e grasa...rachelle e mai slaba/...

    RăspundețiȘtergere
  10. e ciudata:| si pe deasupra victoria avea paru` mai lung:|
    o vreau pe racheeeeelle:((

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu o vreau pe rachelle....mi-e dor de ea:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  12. zau oameni buni datii o sansa, stiu ca ne-am obijnuit cu rachelle, dar asa ne obijnuim si cu ea (daca va face un rol bun) poate ca o sa o interpreteze bine pe victoria si cum ziceam trebuie sa ii dam si lui bryce o sansa.
    Si de felul cum arata nu prea imi dau seama, ce vad este doar parul si nu trebuie sa o comparati cu rachelle, fiecare cum l-a lasat dumnezeu,trebuie sa va ganditi, sa o comparati cu descrierea din carte iar eu cred ca se apropie(oare cum)dar ca sa imi dau o parere trebuie niste poze mai clare si nu doar din profil.

    RăspundețiȘtergere
  13. chiar cei care au schimbat-o nu s-au gandit cat vor avea de suferit din cauza acestei nefericite schimbari?
    critici,poate al 3 lea film nu va avea asa mare box-office(cu siguranta ma insel),dar totusi,rau au facut,ca au schimbat-o.
    Rachelle apare si in cartea a 4 a?inca nu am citit cartea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiar daca plangeti, ea tot nu va juca in film, asa ca apreciati ca au gasit pe cineva potrivit pentru rol! Atatea dramatisme... daca nu gaseau o actrita pentru Victoria si incepeau filmarile cine-stie-cand, atunci ce mai spuneati? Puneti-va putin in locul lui Bryce, e sansa ei sa se afirme, sa se faca cunoscuta si vin niste "fani" ai filmului si spun ca e grasa, ca e batrana etc. Nu conteaza actorul cat felul cum joaca! Bine, fiecare cu pararea lui, dar prea se exagereaza. E adevarat ca Rachelle a facut o treaba buna, dar judecati prea aspru. Ar fi bine daca fiecare ar accepta situatia si ar lasa prejudecatile deoparte (desi pun pariu ca daca nu va place de actrita, nici felul cum joaca n-o sa va fie pe plac :-j)!

    RăspundețiȘtergere
  15. Si pe Robert l-au criticat multi inainte sa inceapa Twilight si tot replici de genul asta aveau: "iihh, ce urat e!", "asta va fi Edward Cullen?" etc. si acum jumatate din populatia feminina de pe mapamond suspina dupa el. Nu conteaza ca Edward e personajul principal si Victoria unul secundar, am dat acest exemplul ca sa vedeti diferenta dintre felul cum arata un actor si prestatia lui.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nustiu voi..dar mie nu imi place deloc noua victoria..poate petru ca ne obisnuisem cu Rachelle si mi se pare foarte stupid sa o schimbe dintruun film in altul.Parul lui Rachelle era muuult mai frumos decat cel al lui Bryce..Si Rachelle arata muult mai bine la corp decat Bryce.Poate ca ma plang prea mult cu toate ca inca nu am vazut cumjoaca..dar nu cred ca o sa ma incante pre mult.A fost o greseala foarte mare sa o inlocuiaca pe Rachelle.:)

    RăspundețiȘtergere
  17. Stiu ca un actor se judeca dupa felul cum joaca, stiu ca trebuie sa ii dau o sansa (asta si pentru ca nu am ce sa fac altceva...), stiu ca nu o sa fie la fel, dar...O sa astept filmul (Eclipse) si vedem atunci cum a jucat...

    RăspundețiȘtergere
  18. nimeni nu va fi ca rachelle...eu m'am atasat prea mult de fiecare actor din twilight si cand am aflat de aceasta schimbare chiar nu mi'a placut...dar tot ce pot spune....sper ca aceasta actrita sa'si intre bine in rol si sa ne faca multumiti...si asa...rachelle nu mai vine inapoi:(

    RăspundețiȘtergere
  19. ce bine de mine ca in film nu am pus pret pe actor ci pe pesonajul interpretat. toata lumea rachelle in sus si in jos (nu exista nicio rachelle in carte!) .. pentru mine va fi Victoria intotdeauna si sper ca noua actrita sa faca o treaba buna. (si nu va mai fi o victoria in BD pentru ca moare in eclipse.)

    de Bryce chiar imi pare rau pentru ca nu e vina ei.. i s-a oferit un rol si l-a acceptat, ce e rau in asta? oricine ar fi venit in locul lui rachelle ar fi fost intampinata in acelasi fel oricum.
    Producatorii si Rachelle sunt de vina pentru ca nu au stiut cum sa se descurce in situatia de criza, dar fata asta noua ar trebui apreciata pentru ca numai ea stie ce inseamna sa iesi de pe platou si sa te astepte fanii afara cu huiduieli.
    Plus ca la inceput lumea a fost nemultumita de multi actori: Rob, Nikki, Taylor, Kristen, si altii...

    Eu o sa ma uit la toate filmele indiferent de schimbarile ce se vor ivi (si sunt sanse destule ca si in BD sa se mai schimbe din actori - asa ca obisnuiti-va cu gandul), si sper ca toti actorii sa faca o treaba din ce in ce mai buna.

    Si ca sa inchei ca am lungit prea mult, Bryce e chiar dragutza, in alt fel decat Rachelle dar tot dragutza..cel putin asta e parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  20. nu stiu..dar parerea mea este ca rachell se potrivea mai bine..era intr-un fel asa cum mi am imaginat-o eu pe victoria inainte sa vad filmul..dar probabil ca si bryce se va descurca foarte bine,doar ca fizic mi se parea mai potrivita Rachell.whatever..e bine si asa!

    RăspundețiȘtergere
  21. o vreau pe rachelle, mie dor de rachelle,rachelle se potrivea mai bine, rachelle era mai slaba, bla bla bla...da mai datii o sansa si lui bryce ca in fond nui vina ei ca pe cealalta au dato afara;ar trebui sai multumim ca a acceptat rolul p/u ca eu cred ca se va descurca foarte bine
    P.S.asta e parerea mea(nam vrut sa jignesc pe nimeni)

    RăspundețiȘtergere
  22. :| arata ca naiba:|

    ba ....era mult prea tare rachelle:x:(

    RăspundețiȘtergere
  23. Pana la urma nu inteleg de ce atata ipocrizie: "vai au schimbat un actor".. nu e primul actor din film schimbat, remember? Pe Sam din primul film il plange cineva?
    Mai cresteti putin si mai lasati dramele la o parte.

    Nu e vina lui Bryce pentru situatia asta ci e vina lui Rachelle ca a fugit dupa 2 iepuri. Asta e.. si mie imi era draga, dar nu o sa mor acum de dorul ei - o voi vedea in alte filme.
    Iar de la spate ar fi aratat tot asa si Rachelle, poate parul ar fi fost ceva mai lung dupa cum zic unii.. dar in rest nu ati fi observat diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu sunt de acord cu voi. Fiecare om merita o sansa. Macar asteptati sa vedeti filmul si apoi sa comentati. Si mie imi placea mai mult Rachelle, dar se pare ca nu tot timpul lucrurile se intampla asa cum dorim. Si nu va inteleg aluzia despre faptul ca Bryce ii mai grasa. Oameni buni, o nascut. Ce va asteptati. God, sunteti culmea. Cum v-ati simtii voi daca oamenii v-ar critica asa fara sa va cunoasca. Nu este bine sa critici o persoana care cu siguranta este mult mai talentata si mai buna decat tine. Ma refer la lume in general. Si oricum tot o sa va uitati chiar daca comentati atat. Si sunt absolut sigura ca o sa va placa. Lumii ii place sa comenteze. Ce sa-i faci. CU totii suntem oameni si gresim, iar voi aici gresiti total. Ce s-ar fi intamplat daca din nu stiu ce cauza Robert sau Kristen erau schimbati? Cum ati fi reactionat? Daca ar fi schimbat-o pe Kristen cu una dintre voi? Cum v-ati fi simtit sa va critice toata lumea? Cred ca nu foarte bine. Poate ca o sa fiu criticata enorm din cauza comentariului, dar sincer nu ma mai deranjeaza nimic. Ar trebuii sa acceptati adevarul si sa nu mai incercati aiurea sa comentati. Pentru ca si daca voua nu va place, tot Bryce o sa ramana. Cand ma gandesc ce oameni ipocriti sunt pe lumea asta. Cand o sa ajungeti in postura lui Bryce nu cred ca o sa mai comentati asa, daca o sa ajungeti vreodata atat de sus. Si voi chiar crede-ti ca lui Rachelle ii pasa de voi? Ea sigur o trecut peste si isi continua viata. Cu totii suntem niste obsedati dupa Twilight, dar uneori sunt speriata de mine insami. Ma gandesc cum am ajuns in starea asta. Singurele lucruri pe care le fac toata ziua sunt sa caut si sa aflu ce au facut actorii din Twilight toata ziua, in loc sa-mi fac si eu o viata buna. Macar sa incerc sa-mi construiesc una. Cred ca aproape toata lumea vrea sa ajunga atat de departe ca si actorii din Twilight, dar crede-ti ca daca comentati la un articol o sa reusiti? Ei bine va inselati. O sa reusiti in ziua cand o sa faceti ceva care sa va ajute. Niste cursuri, studii, poate chiar sa va descoperiti pe voi insiva. Cel putin eu incerc sa fac asta, desi este c-am greu sa ies din starea de obsedata. Sunt nopti in care imi vien sa ma sinucid din cauza felului in care am ajuns. Am ajuns sa venerez niste oameni care nici nu ma cunosc si nici nu cred ca isi vor dorii vreodata sa ma cunoasca. Ma simt blocata in obsesia asta si este greu, dar macar incerc. Incerc sa scap de ea. Criticati cat vreti comentariul meu pentru ca pe mine nu ma intereseaza. Nimanui nu ii place sa accepte adevarul. Poate ca nu toti sunteti obsedati, dar sunt absolut sigura ca in ritmul acesta o sa ajungeti. Spor la criticat comentariul meu, pentru ca la asta va pricepeti cel mai bine. Si fara afensari pentru ca eu ma refeream la fani in general.

    RăspundețiȘtergere
  25. anonimul de mai sus-nu cred k avem dc sa te criticam pt ai mare drreptate..si eu am zis k un om nu trebuie critikt pn nu il cunosti...cat despre obsesia ta...hmmm imi pare rau dak ai mom knd vrei sa te sinucizi,doamnee nu e bn deloc,sper doar k nu ai vb serios,si eu sunt un mare fan si imi place sa citesc chestii care au leg q twilight,insa a fi obsedat e cu totul altcv,nu e bn sa va lasati dusi de val,e bn sa avem o viata proprie,nu sa ne hranim cu zvonuri dsp altii,imi pare rau sa vad k unii trec de la pasiune la obsesie.

    RăspundețiȘtergere
  26. Crede-ma ca si mie imi pare rau pentru ce mi se intampla. Stai linistita ca nu as ajunge sa fac asa ceva, dar uneori cand nu pot dormii din cauza obsesiei ma simt ingrozitor si devine tot mai obositor. Nu sunt sigura daca chiestia asta care mi se intampla se poate numii obsesie, dar se pare ca toata familia mea asa o numeste si am inceput si eu sa o cred. Sunt mereu in conflicte cu mama si cu surorile mele care spun ca-mi pierd viata in fata calculatorului citind fanficuri, uitandu-ma la poze, video-uri si scriind poveste legate de Twilight. Devine obositor si dureros sa le aud in fiecare zi reprosandu-mi lucrurile pe care le fac. Mama mea mai este suparata pentru ca pierd si noptile in fata calculatorului scriind ficul pe care l-am trimis si despre care mi s-a spus ca va fi postat acum mult timp, dar se pare ca eu muncesc degeaba. Eu nu sunt importanta, tocmai de aceia lor nu le pasa. Apoi le-am trimis un mesaj si nici macar un raspuns in care sa-mi zica nu-l vrem si gata. Oricum mersi Gya pentru intelegere. Se pare ca mai exista si oameni bune pe aceast pamant.

    RăspundețiȘtergere
  27. poate dak incerci sa iti faci un echilibru intre pasiunea pt twilight si,stiu eu,viata ta o sa ti fie mai bn...adik ar fi bn sa iesi cu prietenii,sa te plibi,sa cunosti lume noua,asa o sa fii mai ocupata si nu o sa ai timp pt asta cum aveai inainte,nu vr sa fac pe psihologul cu tine,dar imi pare rau sa vad k unii sunt asa nefericiti din cauza a cv nevinovat.si dak tot nu ti'au postat ficul eu te'as sfatui nici sa nu'l mai scrii pt k vz si u este o pierdere de timp,cauta sa te relaxexi facand altcv...:*:*

    RăspundețiȘtergere
  28. Mersi mult de sfat...chiar esti o fata draguta. Asa am sa incerc sa fac. Cat despre fanfic, deja l-am sters. Mi-am dat seama ca nu merita sa-mi pierd timpul degeaba. Si poate dupa ce incep corul si scoala nu o sa mai fiu chiar atat de libera incat sa-mi pierd ziua cautand despre ei. Oricum mersi mult ca incerci sa ma ajuti. Se vede ca esti o persoana foarte draguta.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.