27 august 2009

Poze noi cu Volturi

Au aparut cateva poze promotionale cu Volturi.Ce parere aveti?

Sursa Multumim Amalia pentru mail.
Later edit: iata cateva poze din film cu ei.

25 de comentarii:

  1. mie nu imi place cum sunt imbracati .mai ales primii doi.al doilea zici ca e fizz.no offence :)).!

    RăspundețiȘtergere
  2. mie imi plac super mult! cred ca hainele sunt parte din farmecul lor si contribuie la imaginea lor creepy. trebuie sa avem in vedere faptul ca au cateva secole bune :)) nu sunt tocmai in ton cu ultima moda :))

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ma asteptam dar sunt un pic infricosatori :D

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar k sunt infricosatori.nu'mi pl deloc cum e imbrakta jane nu i se potriveste,in rest e destul de bine

    RăspundețiȘtergere
  5. nici eu nu ma asteptam sa fie asa infricosatori:D mai ales al doilea :P
    abia astept sa'i vad in film :]
    Lina

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne....ce schimbata ii Dakkota!Wow!

    RăspundețiȘtergere
  7. Arată foarte fain, fiecare dintre ei. Hainele sunt alese suprinzător de bine. Mi se pare că vampirii ăştia au aerul boem al vampirilor lui Anne Rice.

    RăspundețiȘtergere
  8. WOW......deci dupa parerea mea New Moon va fi mult mai bun ca twilight. Cat despre look-ul Volturilor este cat se poate de reusit, chiar nu cred ca se putea mai bine!!!!! Aro arata exact cum trebuie, pasionat de aparente( poarta un costum italienesc scump modern)aparent cu un look binevoitor si totodata infricosator emanand viclenie , Marcus plictisit, dezinteresat(hainele sale sunt potrivite unei alte epoci)dar infricodsator, iar Caius este Caius, frumos(Jamie arata sooooooooper si face un Caius de milioane!!!)insa cel mai infricosator dintre cei trei( este perfect pentru rolul baiatului rau pasionat de lucruri malefice. Iar gemenii , ei bine si ei arata de milioane Alec fiind sexy si parand foarte increzator, imbracat modern, insa aducand din cauza jachetei lungi cu nasturi cu un tanar din vremuri trecute(felicitari lui regizorului pentru ca fiecare detaliu este bine gandit!), iar Jane este infricosatoare, sadica iar hainele aduc si la ea mai mult cu trecutul.

    Cum a zis si Catalina, fiecare avand intre cateva SECOLE si cateva MII de ani hainele sunt parte din farmecul persoinajului si sincer fiecaruia trebuie sa-i fi placut o anumita epoca( de la egiptebi, romani, greci si pana la Valentino si Prada e multa moda de acoperit), asa ca pastreaza o parte din farmecul acelei epoci prim felul cum e inbract. Plus ca nu ar mai fi parut atat de creepy in blugi si tricou=))

    Parerea mea, Volturii arata EXTRAORDINAR, abia astept NEW MOON!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi plac...

    ce s-a intamplat cu chatul? :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Caius si Marcus poarta robe intunecate, exact ca in carti, insa oare de ce nu i-au dat o roba si lui Aro, parca nu e la fel de impunator fara o roba, nu credeti ? iar ochii celor 3 lideri...din poze, nu prea se vede, dar oare au culoarea rosie mai deschisa, asa cum era descris in carti ? iar pielea lor, mai alba si translucida decat vampirii obisnuiti ? nu prea se vede... poate daca se luau in calcul si aceste 2 aspecte, cei 3 ar fi aratat in mod sigur ca ar avea peste 3000 de ani...

    RăspundețiȘtergere
  11. nu imi plac :|
    doar al treilea e foarte dragutz :x
    dar nu seamana cu ceea ce mi`am imaginat ew :((

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt sooper scary!!!


    dar sunt si f tari:X

    RăspundețiȘtergere
  13. sunt foarte reusiti toti pana la urma nu conteaza cum i-au imbracat conteaza cum au jucat in film si noi trebuie sa apreciem prestatia lor.oricum hainele imi plac ;) iar dakota este pur si simplu fenomenala ca si in poza zilei ;))

    RăspundețiȘtergere
  14. ochii lor - sunt rosii, nu stiu cat de rosii, dar daca maresti a 2a poza poti sa iti faci cat de cat o idee.
    hainele - nu mai discut aspectul ca persoanele dinaintea mea au acoperit tot ce era de zis.. au facut o treaba buna!

    :)) nu stiu de ce, eu cat timp am citit cartile in locul lui aro vedeam un batranel, unul scundut si cu chelie chiar (asa il vedeam eu parand inofensiv) =))
    oricum alegera actorilor pare buna, abia astept sa vad prestatiile lor actoricesti.

    un lucru as fi modificat eu - doar ca parere personala - parul lui jane (era altfel in imaginatia mea, si as fi vrut-o cu o fatza mai de ingeras - sa fie un contrast mai mare intre chipul ei si rautatea sa :p )..dar oricum arata extraordinar de bine..
    repet, abia astept sa vad filmul :)

    RăspundețiȘtergere
  15. nu stiu ce sa zic... mi se pare ca aro arata putin cam sod ... nu mi-l imaginam chiar asa, marcus arata suuper da aerul ala creepy au facut o treaba buna cu el. demetri.... arata si el foarte bine insa eu nu il vedeam cu o frizura gen zac efron, jane... si eu mi-o imaginam mai ingeras si nu asa matura... dar cred ca o sa arate bine in film. cat despre caius... eu il vedeam un pic mai batran si mai creepy decat marcus.
    astea sunt parerile mele personale :D Deabea astept filmul, sunt sigura ca va fi super :P

    RăspundețiȘtergere
  16. cel mai vampir mi se pare marcus,aro e prea modern,iar alec zc k e un cantaret de rap nu vampir:)))

    RăspundețiȘtergere
  17. eu sincer mi i-am imaginat mult mai diferit decat sunt aratati sus..dar cred ca sunt destul de reusite infatisarile care le-au fost date
    Misa

    RăspundețiȘtergere
  18. jane imi placea mai mult asa (e un poster facut de o fana):
    http://xxgoingblindxx.deviantart.com/art/New-Moon-poster-fanmade-Jane-118760750

    RăspundețiȘtergere
  19. Mie imi plac toti, dar de Aro am ramas cea mai uimita. Cand am citit cartile nu stiam cum arata, dar mi-l imaginam fix asa cum este acum. Wow! Nu-mi vine sa cred ca este exact asa cum il vedeam in imaginatia mea. Exact asa il vedeam. Este super. Si Jane mi se pare extrem de tare.

    RăspundețiȘtergere
  20. cred ca sunt imaginea perfecta pentru Volturi

    RăspundețiȘtergere
  21. Jane are cei mai tari ochi dintre toti vampirii :x

    RăspundețiȘtergere
  22. Good job cu infățișările, dar culoarea ochilor e cam... weird... adica se vede de la o poștă ca au niște lentile de contact de film cat.B. It”s just me or....?

    RăspundețiȘtergere
  23. wow:| nu e nici pe departe cum imi imaginam...imi place dar sunt dezamagita k nu sunt cum imi imaginam :( cea mai nereusita e jane... dar asta e doar parerea mea nu va suparati :|

    RăspundețiȘtergere
  24. si eu pe jane mi-o imaginam mai matura.... nu am luat mare atentie la detaliile despre ea ca sa-mi fac o imagine buna. aro ii asa cum mi-am imaginat, poate putin mai batran

    oricum de-abia astept new moon
    simt ca mi se rupe inima cand o sa o vad pe bella singura :((

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.