29 august 2009

Poze noi de la filmari

Au aparut poze noi de la filmarile scenei absolviri.De asemenea putem sa o vedem pe Kristen cu noua ei coafura.Iata pozele.Ce parere aveti?


Multumim Bianca,Ariana,Emma si Gya pentru mail.
Si 2 clipuri cu Christian,Mike si Justin si Kristen si Billy plecand de la filmari.

20 de comentarii:

  1. vaaai robele alea chiar k sunt urate,asa cum spunea si bella,zc k sunt de la drumuri si poduri:)))

    se vede k kris are peruk:| nu prea imi place cum ii sta in pozele alea cu ea,se cam cunoaste k o are:|

    ce'mi place de charlie,ma amuza knd ma uit la el:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. nici mie nu imi place parul bellei.se cunoaste ca nu este natural.pacat.:(.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, din spate peruca arata foooarte bine, din fata... tot bine, este putin diferit fara de parul ei natural... si da, se vede ca e peruca dar sa sarim peste asta. Arata bine :).
    Dar mie tot nu imi vine sa cred ca deja filmeaza pentru Eclipsa ;))... :x

    RăspundețiȘtergere
  4. eu abia astept sa vad cum o sa-l faca pe robert sa arate la fel de bine pe cat zice in carte ca arata edward cu asa roba :))

    RăspundețiȘtergere
  5. kristen e f draguta chiar si cu peruca:*...mai 2 luni si e noiembrie :P:X

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar...in primele doua filme, era parul ei? Parca da?...

    RăspundețiȘtergere
  7. Partea din fata era parul ei, dar avea si mese, pentru a putea sa o aranjeze mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  8. In sfarsit ceva poze noi si cu Kristen. Mie mi se pare ca arata super. Nu ma intereseaza ca poarta peruca si ca se vede. Oricum pana apare Eclipse nici nu o sa va mai intereseze daca are peruca sau nu. O sa fiti prea incantati pentru ca a aparut. Pozele astea le-am asteptat de o saptamana si ceva. Oricum ii superba.:*

    RăspundețiȘtergere
  9. nu imi place cum ii sta parul la kristen... se vede ca e o peruca :(( sper ca ii sta urat doar in scena asta :(. mai bine purta peruca la the runaways si nu se tundea.... in fine , de abea astept sa iasa filmele:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  10. nu imi prea place cum ii sta cu peruca dar ma gandesc daca se va face BD , cand devine vampir bella trebuie sa arate mult mai bine totusi si daca parul nu ii sta asa bine cu peruca pe cand se va filma BD pot sa ii foloseasc parul natural sa o faca sa arate mai bine :)) (o idee traznita care mi-a venit prin cap)

    RăspundețiȘtergere
  11. cred k era mult mai bn dak avea niste extensii,mese puse...nuj,dar necesitau mult timp,knd trebuiau aranjate...kris e o scumpa,dar nici mie nu imi place in pozele astea cum ii sta peruk aia:|

    RăspundețiȘtergere
  12. Saghin Ionela Simona29 august 2009 la 17:02

    nu prea imi place parul ei ,parca nu mai e aceeasi Bella ,parul ei era mai dezordonat aici e chiar prea aranjat. Robele ar fii fost mai frumoase daca erau din satin blue, parerea mea :D

    RăspundețiȘtergere
  13. depinde si de poze...au prins'o in momentul nepotrivit in + si in twilight dak nu stiati a purtat peruk si nu cred k s'a prins cineva.sunt sigura k pana la urma va iesi totul bn :)

    RăspundețiȘtergere
  14. da oare de ce nu s-o vopsit kristen? k nu ii sta prea bine bruneta...pozele is misto si nu ii sta asa de rau cu peruca asta;)

    RăspundețiȘtergere
  15. buna!scz:( stiu k nu are niciolegatura cu articolul dar imi poate sp si mie cineva ce s-a intamplat cu chatul de p bloog k mie nu imi my apare?

    RăspundețiȘtergere
  16. nu mai este fiinaca majoriatea intrau pe blog numai ca sa vorbeasa pe chat.

    RăspundețiȘtergere
  17. dar la absolvire nu era cu ed si alice?ed de nu este?

    RăspundețiȘtergere
  18. ai dreptate anonim sz ca iti zic asa ..dar kriss ar fi aratat mai bn cu parul ei...dar deh arta mai cere si sacrificii..oricum o sa iasa bn sper si eu...filmeaza eclipsa deja si e super atre!!!dar parca l absolvire era cu edward si cu alice???!!!unde sunt?!

    RăspundețiȘtergere
  19. in twilight pentru ca nu stiati ca a purtat peruca nu vi s-a mai parut ca "se vede".. acum toti va scandalizati fara sens.. lol.. ia mai vedeti primul film (ca se pare ca nu l-ati vazut destul), decat sa vorbiti mult si prost.

    RăspundețiȘtergere
  20. oh,bine ca stii tu sa vorbesti "destept"...in twilight avea extensii pe sub par ...in plus..compara si tu pozele cu kristen in twilight si kristen in eclipse si o sa observi o mare,mare diferenta...si multi multi fani cred ca lui kristen ii rau peruca,unii chiar au spun e peruca pe care taylor a purtat-o in NM(nu zic k e adevarat,dar totusi...),iar altii spun ca arata ca si cand ar avea un animal in cap(http://2.bp.blogspot.com/_iq6ssKOaUBs/Sp3KujA0xKI/AAAAAAAABmk/219rK-SkTco/s1600-h/bellaConceptWig1.GIF)

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.