30 august 2009

Prietenie Twilight

Daca am avea o rubrica "Fanul lunii", ele si-ar merita locul acolo.

Roxy si Paty, cititoare ale blogului, ne-au trimis povestea lor pentru ca vor ca toata lumea sa stie cat de mult le-a legat pasiunea pentru Twilight. Pozele dovedesc cat de bine se distreaza.

Cele doua prietene spun ca incearca sa convinga pe cei din jur sa intre in randul fanilor Twilight, dar nu sunt intotdeauna intelese.

Ca si pe mine, cu siguranta Twilight v-a ajutat sa va faceti noi prieteni. Dar ce parere au prietenii vostri care nu sunt fani? Va inteleg pasiunea sau o privesc cu reticenta? Recunoasteti in afara lumii virtuale ca sunteti fani infocati Twilight?


*Avem header nou, facut de Ella. Multumim Ella!

20 de comentarii:

  1. p mn tot timpul ma critik prietenii pt pasiunea mea(sincer nici nu bag de seama)...eu nu numai k recunosc k sunt un twilightoholic,dar nici nu ma feresc sa o arat,nu imi este rusine cu twilight,am de gand sa'mi fac si un tatuaj cu twilight ''pt ca toti sa'mi vada obsesia'':)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am de ce sa-mi fie rusine. O afirm foarte sigura pe mine si chiar mi-am convins cativa prieteni sa incerce cartile. Unii chiar au devenit si ei fani, in timp ce altii ma critica. Dar cu timpul te obisnuiesti....eu una nu mai bag in seama cand mi se spune "obsedata" sau chestii de genul. Da, sunt fana infocata Twilight si nu inteleg de ce unii au o problema cu asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu sunt un fan infocat twilight,dar sa te pictezi pe spate sau sa scrii pe lucrurile tale twilight sau edward cullen sau orice altceva, devine paranoie.

    RăspundețiȘtergere
  4. de obicei majoritateacare critica sunt baietii pt ca sunt invidiosi.de fiecare data daca spui in fata unui baiat ca iti place robert/edward,taylor/jacob sau altii fierb de invidie.iardaca o fata zice ca sunteti obsedate inseamna ca nu au citit cartile sau daca leau citit nu au fost pe placul lor adica lor le plac alt gen de filme sau cari

    RăspundețiȘtergere
  5. nu imi este rusine sa recunosc ca-mi place twilight, si eu am fost criticata, dar putin imi pasa de ce spun ceilalti. Aveam o prietena de vreo 19 ani si insistam ca sa priveacsa filmul, dar nu vroia. Iam spus sal priveasca doar 10 minute, a spus bine. Am privit filmul iar cind au trecut 10 min, iam spus cal opresc, dar ea: lasa-l, lasa-l. deci iti place. Pai, recunosc . Da. avea 19 ani. Tata ma mai siciie citeodata cemi place la vampiri sau la lupii astia, dar si el e curios. Mama nu-i suporta. :)) Deci cred ca mai raman 10 ani fan twilight. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu sunt fan, super fan twilight, nu mi-e rusine sa o recunosc. dar prietenii mei nu ma inteleg deloc, chiar s-au distantat de mine din cauza asta, rad de mine pt ca imi place twilight fiind baiat.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu cred k inseamna k esti paranoic dak vrei sa'ti faci un tatuaj pe corp(dp parerea mea paranoia e altcv)...in fine...sunt multi fani care au avut curajul sa se tatueze...wtf...nu e paranoie!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. alin,da-mi nr tau de telefon:)))

    RăspundețiȘtergere
  9. nu imi este rusine ca sunt fan twilight si ii iubesc pe toti care sunt fanii..sunt cele mai tari carti..este cel mai tare film...actorii sunt minunatii..si eu mi am facut un tricou cu o imagine twilight din film,e super tare il port mereu..(bineinteles in afara timpuli knd il mai si spal)...sunt inebunita...si pe mn ma critica lumea ca am dat atatia bani pe carti..!!dar nu-mi pasa!!cine critica sunt invidiosi!!poop all!!

    RăspundețiȘtergere
  10. eu mi-am convins parintii sa citeasca twilight, mi-am convins prietenii, colegi tatalui meu sunt si ei fani din cauza mea, am drogat multe persoane cu obsesia mea pentru twilight. si sincer...nu stiu oare cand ma opresc =))=))

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu sunt fan twilight si si ei recunosc si m-am batut la cap prietenii in continuu cu aceste carti si nu vad de ce ar trebui sa`mi fie rusine de acest lucru desi si eu am fost criticata(cel mai mult de catre parinti, mai ales de tata care considera ca ar trebui sa citesc si eu carti di care sa ivat si eu ceval, carti mai realiste...) dar nu imi pasa. eu raman la opsesia mea si cu asta basta! si cei care nu sunt in stare sa ma inteleaga si ma jicnesc cu intetie inseamna ca nu imi sunt prieteni deci nu ar trebui sa`mi pese oricum! imi place twilight as cum si lor poate le place altceva si nu cred ca s`ar simti bine sa li se critice pasiunea! orice om are pesiunile si chiar opsesiile lui si nu vad de ce ar trebui sa ma sfiesc sa mi le afirm!

    RăspundețiȘtergere
  12. eu n-am facut o obsesie nici din film nici din actori.mi-am cumparat cartile,am vazut Twilight de cel putin 5 ori,astept cu nerabdare filmul 2,am o simpatie pt Kellan dar nu cred ca a devenit o obsesie...pur si simplu imi place.:) si nu am nimic impotriva celor care au facut o pasiune din film si din actori.fiecare cu pasiunile lor si nu ar trebuii sa le fie rusine.:) parerea mea...

    RăspundețiȘtergere
  13. deja iam inebunit pe colegi cu chestya asta...spun ca sunt obsedata, au dreptate. Dar iam facut pe unii sa vada filmul, asa ca e ceva. Am si colege care frecventeaza blogul meu. E bine.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu inteleg de ce sa-mi fie rusine. Am citit cartile, am vazut filmul, l-am convins pe tata sa-si vada de treburile lui si sa nu-si mai raceasca gura atunci cand (re)citesc pentru a 87 oara cartile.
    Am o prietena care nici nu vroia sa citeasca sau sa vada filmul. Mereu cand ma intalneam cu ea despre asta vorbeam. Daca vroia sa schimbe subiectul, eu vorbeam tot despre Twilight, dar ori alta carte, ori un alt personaj :).
    Am convins-o sa vada filmul. Dupa ce l-a vazut, povestea la toata lumea si nici noi nu vorbeam despre altceva. Apoi a vrut sa citeasca cartile. I le-am dat. 5 zile mai tarziu, mi le-a dat inapoi.
    Verdictul?
    Le-a citit, i-a placut (pai cum sa nu? :D) si l-a convins si pe tatal ei sa le citeasca :D.
    Vedeti ce poate face "mania" Twilight? :)) =))

    RăspundețiȘtergere
  15. Daca sunt cu ceva stricta, atunci este cu preferintele mele.Am facut gresala sa le povestesc prietenilor mei despre "Amurg" si modul in care m-a impresionat pentru ca sa inceapa toti sa citeasca, sa vada filmul, sa urmareasca stirile in legatura cu actorii.Acum regret.Imi placea mai mult "Amurg" cand era intr-un con de umbra in Romania, inainte sa apara filmul si sa i se faca atata promovare.Desigur, faptul ca multora dintre prietenii mei le place "Twilight" a avut si o parte buna: am urmarit de vreo 20 de ori fimul cu colega mea de banca pe iPhone-ul ei in orele in care ne plictiseam sau pur si simplu ne era dor de Robert.Acum astept sa repetam experienta cu New Moon, al carui mare incovenient este ca Robert va aparea mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  16. vad k sunt al doilea baiat kre a scris aici si recunosc k si mie imi place twilight. nu mi se pare o rusine si pritenii ma inteleg. (mai sunt si unii de peaici kre fac glume dar mereu gasesc un mod sa leo intorc si nu mai comenteaza nimic).
    stefan

    RăspundețiȘtergere
  17. blaa blaa o sa ma pictez si io pe fata si gata am dovedit credinta in pasiunea mea pt twilight...eventual o sa ma tai cu lama o pocarie.....

    RăspundețiȘtergere
  18. Twilight e ceva trecator...nu cred ca peste 10 ani cineva va mai stii de Twilight...
    Recunosc ca imi place Twilight asa cum imi placea Harry Potter cand eram mica...acum a pierit placerea mea pt HP

    RăspundețiȘtergere
  19. Din cauza k imi place sa urmaresc toate stirile/barfele despre film sau actori, prietena mea `cea mai buna` m`a numit DISPERATA..si pe bune ca exagereaza. Prin simplul fapt k i`am spus `Hey e foarte dragutz noul trailer de la new Moon`/`hey uite ce fan fic dragutz;cata imaginatie au unele pers`..si chiar, pana sa se termine scoala, tot ea era cea care il desena pe Rob in timpul orelor sau se uita la film in timpul noptii :-j. Dar acum spune ca e O PERSOANA UNICA si k tot ceea ce place lumii, ei nu ii place. Ceva gen noi toti suntem prosti, numai ea e desteapta.

    RăspundețiȘtergere
  20. nici mie nu mi-e rusine
    e adevarat prima data prietena mea cea mai buna a vazut filmul si incepea sa citeasca prima carte
    si toata ziua
    "ela ela trebuie sa vezi filmul e sooper""si Edward e cel mai cel baiat ce l-am vazut vreodata"
    =))
    asta era chiar in primele zile
    si atata ma batut la cap cu cel ca m-am saturat inainte sa-l vad si tot o refuzam
    :))
    dar pan la urma l-am vazut
    si eu am continuam
    "cami cami trebuie sa vazi filmul e waw"
    si tot asa
    e un lant vicios
    in plus dupa ce am citit cartile eram si mai sii
    la toti le ziceam de ele
    darcu succes am convertit multi oameni in fani Twilight
    :))
    asa deci cu prieteniile
    prietena mea cea mai buna Valy e super fan Edward da cum sa nu fii
    si ma bate toata toata ziua la cap ca mie imi place si de Jacob
    da pentru Bella Edward e cel mai bun si cel mai perfect si cel mai frumos
    dar Jacob e simpatic si dragut si glumet si are niste pectorali
    cand am iesit de la cinema numai pachetele si cubulete vedeam de la New mooon
    si deci noi avem unele certuri pe Team Jacob si Team Edward ca toata ziua il face pe Jacob caine puturos
    :))
    nu pot accepta asa ceva
    si nici nu pot sa zic ca tin numai cu Jacob sau numai cu Edward
    da sunt un fan deala mai ciudat
    toata ziua zice prietena mea"Nu poti fi cu amandoi"
    "E impotriva legii firii, unui vampiri unul varcolac"
    :))
    si uite asa avem noi mici certuri haioase
    dar ne infunda rasul cand ne auzim ce vorbim
    ne stimm de 6 ani
    si ne iubim mult mult
    ok
    cam atat
    deci TWilight Rulls
    :))
    :X:X:X
    daca il vezi odata nu mai poti scapa de el zici ca-i un drog
    cred ca e ceva plan sa transfrme lumea in vampiri
    daca ar intreba acum toate fetele daca vreau
    toate ar zice da
    deci va dati seama
    ce normale suntem
    dar nu conteaza:))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.