28 august 2009

Prima piesa confirmata pentru coloana sonora New Moon

Informatii despre si coloana sonora New Moon si coperta albumului, au fost postate pe site-ul oficial Stephenie Meyer.

Trupa Death Cab for Cutie a scris special pentru New Moon o piesa numita " Meet me on the Equinox."

Iata ce spune Nick Harmer, basistul trupei: "Suntem incantati sa facem parte din seria minunata de romane. Am compus 'Meet Me On the Equinox' ca sa reflecte temele celeste si motivele care apar in Twilight, si am vrut sa reprezentam sentimentul disperat al sfarsiturilor si inceputurilor care afecteaza personajele principale. Acest cantec marcheaza prima incercare a trupei noastre de a contribui la un material nou pentru un film.Nu ne gandeam ca piesa o sa fie aleasa ca prim single. Speram macar sa fie primita in coloana sonora, dar saptamana trecuta ne-au anuntat la telefon: Ghici ce! Piesa voastra e primul single pentru film."

Puteti asculta piesele trupei Death Cab for Cutie pe pagina de Myspace. Vi se par o alegere potivita pentru New Moon?

Albumul cu intreaga coloana sonora se va lansa in data de 20 octombrie.

3 comentarii:

  1. Death Cab for Cutie este o trupa extraordinara, iar melodiile lor sunt absolut superbe.Cred ca au facut o treaba buna pentru "New moon".Astept cu nerabdare sa lanseze piesa pe 13.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi se par buni...mult mai buni decat paramore (parerea mea)...si sunt chiar multumita de aceasta alegere.astept sa vad cum suna piesa :X

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am cateva piese preferate de la ei.. si sunt curioasa nu doar de cum va suna noua lor piesa ci de toata coloana sonora new moon ;))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.