28 august 2009

Rob, Ashley si Jackson la filmarile Eclipse

In galeria BreakinDawn.fr putem sa vedem cateva poze (de data asta in varianta marita) cu Rob pe platourile de filmare Eclipse. Machiat si pregatit sa-l joace pe Edward, aratand ca de obicei grozav:


Si cu nelipsita doza de cola:))

Ashley (Alice) si Jackson(Jasper):

Despre scenele care se filmeaza in aceasta perioada, aflam noutati de la Billy Burke (Charlie). El a scris pe Twitter ceva referitor la scena absolvirii liceului din Forks. Se pare ca se lucreaza la aceasta scena chiar astazi.

6 comentarii:

  1. vaaaai nu ma satur sa-l privesc p edward...park arata iar k in twilight....de 17 ani,in new moon parea mai matur,bn...poate asta e si scopul...sa se vada k sufera...xcum aici e hot rau =P~

    RăspundețiȘtergere
  2. he he.. am nimerit bine, chiar filmeaza scena aia :)
    zicea cineva ca nu ii sta bine lui rob cu rujul ala.. da, nici mie nu imi place (am ras pe tema asta dupa primul film), dar daca lor li se pare ca asa e mai bine.. stiu ei ce stiu

    RăspundețiȘtergere
  3. aaaa....fetelor felicitari pt blog...e din ce in ce mai bun,se vede k va straduiti...good job;)

    RăspundețiȘtergere
  4. hey dar poze cu kristen deloc? sunt curioasa ce vor face in legatura cu parul. :-?

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos:x...si eu imi doresc sa aflu ceva despre kristen ..ce s-a intamplat cu parul ei (si look-ul asta de acum e frumos)

    RăspundețiȘtergere
  6. in primuul rand felicitari pt blog!!si ma bucur ca au ineceput filmarile l eclipsa!rob e super in rolul lui..wow..!!as vrea sa o mai vad si pe kristen..poop all!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.