12 august 2009

Trailerul New Moon

Printr-o minune am dat peste noul trailer "New Moon",cel care urmeaza a fi difuzat vineri.Cel pe care l-am gasit are vocile dublate in franceza,dar pana vineri va puteti face o idee.

Ce ziceti,va place?O sa pun mai pe seara si traducerea.
Later edit: ca sa nu mai fie probleme deloc,Amalia a gasit o alta varianta a trailerului si l-a incarcat special pentru noi.Multumim mult!

AICI gasiti traducerea.Nu promit ca este cea perfect corecta,e tradus de o fana.

32 de comentarii:

  1. dabea ast sa il vad k loomea trailerul ... nu mai zic k pana la film am impresia k sunt 10 ani :((

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate cei de summit l-au sters eu am apucat sa-l vad dar este o varianta filmata din cinematograf fara subtitrare pe www.twilightsaga.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. offff bineintsles k nu mai e valabil:|c ghinion am:(

    RăspundețiȘtergere
  4. mey NESIMTITILOR, nu vedeti k trebuie sa scrieti sursa???? chiar aja ati ajuns?? va dor degetele sa mai tastati un site??? chiar asa am ajuns?? NU VA E RUSINE??

    RăspundețiȘtergere
  5. IMPORTANT:Oricine va copia link-ul si-l va posta pe alte site-uri/blog-uri este obligat sa mentioneze ca sursa www.twilightsaga.ro .Exemplu: Sursa: Twilightsaga.ro | Sursa ta zilnica de Twilight.
    Eu nu am vazut mesajul asta sa il fi pus,e pus cu un scop!

    RăspundețiȘtergere
  6. anonim,cu ce drept ne insulti?..vad ca nici macar nu ai curajul sa-ti scrii numele..care este de fapt problema ta?

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt Rares - de pe site-ul www.twilightsaga.ro - si vreau sa atrag atentia autoarei / autorului care a publicat acest clip video ca acesta a fost publicat in premiera pe www.twilightsaga.ro - de unde a copiat adresa si l-a preluat aici fara bunul simt de a cita sursa. Vreau sa atentionez ca ati icnalcat in mod flagrant drepturile de autor pe acest blog si daca nu veti remedia aceasta situatie in viitor veti avea mari probleme, iar eu personal ma voi ocupa si ma voi asigura ca nu se va mai repeta. Astept scuze si modificari de rigoare. Daca vor mai fi astfel de abateri sa va asteptati la un e-mail atat de la mine cat si de la organele competente ce reglementeaza drepturile de autor in Romania.

    Mtulmesc. O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. va insult pentru ca nu respectati drepturile de autor! scrie clar sa mentionati sursa: www.twilightsaga.ro! e chiar asa greu? macar dak intrati pe un site si gasiti cv interesant, aveti bunul simt si scrieti sursa! oamenii se chinuie sa gaseasca, sa traduca si sa posteze stiri! nu totul se rezuma la copy-paste!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Rares..in primul rand,acest clip a fost incarcat original pe www.daylimotion.com...eu de acolo l-am luat..dar,daca tu te vei simti mai bine daca la stire va fi postat site-ul tau ca si sursa..atunci asa voi scrie...acum,daca chiar vrei sa vorbim despre drepturile de autor..pe site-ul tau au aparut cateva interviuri copiate cuvant cu cuvant de aici,si noi nu am fost mentionati ca si sursa...dar..sa nu ne certam..fiecare cu ideile lui..uite..chiar acum voi edita stirea.
    iti urez o seara buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  10. dragul meu anonim video-ul e postat pe site-ul www.dailymotion.com.. asta este sursa, nu site-ul de care ai zis si care la randul sau a preluat de pe acel site!!!

    si venind din partea cuiva care toata ziua se inspira de pe blogul asta, ar fi cazul sa nu mai faci atata caz pentru o nimica toata.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rares dragule, daca ai drept de autor pe un trailer postat ILEGAL pe intrenet inseamna ca traiesti intr-o lume paralela cu realitatea.

    Filmare ilegala in cinema, postare inainte de termen pe internet? Pe ce anume ai tu drept de autor???

    Eu zic sa citesti bine legislatia cu privire la drepturile de autor (pe care tu insuti le incalci!) si apoi mai stam de vorba :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut dragana - in primul rand iti multumesc de intelegere - ai dat dovada de bun simt si maturitate. Chiar daca nu va recunoaste nimeni - link-ul pe dailymotion a fost copiat de la noi, eu cautand cam 25 de minute pe net un clip video care sa contina trailerul. Poti sa realizezi ca in momentul in care acesta a fost copiat de la noi si pus aici, toata munca mea a fost in zadar si am simtit ca cineva isi bate joc de mine (mai ales ca precizasem sa fie pusa sursa). Treaba cu drepturile de autor este mult mai complicata si nu vreau sa dezvolt problema aici, insa pe mail te-as putea asigura ca in multe privinte aveti cateva probleme.

    In ceea ce priveste celalte interviuri, ma voi asigura personal ca intregul staff al twilightsaga.ro nu va mai copieze ceva de aici fara a preciza sursa -- ceea ce ma astept si din pareta ta / voastra.

    In incheiere vreau sa nu pornim un mare scandal pentru ca toti fanii twilight vor avea de suferit si noi doar vom iesi sifonati din acesta cearta. Propun chiar colaborari pe viitor pentru a putea extinde fenomenul in tara noastra. Multumesc si, din nou, o seara buna.

    RăspundețiȘtergere
  13. am cartzile seria twilight toate 4,adik 5 jumate :)in romana pe calculaor...sunt scanate....poze...dar se pot citi :) cine e interesat dragonya_bebe id mess . si eu mam tot dat peste cap sa le gasesc luna noua si eclipse si pana la urma tot a trebuit sa le cumpar.leam scanat iar cine e interesat....sa ma contacteze...
    AAAAAA INTERESANT TRAILERU NOU,PACAT CA URASC FRANCEZA...ASTEPT TRADUCEREA ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Lavinia "draga mea", nu vreau sa isc un scandal pe tema drepturilor de autor. Nu ma refeream direct la clipul video ci la cu totul altceva, insa nu vreau sa aduc vorba aici -- mai ales ca nu cred ca as avea cu cine. Ar fi bine sa o lasam balta. O seara buna si tie.

    RăspundețiȘtergere
  15. vroiam sa zic am din a 5`a numai jumate....se gaseste si aici :))

    RăspundețiȘtergere
  16. fetele..nu are rost sa ne certam.Rares,ma bucur ca s-a rezolvat totul.Daca mai doresti sa adaugi ceva,adresa mea de mail iti sta la dispozitie.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu iti face griji, scumpule, ca nici eu nu simt ca as avea cu cine vorbi cand e vorba de tine..

    am o vaga impresie ca tu vezi paiul din ochiul altuia si nu vezi barna din ochiul tau - si normal ca nu ai cum sa discuti despre drepturi de autor - e un concept atat de necunoscut pentru tine cum e fizica nucleara pentru mine.

    o seara buna sa ai si tu si mult spor la piratat in continuare, ca vad ca la asta te pricepi binisor ;)

    RăspundețiȘtergere
  18. multumim mult fetelor:)pentru trailer.

    RăspundețiȘtergere
  19. hmmmm..toata lumea are dreptate...ma bucur k s'a rezolvat problema,dragana si rares:)
    eu nu am absolut nici o critica pt nimeni!(dragana sau rares)
    discutia asat e doar intre ei...si ma bucur k s'a rezolvat...imi plac ff mult ambele bloguri si nu imi prea permit sa le adresez nici macar o nemultumire dea mea autorilor! va felicit pt munca depusa....caci...doar datorita voua ne putem bucura de twilight...un fenomen de care m'am atasat pt eternitate!
    ma bucur k s'a rezolvat problema,inca odata1nu merita sa va certati!
    PEACE AND LOVE:x

    RăspundețiȘtergere
  20. de fapt nu a fost o minune.v'a informat cineva pe chat.persoana respectiva a gasit trailerul pe youtube in franceza si neavand blog pt a'l posta in"exclusivitate"(:))),s'a gandit sa faca o fapta buna sa'i informeze si pe ceilalti..pe chatul asta.si dupa aia l'ati gasit.ar fi frumos din partea voastra sa specificati cum s'a intamplat.nu sa scrieti:"o minune".
    asta a fost destul de urat.
    ca sa nu mai spun ca ar fi trebuit sa scrieti sursa de unde ati luat trailerul.
    urat:|

    RăspundețiȘtergere
  21. f dragutz trailerul..si avand in vedere cearta ce era pe cale sa se produca, trebuie sa va fim recunoscatori k ati impiedicato..maturitatea si intelegerea rezolva totul..Bravo, dragana..

    RăspundețiȘtergere
  22. Bi@nc@ www.twilightsaga.ro nu este blog este site :D

    RăspundețiȘtergere
  23. ok anonim....site...dar un prea vad care este mareaaaaa problemaaaaaa....acesta este un blog iar celalalt un site...si amandouaa au stiri despre twilight:))..deciiii...

    RăspundețiȘtergere
  24. amandoua sunt bloguri, doar ca unu e pe domeniu propriu iar celalalt pe blogspot..va aruncati in discutii de care nu aveti habar - ma intreb daca stiti de fapt ce e ala "blog", daca tot comentati fara rost.

    RăspundețiȘtergere
  25. Lavinia, sry ca trebuie sa te contrazic dar nu ai dreptate. M-am uitat p situ amintit mai sus si nu e vorba d un blog. Mai bine documenteaza-te inainte sa faci aici pe atot-stiutoarea. Asta e blog pt ca are doar stiri. Ala e site, cu domeniu propriu si pagini dedicate si altor categorii. Acum ca saracii nu l-au dezvoltat e altceva :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Mda, dragut trailerul..Razvan, nu suntem 'saraci' ...nu prea avem timp...so, nu sti.. nu te baga ;) Ar trebui sa te abti de la comentarii :)

    RăspundețiȘtergere
  27. ma referam la twilgihtsaga.ro ca nu l-au dezvoltat saracii pt ca un portal web iti da mai mutle oportunitati ca un blog :) asa nu inteleg d c te-ai atacat :D

    RăspundețiȘtergere
  28. razvan, si daca taceai tot filozof ramaneai.. pana il dezvolta "saracii" si devine altceva, este un simplu blog, pe care se posteaza articole zilnic. sau deserveste altui scop si nu mi-am dat eu seama? mare mirare!
    de fapt si cuvantul blog ii e mare, dar nu are sens sa dezvoltam prea mult ideea.

    si mi-ar fi placut sa gresesc in afirmatia mea, pentru ca nu, nu le stiu pe toate, ci le invat din mers.. dar se pare ca nu am gresit.. have a nice day ;)

    RăspundețiȘtergere
  29. nu stiu de ce atatea discutii ca si blogul e tot site pana la urma, dar in fine.
    va rog mult (daca se poate) ca discutiile in contradictoriu sa le purtati altundeva si aici sa vorbiti despre twilight sau despre articolul curent.. cam asta e scopul comentariilor, nu?...
    pretty please :D

    RăspundețiȘtergere
  30. auzi may lavinio! da cn te crezi?? le stii cumva pe toate?? vad ca te certi cu toata lumea de aici! fiecare are dreptul de a-si spune parerea, asa k nu vad care e scopul replicilor tale destepte. nu te mai crede asa desteapta, pentru k nu cred k stii chiar asa de multe cum pretinzi!

    RăspundețiȘtergere
  31. eu nu iau in seama nici o insulta sau alte chestii "inrudite" cu acest cuvant....
    dar...acm sincer....dupa cum vedeti si in alte commenturi....majoritatea ne'am saturat de chestii dinastea...adica....ari are dreptate....trb sa ne dam cu parerea despre postaree...recunosc k si eu m'am cam abatut de la asta incercand doar sa calmez spiritele intre cele 2 siteuri/bloguri k vad k si denumirea e o problema...cn e deacord cu noi??

    RăspundețiȘtergere
  32. nu are rost sa ne tot contrazicem..aici trebuie doar sa ne spunem parerea..nu sa ne certam..

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.