25 august 2009

Twilight Sun


"Twilight Sun" este un proiect realizat deTwilightrus.ru.Niste fani "Twilight" s-a hotarat sa faca filme ale seriei cu oameni obisnuiti in rolul personajelor noastre favorite.Pentru a primi rolul trebuie sa fiti fani ai seriei,sa cunoasteti bine cartile si sa semanati intr-o oarecare masura cu personajul pe care vreti sa-l interpretati.Rolurile principale au fost deja ales.Filmarile au loc in Rusia.Mai trebuie sa stiti ca acesta este un proiect fan-made,este un tribut adus seriei,iar interpretii nu vor primi bani pentru ceea ce fac.Iata pozele cu personajele deja alese.

Bella;Edward;Renesmee;Jacob;Rosalie

Alice;Jasper;Victoria;James
Ce parere aveti despre actori?

25 de comentarii:

  1. Damn...tipa aceea care ar trebui sa fie Rosalie e super draguta, are niste trasaturi aparte, nu foarte comune ( adica nu dai mereu pe strada de tipe care sa arate ca ea) si tipul din a2-a poza arat bine :D * makes big gugu eyes*.Deci este ceva foarte interesant ceea ce incearca ei sa faca, pacat ca sunt tocmai in rusia ( even if i'm a little too young to be Alice).Mie varianta asta de Renesmee mi-i se pare putin cam...scarry?, adica e mai degraba o young Victoria decat Nessie.
    Ah si cu toata treaba cu chatul bla bla bla.I don't give a shit about that.Blogul asta ramane la fel pentru mine, cu sau fara chat.Eu oricum intram aici pentru stiri.
    Am intalnit prin comentariile facute la unul din posturile trecute pe cineva care zicea ca blogul a devenit plitisitor, pentru ca respectivul care a comentat a spus ca intra aici si de 5 ori pe zi si gasea cate ceva nou, si se plangea ca acum fetele nu mai postati]eaza decat o data pe zi.Hello?FETELE ASTEA AU SI ELE O VIATA.Crezi ca si-o pot petrece cautand stiri si facand postari, toata ziua ?Ele nu traiesc numai pentru blogul asta, au si ele responsabilitati, familie, prieteni si sunt la o varsta frageda cand nu pot sa stea mereu in fata moniotrului.Ele fac blogul asta, pentru ca asta le place, dar totul are o limita.
    Am mai intalnit pe cineva care a spus ca a luat de aici tradus BD si Midnight Sun(ce a aparut din el), insa a spus si ca lucrul asta nu e mare treaba.Atunci domnisoara daca "nu e marea treaba", de ce nu le-ai tradus tu?Sau de ce nu le-ai luat de pe alt site?
    Cand fetele au inceput sa posteze traducerile INAINTE ca BD-ul sa apara in Romania, toate erati extaziate, faceati matanii , adorati blogul, acum... spuneti ca si-a pierdut farmecul, ca nu mai este ca la inceput.Si daca intrati doar pentru chat, atunci de ce va mai pasa de ce stiri sunt aici?Voi( nu ma refer la toti vizitatorii acestui blog) doar spuneati ca intrati pentru chat, nu?...Si cum acum acest chat a fost desfiintat ( bravo fetelor, sa se invete minte)v-ati pierdut subit interesul.Nice...

    oh, si da.Chiar am dreptul sa-mi spun parerea.Eu le sustin pe fete.GO ON!!!!Multi dintre voi, chiar nu stiti ce inseamna sa mentii pe linia de plutire un blog.Iar daca am greseli gramaticale in comentul asta, I don't give a shit about them!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Twilight Sun pare o idee super.. abia astept rezultatul :D

    ai dreptate lulu, deja nu mai e loc de nemultumitii astia.. cum zicea cineva: people, have a life or die trying!

    si fetelor, you're the best!

    RăspundețiȘtergere
  3. WOW, twilight Sun arata sooooooper, iar tipa pentru rolul Rosalie este extraordinara (eu una as zice ca mult mai buna ca Nikki), acum asteptam sa vedem ce iese.......btw, O fi in limba rusa filmat?????

    Cat despre chat Lulu si Ariana au dreptate, blogul asta posteaza destule stiri( mie imi place ca posteaza stirile adevarate, nu toate zvonurile si nebuniile revistelor de scandal despre RPazz si KStew), posteaza fanfic-uri( btw toate blogurile s-au luat dupa fete cu aceste fanfic-uri pt ca ele au fost primele care au vrut sa posteze dar acum e o moda pe fiecare blog sa apara fanfic-uri[aceleasi], dar repet ele au fost PRIMELE) si la urma urmelor FETELE AU O VIATA!!!!!!!!!!!, si oricum nu apar atatea stiri incat sa aiba ce posta de 5 ori pe zi(abia daca apar cateva poze de la Vancouver si cateodata stiri ocazionale ca acest areticol. Fiti siguri ca atunci cand va fi ce sa se posteze( lansarea New Moon, scene Eclipse, torrente pt New Moon, etc), fetele vor posta imediat. La inceput cand se traducea Zori de Zi si Midnight Sun toata loomea venea si se ruga si le spunea ca sunt cele mai bune, dar acum va plangeti pt ca au scos chatul( poi daca pe chat scriau numai nemultumiti, atunci cum sa nu-l scoata!)Fetelor nu ii bagati in seama pe nesimtitii astia deja au ajuns prea departe, si nu uitati: SUNTETI CELE MAI BUNE!!!!! tineti-o tot asa, caci fanii adevarati nu vor uita vreodata ce ati facut pentru ei, si vor ramane pe blog, SUNTETI GROZAVE!!!!!

    Cu drag,
    un adevarat fan twilight(EMMA)

    P.S. In momentul in care am descoperit eu twilght si cautam sa corespondez cu alti fani si sa aflu stiri, acesta era SINGURUL BLOG IN LIMBA ROMANA!( mai era un forum si un site si ATAT!)Acum in aceasta mare de bloguri nou aparute( n-am nimic cu ei dar sunt sute poate) nu uitati ce au facut fetele, traducand Zori de Zi si Midnight Sun si aducandu-ne stiri atunci cand nimeni altcineva nu o facea!!!!!!!!


    BRAVO STRITWILIGHT!!!!!!!!!!!! BRAVO EVE SI DRAGANA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. tipa care se presupune k e Alice u URATAAA rauuu!!! jasper are o freza de COCALAR q chik!!!MY god!!! ROsalie arata misto.iar restul asa si asa ..(Renesmee Bruneta? WTF?)edward arata prea fals !! :D)))

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu ce cauta remesmee in povestea asta (si atat de mare de vreme ce sunt si victoria si james alive - plus ca nu imi place tipa aia) dar in mare "actorii" sunt ok-ish ... da, sigur puteau alege ceva mai bun pentru alice si jasper (lol), dar asta e, poate ca joaca bine... mi se pare mie sau emmett se cauta inca?
    aaa, am uitat sa mentionez.. imi place james (putea sa joace chiar si rolul lui edward ca nu ma suparam :D )

    RăspundețiȘtergere
  6. omg!:)) asta care il joaca pe jasper zici ca'i manelist in toata firea.si tipa care o joaca pe alice ii cam ciudata.cel mai mult imi place de fata care o joaca pe rose.ii foarte frumoasa:)
    si apropo de chat..fetelor nu mai bagati fraierii in seama.incearca si ei sa se faca remarcati dar nu le iese.idem emma,cand a inceput sa'mi placa twilight asta era singurul blog care posta si inca posteaza stiri,poze adevarate,nu ca alte zeci de bloguri care au aparut acuma si copiaza ce aveti voi pe blog.so,...good job girls!
    Lina

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare o tampenie...presupusul Edward este oribil...si Renesmee nu inteleg ce cauta aici...totusi cred ca si admiratia pentru personajele din Twilight ar trebui sa aiba o limita:D

    RăspundețiȘtergere
  8. vaaiii... edward emo????
    WTF!!! =))
    nu imi vine sa cred... mama, ce fatza are. in prima poza e un dezastru complet :)))))))
    si renesmee??? se presupune ca bella o sa o nasca pe aia? am trait sa o vad si pe asta!
    bai, baaai... am citit si eu cartea si stiu ca era cam mare pentru un copil nou-nascut, dar nici chiar asa :))
    si jasper? ce e cu ala acolo??! unde l-or fi gasit pe manelistul ala cu chica, pt ca eu de il cautam tot pamantul in lung si in lat sigur gaseam ceva mai bun :O
    my goooood! nu ma pot opri din ras :))

    RăspundețiȘtergere
  9. mi se pare mie sau edward si jacob au aceeasi tunsoare;sau poate sunt aceeasi;))

    RăspundețiȘtergere
  10. sa recunostem ..robert il intrece pe acest baiat :*

    RăspundețiȘtergere
  11. aaa...nush ce sa zik...cred ca o sa se faca de ras=))

    RăspundețiȘtergere
  12. eeei, cum unii citesc fan-fiction, altii se uita la fan-movies, nu?
    eu abia astept sa vad ce iese din asta :D

    RăspundețiȘtergere
  13. mie mi se pare ca James(asta) seamana cu Taylor..oare mi se pare mie:))?

    RăspundețiȘtergere
  14. eu cred ca victoria e hidoasa:|

    RăspundețiȘtergere
  15. .OMG...in ce hal arata toti...mai ales Alice, Jasper si Victoria...aah saraca Victoria :))...chiar fac misto calumea pe seama ei:))...si cica tre sa semene cat de cat cu personajul =))...eu una nu vad nicio asemanare...TOTI arata...nasol:))...aa...Rosalie e simpatica ^^...anyway...mi se pare interesant ce vor sa faca :-?

    RăspundețiȘtergere
  16. am vazut intr-un site...(ei bine rus) niste poze cu ei de la filmari..poze cu Victoria,James,
    Rosalie,Jacob......
    Am aflat ca filmul va aparea in internet la sfarsitul anului 2009!

    RăspundețiȘtergere
  17. siteul este

    http://www.liveinternet.ru/users/twilight_sun_project/

    RăspundețiȘtergere
  18. mersi de link

    am intrat pe site-ul dat de tine si am tradus pagina cu translate.google.ro pentru a intelege cat de cat.. din cate am citit cei din rolurile principale sunt actori de profesie, doar a acest proiectva fi unul non-profit. se pare ca i-a intristat prima ecranizare twilight care s-a indepartat mult de povestea originala si a sarit peste momente esentiale si au vrut dea viata povestii, asa cum e ea, printr-un film mai lung (traducerea google lasa de dorit, nu sunt 100% convinsa ca am inteles ce trebuie :p)

    am vazut si mai multe poze in care alice si victoria arata mult mai bine. dar tot nu stiu ce cauta renesmee in povestea asta.

    oricum, imi place ideea si abia astept sfarsitul anului sa apara acest proiect (desi ar fi fost grozav daca era in engleza si nu in rusa :|)

    RăspundețiȘtergere
  19. nu seamna delok cu personajele:)))alice e urata rau,renesmee la fel.victoria e horror..prea horror...rosalie e singura ok:)seamna cu rosalie pe care mi'am imaginat'i citind cartea:)oricum e f frumos k vor ei sa faca
    bybby

    RăspundețiȘtergere
  20. wow...este interesant. Putin ciudat, dar interesant. Oare cand o sa apara o sa aiba si traducere? Renesmee nu stiu ce cauta in primul film, nu stiu ce cauta atat de mare si nu inteleg de ce mama naibii ii bruneta. Nu-mi place. Ar trebuii sa fie micuta. Si daca ar putea fi vreodata cineva Renesmee aceasta fetita ar fi perfecta.
    http://api.ning.com/files/SPGRbfNBhCNAC1xwBqgKY4Znb8u7j1PPBmJgfIe7WCNMmPuD5KJ8TB2uh43jJygXmF3sqJxTJcdhe864eCvPnb7Gbl7Nd4ev/RenesmeeCarlieSwanCullen4.jpg
    Este cea mai potrivita pentru rolul lui Renesmee. Si in plus il cunoaste pe Taylor Lautner. Au jucat impreuna. Puteti vedea poza cu ei aici.
    http://letterstotwilight.files.wordpress.com/2009/08/renesmeejack.jpg

    RăspundețiȘtergere
  21. Inca o poza care arata exact cum ar trebuii sa arate renesmee.
    http://images2.fanpop.com/images/photos/7300000/Renesmee-jacob-black-and-renesmee-cullen-7330774-363-660.jpg
    Este superba fata asta.

    RăspundețiȘtergere
  22. Iar acest link este de la website-ul eii de friendster unde gasiti 240 de poze personale cu ea. Merita sa va uitati.
    http://www.friendster.com/photos/95934289/1/976097417##pic=1145223421557646127

    RăspundețiȘtergere
  23. deci victoria e horror :|...alice si jasper urati cu spume...intr-adevar rosalie e super ok..si tipul care il joaca pe james putea f bine sa il joace pe edward ;))....lasand astea la o parte, e super faina initiativa lor :D

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.