7 septembrie 2009

Chat - Concluzii

Hey
Multumim tuturor celor care au participat ieri seara!
N-am prea discutat stiri, dar macar am avut ocazia sa cunoastem lume noua. A fost totusi prima incercare, haosul era inevitabil.

Urmatoarea intrunire: Vineri 11 septembrie, ora 22:00. Cu o zi dupa aparitia revistei Cool Poster editia speciala Twilight, o sa ne putem manifesta entuziasmul:))

Asteptam sugestii pentru subiecte, ca sa alegem unul si sa-l anuntam cu o zi inainte.
Despre problemele de conectare, spuneti-ne care sunt mai exact, ca sa le putem rezolva.

12 comentarii:

  1. eu as avea niste idei...fanficuri...despre carti...despre stirile publicate de unele reviste si acestea sunt minciuni...

    RăspundețiȘtergere
  2. of dmn..este ora 2 si eu nu am somn...app nu am mai deranjat fetee cu emailuri cu fanficul meu zvon devenit realitate...am ajuns la cap 19...mai am 3 capitole si termin:(( deci care vrea sa citeasca sa intre pe www.bellaonutza.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  3. hey ati auzit ca pe 13 septembrie la 2 noaptea se difuzeaza pe MTV premiile si la noi?
    deabia astept trailerul din New Moon :X

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu ce masuri trebuie sa luati, dar aseara a fost un haos total, nici nu aveai timp sa citesti mesajul ca apareau alte 10 in urmatoarea secunda.

    RăspundețiȘtergere
  5. dap,chiar a fst un haos,fiekre vb dsp ce vr....in fine,era inevitabil,cum ati sp si voi...

    sincer eu m-am saturat sa se tot vb de fan ficuri...adik atunci knd cnv aduce vb eu deja am plecat de acolo,in ultima vreme am vzt k nu se mai vb dsp cartea in sine si se vb dsp fan ficuri...asta e sugestia mea,sa nu se mai vb atat de fan ficuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu aveam odata o idee de genu, sa avem cate un subiect de discutie in fiecare zi..;)) chiar i-am trimis un email lui eve despre asta...:-j Da, chiar ar fi bine sa nu se discute despre fanficuri asa mult. Puteti relua fiecare carte in parte si sa o comentati, ce va placut ce nu, ce var fi placut!...etcsunt asa multe subiecte

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.youtube.com/watch?v=fxDwpdxOr5o
    se pricep fetele astea la cantat...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca revista se numeste coolgirl nu cool poster!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. stie cineva cand apare si capitolul 3 din speranta nu moare ?

    RăspundețiȘtergere
  10. e o mare tampenie chatul asta.era mult mai tare celalalt.de cand l ati scos nici nu ma mai uit pe blogul asta.cum n ati mai prea postat stiri noi, decat lucruri mici si neinsemanate,chatul ala era tot farmecul.acum ma uit pe alte bloguri.imi pare rau sa spun asta dar asa e.blogul asta era prea tare.intram cu drag de mii de ori pe zi,dar acum... nu mi mai place.e prea aiurea.poate o sa l imbunatatiti . poate o sa faceti cv.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ne pare rau ca nu-ti place.Mie imi place:))

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.