29 septembrie 2009

Coloana sonora New Moon: Anya Marina - Satellite Heart

Twilight Examiner anunta lansarea pe internet a unei noi piese de pe coloana sonora New Moon. Este vorba despre "Satellite Heart" cantata de Anya Marina. O puteti asculta pe pagina ei de MySpace.

Ca si restul pieselor de pe soundtrack, piesa "Satellite Heart" a fost compusa special pentru film. Refrenul: "I'm a satellite heart lost in the dark/I'm spun out so far, you stop I start/but I'll be true to you no matter what you do"

Piesa a fost comparata cu Blue Foundation-"Eyes on Fire" de pe coloana sonora a primului film - Twilight, datorita dinamicii si stilului.

Cum vi se pare? In ce scena credeti ca o sa fie folosita "Satellite Heart"?

7 comentarii:

  1. mie imi place mult piesa, din punctul meu de vedere cred ca se potriveste cu scena in care Bellei i se pare ca-l vede pe Edward in parcarea liceului.

    RăspundețiȘtergere
  2. e suberba piesa. mi se pare PERFECTA pentru scena din camera bellei cand se intoarce acasa si edward incearca sa o covinga ca nu viseaza. nu credeti?

    RăspundețiȘtergere
  3. superba:x:x:x:X o ador:x:x

    RăspundețiȘtergere
  4. da..si eu cred ca tot pentru scena in care il vede in parcarea scolii:X
    perfecta:X
    s-ar potrivi cu scena aia:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Parerea mea este ca s ar potrivi atunci cand o paraseste Edward versurile sunt intocmai si coloana sonora este una trista "lost in the dark".. intradevar este o piesa foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  6. mi se pare superba :X
    in sf o voce mai feminina.. parca e mai "light" piesa.. ma saturasem de strigate
    chiar ar merge in scena cu parcarea

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.