7 septembrie 2009

Eclipse - 3 saptamani de filmari

Pe site-ul Twilight Examiner, Sara Gundell a rezumat intr-un articol primele 3 saptamani de filmari pentru Eclipse. Ea enumera toate scenele la care s-a lucrat pana acum:

Primele scene au fost cele din casa Bellei. In Twilight s-a folosit o casa deja construita, dar pentru New Moon si Eclipse casa a trebuit sa fie reconstruita in noua locatie, si imbunatatita pentru a usura munca echipei de filmare (cativa pereti lipsa).
Prima saptamana a inclus scene cu Bella/Jacob, scene romantice Bella/Edward dar si convorbirea intre Bella si Angela despre baieti si despre triunghiul amoros Edward-Bella-Jacob. O alta scena importanta este cea in care Riley intra pe ascuns in casa Bellei iar Edward isi da seama ca ceva este in neregula.

Echipa a trebuit sa recreeze o atmosfera specifica Floridei, acolo unde Bella o viziteaza pe mama ei. Vremea a fost de partea lor.
Pe net au aparut poze de la filmarea acestei scene, poze care au starnit reactii puternice. S-a discutat foarte mult despre peruca Bellei. Cei mai multi fani cred ca arata groaznic. Sunt foarte revoltati si posteaza mesaje negative pe site-uri si bloguri.Iar pozele de saptamana trecuta, de la filmarile scenei absolvirii liceului, n-au reusit sa ne schimbe parerea. Tot groaznic arata.
Sa speram ca in film o sa para mai putin falsa.
Intre timp, asteptam lansarea New Moon!

36 de comentarii:

  1. Dar de ce nu si`a pus extensii?:-/ nu era si asta o varianta?

    RăspundețiȘtergere
  2. asa ma gandeam si eu
    ca o sa aleaga varianta extensii si nu peruca -groaznic-

    RăspundețiȘtergere
  3. dap de ce nu i-au facut extensii? ca peruca aia arata groaznic

    RăspundețiȘtergere
  4. m-ai bine ii vopsea paru si ii punea extensii dupa culoarea parului ..:)
    poate la BD o sa-i mai cresca putin paru si mno..:)) orcum acolo trebuie o schimbare:x

    RăspundețiȘtergere
  5. era genial dak ii puneau extensii si ii vopseau parul,dar atunci ar fi treb sa i le aranjeze ff des din cauza umezelii...xcum peruk aia e hidoasa frate,se vede de la o posta k e fake.

    RăspundețiȘtergere
  6. deci da , nici mie nu imi plc peruca..akma sincer arata k dreq....in fine sa speram k la Bd o sa fie mai bn shi sa`i creask parul...

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar daca nu va place, tot o sa va uitati la film. Si sunt absolut sigura ca o sa va placa asa ca taceti mama naibii din gura. Atat de mult va place sa comentati si nu mai gasiti motive. Daca nu va place cum ii sta atunci de ce va place Twilight? Mai bine va pastrati comentariile pentru voi. Ea ii frumoasa si cu peruca si fara ea. Daca sincer v-ar placea Twilight nu ati mai comenta atat. Barfitori afurisiti.X(

    RăspundețiȘtergere
  8. sunteti rai cei care vb urat despre ceva ce iubesc . cand iti place ceva sau cineva ...il accepti asa cum e .sry ...nu sunteti fani cu adevarati. in plus peruca e foarte reusita si o face sa arate ca bella,

    RăspundețiȘtergere
  9. cei doi anonimi de mai sus au dreptate

    RăspundețiȘtergere
  10. "Daca nu va place cum ii sta atunci de ce va place Twilight?"
    Stii Twilight e de fapt cartea..cartea..book..libro..livre..buch..书.
    nu un film..filmul a fost facut dupa carte honey..
    Deci in mod normal cand spui ca iti place Twilight te referi la carte pentru ca un film nu va ajunge niciodata la nivelul cartii dupa care e facut..Demonstrat
    Si nu mi se pare ca se barfeste..pur si simplu sunt comentarii..
    Asa cum si-a schimbat imaginea de nu stiu cate ori pentru un film(tuns, vopsit, schimbat noanta, etc) ar fi putut sa faca si acum dar a preferat sa nu isi dea silinta..
    Whatever..
    Ca o sa ne uitam la film e o chestie..ca o sa ne placa e alta..dar atunci cand spui ca iti place un film nu e din cauza actorilor( 8-| )cand iti place un film iti place din cauza actiunii, a povestii si daca actorii sunt foarte buni poti spune "mi-a placut cum au jucat" sau "au fost potriviti pentru rolul acesta" dar nu iti place un film doar pentru ca joaca X in el..
    E ca la o carte.. Personajul e creat de autor si ti-l imaginezi asa cum doresti, dar ceea ce te face sa il placi/displaci este descrierea autorului.
    Asa ca nu va mai luati de lume sau dati sfaturi daca abia ati invatat sa mergeti ieri-alaltaieri. Mai aveti de citit mult pana veti ajunge sa stiti ce sa vorbiti.

    P.S.:Adevaratii fani Twilight sunt cei ai cartii, nu ai filmului, daca nu ti-ai dat seama pana acum..
    Daca esti fan K.Stewart e altceva, dar asta nu te face fan Twilight.

    RăspundețiȘtergere
  11. Daca nu ati stii de kristen ca e tunsa var fii placut pentru ca in twilight ati adorato asa cu peruca fara sa stiti ca o are .

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu cred ca ar fi putut sa il vopseasca din nou pentru ca ea pentru twilight si la vopsit, pentru Runaway la vopsit din nou , acum iara sa il vopseasca, voi vorbiti ca sa va aflati in treaba cred, stiti ca inseamna ca sa il revopseasca in saten-roscat? sa il decoloreze, si apoi sa ii aplice vopsea, decolorarea afecteaza cel mai mult parul si la nici 2 saptamani apar varfurile tocate, vopseaua si ea distruge parul, si ca sa il mai readuca la normal cat de cat este nevoita sa il tunda scurt ceea ce nu cred ca va doriti. Asa ca mai usor cu vopsitu si extensiile. Credeti ca daca puteau, nu o vopseau ei? si ii puneau o peruca? ganditi-va putin.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cei 2 anonimi care au zis:
    Chiar daca nu va place, tot o sa va uitati la film. Si sunt absolut sigura ca o sa va placa asa ca taceti mama naibii din gura. Atat de mult va place sa comentati si nu mai gasiti motive. Daca nu va place cum ii sta atunci de ce va place Twilight? Mai bine va pastrati comentariile pentru voi. Ea ii frumoasa si cu peruca si fara ea. Daca sincer v-ar placea Twilight nu ati mai comenta atat. Barfitori afurisiti.X(
    Si:
    sunteti rai cei care vb urat despre ceva ce iubesc . cand iti place ceva sau cineva ...il accepti asa cum e .sry ...nu sunteti fani cu adevarati. in plus peruca e foarte reusita si o face sa arate ca bella.
    SUNT INTELIGENTI!!!!!!
    CE CONTEAZA CA ARE PERUCA ?!?!
    II STA PERFECT!!!
    DAAAA SIGUR,SAI PUNA EXTENSIII!ATI INCERCAT VREODATA CA SA VEDETI CAI MAI BN !
    NU!!!
    DOAR VRETI SA VA BAGATI IN SEAMA!
    SI DOMNISOARA SAU DOMNUL MM BANUIESC K NU AI CITIT CARTEA:TWILIGHT DIRECTORS NOTEBOOK ASAI?
    DACA AI FI CITITO AI FI MAI RECUNOSCATOARE PT CA TIPII AIA AU LUCRAT PRIN ZAPADA INUNDATIE PLOI TORENTIALE SI FRIG DE 5 GRADE!!!ASA CA NU TE MAI LUA DE EI SI MAI BN MULTUMESTELE !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am de ce sa citesc o carte care nu ma va ajuta cu nimic in viitor..
    Cartea aia a fost scoasa ca sa mai ia niste bani si sa mai promoveze filmul..pura strategie de marketing.
    De ce sa fiu mai recunoscat ca aia au lucrat in zapada si frig..in fond si la urma urmei e slujba lor..daca le e greu sa renunte atunci.
    Dar se vede ca are peruca.
    si revin inca odata la vechea problema..
    pentru voi twilight este un film..nu o carte..
    insa fara carte acum nu aveati nici un film si probabil nici nu a-ti fi auzit de actorii care joaca in el..
    mai cresteti si dupa mai discutati

    RăspundețiȘtergere
  15. MM nu inteleg de ce te aflii pe un blog pentru fani Twilight. Daca nu ai citit cartea si nu iti place atunci ce cauti aici? God! Aici vin fanii. Indiferent daca sunt fani doar ai cartilor, filmului sau actorilor. Aici vin doar fani. Asa ca sincer nu stiu ce cauti tu aici. Si da eu sunt fana Kristen, dar asta nu inseamna ca nu sunt fana si a filmului si a cartilor. Sincer, daca nu sti mai bine nu vorbii. Si da eu sunt aia care i-a facut pe cei ce vorbesc aiurea "Barfitori afurisiti" si chiar nu-mi pare rau ca am zis asta. Pentru ca este adevarat. Unii ca tine intra doar ca sa comenteze lucrurile care nu-i plac si care nu-i convin. Daca sincer nu-ti plac cartile si te crezi prea matura si mare pentru ele, atunci gaseste-ti un hobby. Nu mai pierde vremea pe bloguri care si asa nu-ti plac. Si cand am vorbit de Kristen, am vorbit foarte serios. Si honey o faci pe mata, draga! Auzi cine vine sa comenteze. Fata perfecta:)) Sincer, gaseste-ti un Hobby! Pt ca te faci de coocoo(rahat). Bye draga!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si draga MM, daca nu ar fi facut ei filmul nimeni nu ar fi auzit de carti si daca actorii respectivi nu ar fi jucat in el nimeni nu cred ca s-ar fi uitat. Asa ca nu o mai fa pe marea desteapta. Si sa sti ca eu am vazut toate filmele lui Kristen. Nu imi place numai pentru ca a jucat in Twilight unde sincer a jucat extraordinar, dar asta nu inseamna ca sunt fana a ei doar pentru ca a jucat in Twilight. Sincer acum, daca nu stii, taci! Si daca chiar nu poti sa taci, lipeste-ti gura ca sa nu mai scoti prostii pe ea. Sincer nu stiu de ce te consideri mai matura si mai buna decat noi. Presupun ca te consideri fata perfecta care tot timpul trebuie sa se afle in treaba. Si nu-ti fa griji pentru mine pentru ca cuvintele tale nu-mi ajung nici sub unghii, draga!

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim a spus:Si draga MM, daca nu ar fi facut ei filmul nimeni nu ar fi auzit de carti si daca actorii respectivi nu ar fi jucat in el nimeni nu cred ca s-ar fi uitat."

    Sincer, EU STIAM DE CARTE DINAINTE DE FILM si multi asteptam filmul , exact, FILMUL, nu actorii pentru ca citisem cartile si ne-au placut.Hello? Twilight ( cartea) a fost nu stiu cate luni pe locul intai ca bestseller la New York Times, asta se intampla cand nici macar nu se stia ca se va face un film.Asta inseamna ca MULTI AU AUZIT DE CARTE DINAINTE SA SE FACA FILMUL.Cand fanii au auzit ca se face filmul, erau nerabdatori iar apoi au aflat ce actori o sa joace.Asta inseamna ca ei s-ar fi uitat la film chiar daca Robert nu ar fi jucat.Daca ei nu ar fi jucat nimeni nu s-ar fi uitat?Sa-ti amintesc ca erau aproape invizibili(poate nu este termenul corect, dar nu erau atat de celebrii) inainte de Twilight?Chiar daca Robert a mai jucat int-un film de succes( Harry Potter), chiar el a recunoscut ca nu i se dadea prea mare atentie.
    Sunt de acord cu cateva dintre lucrurile pe care MM le-a zis( cateva).Acum, Anonim , fara suparare, dar avem dreptul sa ne plangem.NOI, astia fanii CHIAR AVEM DREPTUL SA NE PLANGEM.Asta nu ne face barfitori.De ce?Pentru ca aia de la Sunmit trebuie sa ne multumeasca pe noi, pentru ca noi mergem sa vedem filmul, noi facem vanzari, de la noi le vin banii ( inteleg ca, Kristen nu se putea vopsi sau nu isi putea pune extensii acum, pentru ca i-ar distruge parul, atatea vopsirii si decolorari, dar...puteau sa faca si ei o treaba mai buna cu peruca aia, chiar nu ii sta bine, cel putin nu in poza aia in care in sezlog).

    RăspundețiȘtergere
  18. Ei bine Lulu, poate u ai auzit de carti inainte, dar daca nu faceau filmul, in Romania nu ar fi aparut si nu cred ca ai fi apucat sa citesti cartile. Eu una nu am auzit de carti pana nu am vazut filmul. Din cate stiam eu cartile au aparut deabea dupa ce a aparut filmul, asa ca daca filmul nu era facut si sincer daca nu erau acesti actori care au stiu sa joace foarte bine in Romania nu ar fi aparut cartea. Poate in America era cea mai bine vanduta carte, dar in Romania sincer nu cred ca ar fi aparut fara film. Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu ma refeream la cartile Twilight cand am spus ca nu citesc asa ceva..Ma refeream la Directors Book..carte despre sa vorbit in comentariul anterior.
    Si eu am auzit de Twilight cu mult inainte sa apara filmul..de fapt pe prima am citit-o chiar cand sa lansat.(mult inaintea multora de pe aici)
    Si cartea a aparut in Romania inainte sa se afle de film..Eu am vazut-o..Nu prea era mare nebunie dar era prin anumite locuri(2-3 exemplare la Diverta, alte 2-3 la cate o taraba)..
    La inceput cartea se citea numai prin recomandari..
    Dupa ce a aparut filmul a inceput sa fie peste tot si de aceea a prins amploare.
    Poate ca la un moment dat ar fi inceput sa fie mai populara dar nu ceea ce este acum..
    Si in plus oricine are voie sa isi dea cu parerea..exact cum a spus lulu noi le facem vanzari deci ca atare trebuie sa ne multumeasca si sa isi dea silinta.
    Daca tu ai auzit de toti actorii aia dinainte de film, felicitari..pentru ca eu nu o stiam decat pe Nikki din Thirteen ,pe Rob din Harry Potter si pe Billy Burke anumite filme in care a jucat.
    Si il mai vazusem pe Peter Facinelli dar nu prea aveam idee cine e..
    Filmul asta ia lansat pe toti asa cum trebuia si cum aveau nevoie..Nu pot spune ca erau foarte pupulari inainte de Twilight..Orice se poate convinge uitandu-se pe IMDB..

    Toodles (;;

    RăspundețiȘtergere
  20. Lulu,fetito,ESTI DUUUSA RAU !!!!!!!!!
    CRISTEN JUCA IN FILME DE CAND TU,DOMNISOARA,INVATAI FRACTIILE!
    SI ROB,R O B,ERA SUPER CUNOSCUT PT HARRY POTTER SI PT FAPTUL CA A FOST MODEL!
    HA MAI VREI SATI INSIR MAI MULTI SUPER ACTORI CARE AU JOCAT IN FILM ?!
    SIGUR, DOAR SPUNEMI SI TE MAI INFORMEZ
    A SI PT MM(DA,EU SUNT CEA CARE A ZIS DE CARTEA AIA)DRAGUTO,SI EU STIU DE CARTE INAINTE SA VAD FILMUL ASA CA NU TE MAI LAUDA.SI DACA CINEVA DEVINE FAN DUPA CE VEDE FILMUL BRAVO LUI!
    SUNT SIGURA CA TIMPUL NU CONTEAZA.SI NU CONTEAZA DACA AI TRICOU TEAM EDWARD SAU TEAM JACOB!
    SI KRISTEN ARATA BN CU ORICE !!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Vai csz(pt cei ca MM ce sa zic),domnisoara eu am citit prima twilight!Vai ce tare suunt!
    Madam,imi spui te rog cum ii spuneai cartii pe atunci?Hmmm cumva... AMURG?!
    Asa cred.
    Ai auzit de twilight pe vremea aceea ?
    O si era sa uit.Sa stii ca eu am citit cartea in original si nu ma laud cu asta pt ca nu ma face un fan mai tare.Deci draguto credema ca fara film nu ai fi auzit nici macar numele in engleza.AAA si nu numai,daca ai zis ca esti printre primii care au citito cu cine ai fi vb despre ia marog?Cu peretii?Cu posterul lui edward?OUPS!NICI MACAR NU AR EXISTA POSTERE!Asa ca te rog sa pui putin respect ca nu strica.Bine ?!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ei bine, MM zici ca este telepatie.Suntem pe aceeasi unda.Eu una, mi-am comandat Twilight si New Moon prin posta de la Rao cu vreo cateva luni inainte sa apara filmul, pentru ca am auzit de ea de la o prietena, si cum eu sunt vamp obsesed am zis "let's give it a try".Si mi-a placut nu neaparat povestea sau cum este scrisa( care mie una mi-i se pare cam salb, parerea mea) ci cum iti transmite emotiile.Eu eram deja fana southern vampires ( care apropo este o serie de provoaca dependenta, plus ca urmeaza sa apara a 10-a carte).
    Si cum am mai spus mai sus.Actorii erau practic invizibili inainte de Twilight.Asa ca Twilight i-a facut pe ei "mari", nu ei pe Twilight.

    RăspundețiȘtergere
  23. scuzati greselile gramaticale.To bored to correct them...

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu zic ca mai bine sa nu va mai certati.La urma urmei,nu ajuta pe nimeni.Poate ca cei de la Summit vor face modificari la acea parte.La urma urmei,e doar o poza.Poate (spun poate)e prinsa dintr-un unghi nepotrivit.Poate vor reface scenele.Nu inteleg de ce va tot certati de la asta.Fanii ar trebui sa fie UNITI,in niciun caz sa se certe.Chiar nu merita.Si...Chiar conteaza daca stia sau nu cum se zice la "amurg" in engleza?Chiar conteaza daca esti fan al cartii,al filmului sau a cartii,dar si a filmului?Conteaza ca esti fan.
    Si unora poate le place cum ii sta lui Kristen cu peruca,altora poate nu le place.GUSTURILE NU SE DISCUTA!
    Si oricum,cearta asta nu e deloc constructiva si nu ajuta pe nimeni.Eu zic mai bine sa va impacati.Acest blog nu e gazda certurilor.
    Sper sa va rezolvati problema :)

    semnat Bee

    RăspundețiȘtergere
  25. Am un sfat pentru MM si Lulu. MM si Lulu luati-va de mana si gasiti-va un Hobby impreuna. Parerea mea. Cum voi sunteti cele mai destepte, atunci ar trebuii sa va faceti un blog impreuna impotriva persoanelor ca noi. Cum voi va considerati cele mai bune, mature si destepte persoane de pe aici, asta ar trebuii sa faceti. Doar un sfat sincer.

    RăspundețiȘtergere
  26. Si eu am citit cartea tot in original nu iti face probleme la adresa asta.si nu am spus ca am fost prima care am citit-o..am spus ca am citit-o chiar pe la inceput(interpretati cum vreti)..prima nu am fost sigur (;
    prima data am aflat de ea pe un forum cu Harry Potter in spaniola..era deja destul de populara(mai mult prin recomandari)..in acea perioada urmaream Buffy the vampire slayer si initial am crezut ca este tot un serial..dar am vazut ca este carte si i-am dat download de pe net..
    apoi ceva timp mai tarziu am recitit-o si in engleza pentru ca nu am facut legatura numelui tradus si dupa ce m-am apucat sa o citesc mi-am dat seama ca e cartea acea mai veche care o citisem deja.atunci deja aparusera si New Moon si Eclipsa iar pentru BD am avut norocul sa ma aflu in Anglia la cateva zile dupa ce sa lansat.
    Sincer te felicit pentru ca le-ai citit in original.
    si pentru ca te-ai gandit ca nu aveam cu cine sa discut despre carti, pot spune ca la inceput cu nimeni, dar nu intotdeauna trebuie sa discuti despre tot ceea ce faci.in acea perioada citeam cam tot ce se putea si nu ma axam pe o singura carte.atunci poate doar cateva persoane mai stiau de serie..le mai spuneam unor prieteni din cand in cand si nu prea dadeau atentie.inainte lumea era destul de sceptica atunci cand auzea ca e cu vampiri, chiar daca li se spunea ca e de dragoste.apoi am reusit sa conving o parte din ei, poate mult prea tarziu, si am avut cu cine sa discut.
    am luat cartile in romana pentru mama si am recitit Twilight, si poate ca cei care au facut la fel au observat ca e tradusa putin cam prost(Romania |-8)..la anumite detalii sunt schimbate date.traducerea din spaniola este buna..se respecta tot.dar in romana s-au schimbat date prin carte..expresii care aveau un anumit sens sau chiar farmec sunt interpretate nu traduse.
    Lulu si eu sunt vamp obsesed de mica.de fapt tocmai faptul ca era cu vampiri ma facut sa o citesc.cum am spus cam pe cand aparuse Twilight urmarea Buffy,(serial despre care se mentiona in alta carte cu vampiri care o citisem inainte ((: ) O sa vad si eu cum sunt southern vampires. mersi pentru sfat.
    toodles

    RăspundețiȘtergere
  27. @Anonim: nu te-am insultat , nici nu am facut remarci usturatoarea la dresa ta.NU VREAU SA MA CERT PE UN NIMIC CUM AR FI O PERUCA.Asa ca te rog daca eu te-am tratat cu respect ma astept sa primesc acelasi tratament ca altfel il racolim pe Drawin in mormant zicand ca nu am evoluat.Eu mi-am exprimat pararea.Nu vreau sa ii deranjez pe ceilalti useri cu o cearta nefondata, asa ca las-o mai usor cu remarcile.Tot ce-am zis, nu stiu de ce ai luat-o atat de personal.Eu am spus ca nu stiam dinainte de majoritatea actorilor.A mai fost un post pe aici mi-i se pare, sa zica cati fani l-au mai vazut pe Robert inainte.atu l-ai vazut, bravo tie, ai o memorie mai buna.Eu tin minte ca am vazut inelul nibelungilor( parca se zicea nibelungi, nu? s-ar putea sa gresesc) de multe ori, dar doar dupa ce am vazut Twilight am realizat exasperata:"hey asta e Robert".
    Inca o data.Tot ce zic aici, nu o lua ca pe un atac la persoana.Ce am facut eu e ca te-am contrazis cand ai spus ca nimeni nu se uita la Twilight daca nu jucau actorii astia in film.Si crede-ma din cate am citit pe blogul asta in ultimele luni asta nu e adevarat.Fanii se uitau la TWilight, chiar daca Robert sau kristen nu juca in el.Daca alti actori au fi jucat, si aratu si ei bine si faceau o treaba buna, atunci de ei ne-ar fi placut.Si am spus ca de ei nu prea stia lumea inainte, nu ca nu erau total ignorati.Doar ca nu erau "vanati" cum sunt acum.E o diferenta din atentia pe care o primeau inainte si cea de acum.Si mai sunt de acord cu un anonim de sus.Fan ale cartilor, al filmului, alea amndurora...ce mai conteaza?Nu ma cred mai desteapta sau mai buna si nu cred ca din ce am comentat mai sus reiese asta.Eu mi-am exprimat sincer opinia si atat.Nu am zis ca ce spun eu este batut in piatra.

    @MM: Buffy este ceva ce vreau sa vad si eram iarasi nervoasa cand lumea spunea ca True blood e luat dupa buffy.Nimeni nu a copiat pe nimeni.Este exact cum se intampla la un post de pe blog cu vampire diaries unde un fan de aici a spus ca este copiat dupa twilight si nici macar nu s-a documentat inainte sa vada, ca Twilight a fost scoasa mai tarziu.Din nou, nimeni nu a copiat pe nimeni.
    Ah, acum am gasit o carte ce se numeste "How to catch a vampire and keep it" :D:D:D:D.Deci, MM orice vamp obsesed trebuie sa citeasca asta, nu?We want a vampire and we want to keep it.Aaaah, can I take the blond sadistic one?:))


    Si scuze celorlalti useri care au asistat la asta.Umplem spatiul virtual cu certurile astea inutile.

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu una nu am vrut sa ma cert, dar se pare ca am ajuns si aici. Eu nu am avut intentia sa va jignesc, dar voi ati facut-o si de aceia v-am spus ce v-am spus. Eu una renunt. Nu am de gand sa continui cu cearta asta la nesfarsit. Daca nu va place parul ei, faceti ce vreti. Eu tot nu am cum sa va schimb parerea. Succes in continuare. Pa!

    RăspundețiȘtergere
  29. True blood nu are nici cea mai mica legatura cu Buffy..singura asemanare ambele sunt cu vampiri.
    M-am uitat dupa cartea pe care mi-ai recomandat-o dar se pare ca se va lansa abia pe 23 octombrie.
    Cel putin asta am gasit pe net despre ea.
    O sa iti placa Buffy.se vede ca e putin mai vechi si monstrii sunt putin cam falsi ((: dar e simpatic.atunci cand a aparut el totul era shiny si dragut si monstrii aratau bine dar azi dupa toate efectele cu care suntem obisnuiti mai greu sa ti se para real.dar povestea e draguta.
    Vizionare placuta..

    RăspundețiȘtergere
  30. Draga Lulu eu,persoana mea daca nu intelegi,nu pricep dc mai intrii tu aici.Daca ai zis ca cartea nu e bn scrisa(BLASFEMIE BLASFEMIE TOTALA)
    atunci dc nu intri tu,frumos,PE UN SITE CU VAMPIRI!Pentru ca twilight saga esteeee muuult mai mult decat o harjoneala vampiri-varcolaci.Si daca nui bn scrisa cum ti-a trimis sentimentele?
    PRIN COPERTA ?!
    Draguto ascultami sfatul.A si era sa uit:iao si pe mm cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  31. (anonimul de mai sus)
    Nici eu nu am avut chef de cearta doar ca toata ziua mi se zice ca fac prea mare scandal cu aceasta mica carte(de la parintii mei).Iar cand pana si un fan(cred ca esti totusi fan)se ia de carte zicand ca nu e bine scrisa iar altul zice ca a fost filmat numai cu actori aproape necunoscuti o iau cam personal(ai vazut si tu).
    Recunosc ca si eu am citit cartea la inceput doar pt ca era cu vampiri si pentru ca mau indemnat o prietena(si azi ii multumesc !).
    Asa ca luatio mai usor bine ?

    RăspundețiȘtergere
  32. Cred ca aici faceti spam. Asteas commentruri total inutile pentru subiectul dat.

    Peruca Bellei este ok, cu micile ei defecte, se poate corecta virtual.

    RăspundețiȘtergere
  33. Important: acum nu mai raspund la provocari si jigniri, ci doar clarific un lucru.Nu am spus ca Twilight este o carte scrisa prost, ci slabutz fata de ce sunt eu obisnuita ( parerea mea), insa asta nu m-a impiedicat sa-mi placa, nu?De asta sunt si aici, nu pentru ca m-a "inspirat" coperta.Altele nu le mai explic, iar si iar.Am incercat, primesc aceleasi raspunsuri.Nu duc munca de lamurire degeaba.Fiecare cu parerea lui si gata.Peace:D

    Signed: Lulu

    RăspundețiȘtergere
  34. Nu pot sa spun ca tin cu nimeni de mai sus, dar un lucru stiu sigur: E o cearta total inutila si poate ar trebui sa va ganditi ca le jigniti putin si pe dragana si eve cu toata chestia asta . Si ,o domane !, a pornit de la ceva ca o PERUCA. De la chestia asta ati ajuns sa va jigniti reciproc?!.

    Probabil ca aveti cu toti dreptate intr-un fel sau altul, dar asta nu va da un motiv sa va certati . In primul rand, gusturile nu se discuta> Poate ca unuia ii place ceva, altuia altceva. Dar motivul pentru care va aflati pe acest site este ca va place Twilight, nu`i asha ? Cu bune si cu rele. Depinde de fiecare ce i-a placut mai mult . Fiecare are un alt mod de a interpreta povestea, fiecare o simte altfel. Unuia ii place twilight din cauza lui rob sau a lui Kristen sau altuia ii place doar cartea. Nu cred ca sunteti in masura sa spuneti ca eu sunt un fan mai mare decat tine sua eu am facut mai multe sau whatever. si nu vreau sa jignesc pe nimeni . Vreau totusi sa va spun acelasi lucru pe care l-a zis cineva de mai sus: Fani trebuie sa fie uniti, nu sa se certe din prostii. Twilight poate insemna ceva diferit pentru fiecare, car cu toti il iubim, indiferent d e ce o sa fie.
    Cel putin pe mine m-a cucerit.

    Si, privind peruca,probabil poza a iesit pur si simplu prost. eu am vazut cateva poze cu secvente din film si arata mult mai real. Si stati calmi, daca noi putem vedea cat de fake arata aici, si ei pot si o sa rezolve problema. Kris nu a folosit extensiii sau vopsea pentru ca filmeaza si la runaways, acolo avand nevoie de o freza diferita.

    So, ce sa zic... Can`t wait to see eclipse :X [ a da, shi NEw Moon :X]

    Jane

    RăspundețiȘtergere
  35. unde pot sa vad si eu pozele cu bella purtand peruca.sorry de deranj

    RăspundețiȘtergere
  36. in caz k nu ati vazut kristen e tunsa scurt si kte extensii ar trebuii sai puna ma rog?...ideea cu peruca a fost singura optiune posibila(nu vad alta)si cred k ii sta bine

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.