24 septembrie 2009

Edward&Bella in Volvo

Breaking-Dawn.fr ne ofera imagini de la filmarile Eclipse cu Rob si Kristen in Volvo (care e negru ca in New Moon, nu argintiu ca in Twilight).


Le gasiti pe toate AICI

18 comentarii:

  1. negru sau argintiu volovo-ul ramane masina mea preferata.. si nu doar pentru ca e in carte (totusi, masina macar e shiny daca nu e argintie :p )
    daca stam sa ne gandim bine deja filmeaza de ceva vreme, poate pana lanseaza new moon ne ofera isi un mic teaser :D :D

    RăspundețiȘtergere
  2. totusi de ce e negru?am ratat ceva?adica in carti era acelasi volvo...

    RăspundețiȘtergere
  3. doamne ce tampenie sa schimbe masina! in carte e una mica si argintie si ei au fkto mare si neagra..mkr dak era si in twilight masina asta..astia nu isi dau seama k detalile conteaza :-@

    RăspundețiȘtergere
  4. hai sa fim seriosi twilight a fost un film ok dar sunt atat de multe lucruri prost fakute in el k mai bn nu mai spun..nu vreau sa se suie toti in kpul meu.actorii sunt super exact cum mi i'am imaginat si jock super numai k scenariul e atat de salbut nu au evidentiat mai deloc legatura puternik care se va forma intre bella si edward in urmtoarele parti nush da mie nu prea mi'a pl asta + alte lucruri kre nu mai cont.si chiar a mai auzit cineva ceva de midnight sun sau a fost lasat balta proiectu.pakt pt k am citit primele 12 kpitole si mi s'a parut mult mai int dekt viziunea bellei,e ceva mai intens.pakt k nu s'a ajuns cu cap knd vor merge in poiana as fi vrut f mult sa fiu in mintea lui edward sa stiu ce anume gandea at....

    RăspundețiȘtergere
  5. mie mi se pare o tampenieee k au schimbat chestia asta...si sa fim sinceri este unul din MULTELE lucruri schimbate...nu'mi place deloc...twilight a fst fff tare..detaliile au fst respectate,actorii au aratat exact ca in carte...a fst ff bn facut.new moon o sa fie ff tare din ce am vzt pn aqm...dar p mn sincer ma streseaza mult schimbarile astea :|

    RăspundețiȘtergere
  6. mie una nu prea mi-a placut filmul"twilight"
    cred ca au trecut cu vederea cele mai importante detalii
    si au fost multe schimbari
    iar acum schimba iar detaliile
    eu cred ca detaliile sunt la fel de importante ca povestea de baza pentru ca ele ne arata totul mult mai clar
    si despre actori chiar nu am nici un comentariu
    toti au jucat super si arata ca in carte cu exceptia lui rosalie in unele scene
    dar eu nu mai vreau schimbari :-s

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt super cute amandoi...app! dati un vot pls http://www.animalut.net/user/Alexis15.html

    RăspundețiȘtergere
  8. daca tot mentionati eu pot sa spun ca twilight a fost inceredibil de prost!
    puteti fii fani ai cartii (si eu ador cartile) si puteti sa il adorati doar pentru asta, dar ca film a lasat teribil de mult de dorit.
    scenarista si regizoarea si-au bagat picioarele in ea de carte si au schimbat povestea dupa propriul lor plac.
    nici macar nu mai duce a poveste de dragoste, acum e bella ingrozita si acum ingragostita, acum e edward nervos si o aduna de pe jos si acum e vai super indragostit si nu stie cum sa o salveze. cine nu stia povestea, nu stia ce sa priceapa.. nu exista pic de "chimie" intre ei, nu stiu de unde o inventeaza toti in interviuri si articole :|
    sa nu mai zic de prestatia proasta a actorilor... (multi dintre actori, incepand chiar cu protagonistii)

    DAR!
    desi in new moon au schimbat afursita aia de masina, acest film pare sa fie mult mai reusit.
    actorii par sa joace mult mai bine, povestea e aceeasi (cu mici modificari facute sa atraga publicul in cinema - lupta cu volturi de exemplu care mie imi pare super ca efect)..sunt convinsa ca acest film va fi de nenumarate ori mai bun decat primul..

    nu stiu eclipse cum va fi, pentru ca din pozele de la filmari imi par destule modificari aduse povestii si nu chiar pe placul meu, dar vom vedea pana atunci.
    oricum tot ce astept acum e new moon care ar trebui sa aiba un succes mai mare decat primul, pentru ca s-a investit destul de mult si se si vede :D

    RăspundețiȘtergere
  9. :( In general imi placea Volvo, inaine sa vad Twilight...dupa ce am vazut filmul mi-am gasit o masina preferata! :D Dar, nu inteleg in primul rand de ce au trebuit sa dea masina unei fane (si blonda si isterica :( ) si sa inlocuiasca masina cu animalul ala mare si negru! Ce, reprezentanta Volvo nu mai putea sa le procure un Volvo C30 argintiu? ma indoiesc ca ar fi unicat :))... Iar masina de acum este mult prea mare pentru ei/el... ma mir ca nu l-au pus intr-un camion...ca si din alea are Volvo. Exista si alte variante de Volvo...mai civilizate...ar fi C70 care seamana oarecum cu C30 si sunt cele "normale" (asa cum a vrut Steph la inceput - vazusem pe un site masinile pe care si-a imaginat ea ca ar merge. Da, fac si eu caz pe amarata aia de masina, era si ea ca un personaj (asociat cu Edward, ceva de genul "freza" lui si masina, recunosteai clar cine e - nu e o comparatie ideala, dar e singura care mi-a venit la ora asta (scuzati :D). Ca sa nu mai vorbim ca teoretic in "zori de zi" Bella ar conduce (masina ei preferata-Volvo-ul lui Edward) pai v-o imaginati pe Bella in magauaia aia :)), eu nu! Sper sa nu mai fie surprize dastea, neplacute in film...ma gandesc cu o mica groaza cum au modificat scenariul pentru film....ce au scos si ce au improvizat. In primul au scos, amestecat si inventat destule...asa ca......astept sa vad filmul. Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga anonimule,
    Sunt de acord(nu cu tot dar ma rog)cu tine.
    Dar tot uibesc twilight si chiar si cand m-am uitat a cincea oara tot il ador.
    SI A APARUT CAPITOLUL CU POIANA DIN MIDNIGH SUN!
    Intra pe :http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.html

    RăspundețiȘtergere
  11. adica capitolul 13?eu nu gasesc nimic!!

    RăspundețiȘtergere
  12. detaliile fac totul.oricum new moon va fi de zeci de ori mai bun decat twilight...cu tot cu detaliile schimbate(aiurea)..abia astept:D

    RăspundețiȘtergere
  13. Sorry,am gresit siteul.
    Defapt se afla pe :Intra pe :http://www.stepheniemeyer.com/midnightsun.htmE ok ?
    E capitolul 13/nu ???

    RăspundețiȘtergere
  14. Sorry
    I mean:
    http://www.fanfiction.net/s/4595300/1/Midnight_Sun_Fiction_From_where_SMeyer_left_off
    Nu imi mergea paste-ul deaaia am scris gresit mai sus.Sorry

    RăspundețiȘtergere
  15. ziceti mersi ca nu au schimbat si actorii preferati:). adica ce conteaza ca au schimbat o masina?
    in film au fost sarite foarte multe scene superbe, care trebuiau puse, si nu ati facut atata tam-tam ca pentru masina asta.
    Nu imi mai aduc aminte calumea, da din cate stiu eu in film nu a fost pusa ora de biologie, atunci cand bella a lesinat. Era o chestie destul de interesanta. Puteau s`o puna.
    Si mie filmul mi s-a parut cam nasol. Cartile sunt superbe, da pacat ca astia isi bat joc de ele.

    RăspundețiȘtergere
  16. Asta e un fan fic, nu e scris de Stephenie Meyer...
    BTW, noua masina nu li se potriveste deloc... :((

    RăspundețiȘtergere
  17. n'am sa tin cont de masina...am sa tin cont de cnn e in ea....ii ador....:X:X:X:X:X
    va iubeeeeeeeesc!!!
    va rog sa ascultati melodia asta:X:X:X:X
    http://www.youtube.com/watch?v=FL0bjwez8mg

    RăspundețiȘtergere
  18. da nici makr nu e scr de stephenie meyer e un fanfic si sincer deja m'am plictisit de fanfic'uri.mai nou toata lumea se crede talentata sa'si dea cu parerea...ma lasati.ms oricum.totusi vroiam sa stiu dak ati mai auzit ceva dak ar mai avea sau nu de gand sa termine krtea.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.