1 septembrie 2009

Fanfic - categoria diverse, plus continuari

Printre Umbre de Ale - AICI Din perspectiva lui Renesmee, in continuarea Zori de zi.
Apus de vara de Claudiu - AICI Perspectiva lui Claudiu.
Rosalie fan fiction de Irene - AICI Perspectiva lui Rosalie.
Fata cu ochii de aur de Ramona - AICI Din perspectiva lui Renesmee - 6 capitole.

Continuari
Let us describe
de Ralu - Capitolul 2
Imposibil de Andru - Capitolul 4


Observ cu bucurie ca sunt la moda fanficurile publicate pe wordpress:))

39 de comentarii:

  1. Eu tot capitolul 10 din Never Thing il astept.

    RăspundețiȘtergere
  2. o fan ficul meu...ms eve...cind cap. 10?

    RăspundețiȘtergere
  3. bad fic.... you fics maniacs!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu astept cap 10 din never think...:(

    RăspundețiȘtergere
  5. Ms eve ca ai publicat fancficul meu :X:X:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  6. fanficurile sunt frumoase si pline de idei interesante, arata ca exista oameni talentati :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Omg. I don't know about you guys, dar fan fic-ul lui Claudiu mi-a placut cel mai mult, pana acu.
    I want more, I want more.:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru parere si voi scrie in continuare.:D

    RăspundețiȘtergere
  9. buna tuturor.........am gasit un super fanfic....e foarte interesant, cu o idee originala....este in engleza si poate vrea cineva sa-l traduca.... http://www.fanfiction.net/s/4895023/1/What_Impossible_Means asta e adresa....vedeti si voi

    RăspundețiȘtergere
  10. Si raza de noapte inca nu :-<

    RăspundețiȘtergere
  11. andru , ador fanficul tau :x desi este un lucru care nu imi prea place (nu vreau sa critic, esti o fata f talentata, doar imi spun parerea:) ) intotdeuna eu am avut senzatia ca mirosul dulce, aromat, atat de bun reprezinta calitatea unei persoane si pentru un vampir , cantareata, este ca un fel de suflet pereche. (din acest motiv mi s-a parut logic ca mirosurile sa afecteze in mod diferit vampirii) mi-ar fi placut ca si jazz si emmett sa fie socati de mirosurile lui alice si rosalie. daca ai fi deacord cu mine ar putea edward sa le citeasca mintile si sa afle ca si ei au avut mici dificultati cu autocontrolul si ca sunt la fel. nu stiu, este doar parerea mea, oricumm super fanfic;)... sper ca nu te-ai suparat :)
    anca maria

    RăspundețiȘtergere
  12. eu astept continuarea la fan ficul ("Speranta neasteptata") si la "Speranta nu moare"...:D

    RăspundețiȘtergere
  13. si eu la fel anonim..dar si imposibil si never thing.. si raza de noapte si multe altele:) am mai vazut ceva cu fata cu ochii de aur..dar acolo parca avea 20 de capitole..sau ma insel eu:-??ma rog:)

    RăspundețiȘtergere
  14. am citit capitolul lui claudiu si e foarte bun...continua

    RăspundețiȘtergere
  15. anonim, nu ma supar ca ti-ai spus parerea. intentionat am dat de inteles ca mirosurile lui Rosalie si Alice nu ii deranjeaza pe Jasper si Emmet. Ei doi au mentalitati diferite, si mi se pare prea banal si tras de par sa spun ca toti trei si-au gasit cantaretele. de asemenea, povestea mea este diferita deoarece Jasper si Emmet nu au nimic impotriva de a le transforma pe Rosalie si Alice, dar Edward nu doreste s-o transforme pe Bella intr-un monstru. Asta este o diferenta esentiala intre cele trei cupluri din Imposibil, cred.
    Andru

    RăspundețiȘtergere
  16. Deci fanficurile sunt superbe, bravo celor care au muncit atat pentru ele. Si bravo voua fetelor ca daca nu ati fi tradus voi un capitol dintr-un fan fic, acum nu ar fi toata nebunia cu fan ficurile. Se pare ca si fetele de pe http://twilight-hot-news.blogspot.com/ au venit cu ceva original, blogul lor are IMN! I super tare, ascultati si voi, ba chiar are si video :X

    RăspundețiȘtergere
  17. totusi astept cu nerabdareeeeeee cap 10 din Never think Eve publica-l ca murrrim de nerabdare

    RăspundețiȘtergere
  18. imi place fffffff mult fan-ficul lui claudiu
    e shi amuzant...
    sa mai scrii, chiar te pricepi...
    abia astept urm capitol...

    RăspundețiȘtergere
  19. nu vreau decat sa ii incurajez pe cei care scriu fanficuri si sa le zic sa continue :X preferatele mele sunt raza de noapte si imposibil si va rog sa le continuati pentru ca sunt superbe :X de asemenea as vrea sami raspundeti si mie la o intrebare : acest site este numai pentru seriile twilight sau si despre restul cartilor scrise de meyer? pentru ca am gasit "the host" dar e in engleza si nu prea ma pricep la tradus asa ca ma intrebam daca nu vreti sa mergeti mai departe si sa o traduceti si pe asta pentru ca mai dureaza pana apare. am luat cartea si daca vrea cineva sa se apuce de tradus ID-ul meu este "venerutza15". ma gandeam ca veti vrea sa cititi si alte carti de meyer.va rog sa ma contactati daca vreti cartea :X

    RăspundețiȘtergere
  20. toate fanficurile sunt minunate...dar astept capitolul 10 din never think..si speranta nu moare...succes in continuare..venera chiar ar fi super sa se traduca the host..!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. fanficurile demonstreaza ca exista oameni minunati!!si talentati!!

    RăspundețiȘtergere
  22. cartea "the host" trebuie sa apara acum in septembrie la editura rao (cel putin asa s-au laudat: ca o vor publica pe la mijlocul acestei luni)
    eu zic sa ai rabdare pana apare, ca nimeni nu o va traduce mai repede de atat.

    RăspundețiȘtergere
  23. buna , puteti gasi al 20 capitol din raza de noapte aici http://www.scribd.com/doc/19311177/Raza-de-Noapte-20- ( sper sa ma iertati ca dau link, insa sper eu ca se va posta si pe site :D)

    RăspundețiȘtergere
  24. uraaaaaa!
    mulltu din suflet adriana!:X:X:X
    :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  25. Pai da Eve, sa zicem ca tu ai dat startul. Apropo vad ca ati revenit in forta, cred ca v-a prins tare bine vacanta de vara. Felicitari pentru tot ce faceti si spor la munca in continuare...

    RăspundețiȘtergere
  26. Si mie imi place fan fic-ul lui Claudiuuu


    [www.diferit23.wordpress.com - blogul fan fic-uluiii meu.:-D]

    RăspundețiȘtergere
  27. ANDRU FICUL TAU E GENIAL . ASTEPT URMATOARELE CAPITOLE CU MARE NERABDARE . FELICITARI INCA O DATA SI SUCCES LA SCRIS IN CONTINUARE

    RăspundețiȘtergere
  28. Printre Umbre

    Super povestea. Dar deja incepe sa mi-se para un cliseu ideea, Volturii care alearga dupa Renesme. Imi plac dialogurile, simple , usor de urmat si frumoase si descrieriile sunt ok.


    Apus de vara


    Super, e scrisa de un baiat? Suuuuper. Am fost in mister pana cand am aflat numele misterioasei frumoase, credeam ca este Renesme... daaaar Alice? Si Jasper unde este? Seama cu Amurg, dar imi place.Astept cu nerabdare continuarea, vom stii unde-i Jasper nu?


    Fata cu ochii de aur


    Vreau continuarea mai repede!!! Sunt atat de curioasa ce ascund Edward si David. Dar, wow! Edward sa ascunda ceva de Bella? Wow!Wow! Trebuie sa fie ceva important. Pana acum e preferatul meu.


    Alien.

    RăspundețiȘtergere
  29. @ anonim care a dat linkul pt 'what impossible means'...l-am citit si ai dreptate e super!!!chiar cautam un fic bun si cv mai diferit in engleza.ms pt link. dar cred ca daca ar fi tradus si-ar pierde din farmec.

    RăspundețiȘtergere
  30. nu vreau sa fiu enervanta dar pe acest blog la datele lansarilor scrie ca apare in aprilie 2010. care este data corecta? nu ar trebui sa corectati daca apare luna asta? ca nu mai stiu ce sa cred.

    RăspundețiȘtergere
  31. O, irene...esti un geniu...fan ficul tau e genial...mi-a placut foarte mult, super ideea cu Rosalie...tineo tot asa, e cel mai bun de pe acest blog...:)) astept urmatorul capitol...ad@

    RăspundețiȘtergere
  32. are drepatate ad@, e super fan fictionul tau irene...astept urmatorul capitol...cind mai scrii cap 13 din star life...astept cu nerabdare :)

    RăspundețiȘtergere
  33. dar ce s'a intamplat cu fanficu "Rasarit"?am citit 7 capitole si era f interesant dar continuarea?fata care a scris dc nu mai continua???eu totusi sper sa posteze k e f reeusit succes

    RăspundețiȘtergere
  34. Claudiu ... esti din BN?...si eu...super fic
    Mia

    RăspundețiȘtergere
  35. AM scris continuarea la apus de vara :D

    RăspundețiȘtergere
  36. Am citit Fata cu ochi de aur ji mar interesa cand vor aparea ji celelalte cap ma facut curioasa ce ar ascunde edward ji david.....:D continua plssss.....:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu cand vreau sa citesc Fata cu ochii de aur nu pot deoarece pe pagina de scribd nu mi-o arata . Ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere
  38. hey, eu stiu un site nou, abia aparut in romana, in care se gasesc fanficuri traduse din rusa, si degraba o sa inceapa sa se traduca si citeva din engleza, am fi bucurosi sa va intilnim pe site dat twilightmd.ucoz.com, si daca vreti, ati putea sa va pezentati propriile lukrari pe el.

    RăspundețiȘtergere
  39. am fi foarte recunoscatori daca ati contribui la dezvoltarea lui.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.