23 septembrie 2009

Filmul "the Host"

Variety anunta ca este posibil ca romanul The Host de Stephenie Meyer sa fie ecranizat. Producatorii Nick Wechsler, Steve si Paula Mae Schwartz au cumparat drepturile de ecranizare si il vor pe Andrew Niccol ca scenarist si regizor.

L-au ales pe el pentru ca Stephenie Meyer a spus ca filmele ei SF preferate sunt "Gattaca" si "The Truman Show", iar Andrew Niccol l-a scris si regizat pe primul si a facut scenariul pentru al doilea.

Nick Wechsler, unul din producatori, a declarat ca isi doreste ca Stephenie sa fie implicata in adaptarea romanului si sa ia parte la deciziile importante, pentru ca in Twilight a dovedit ca stie ce prinde la public.

La noi, lansarea cartii The Host (Gazda) a fost programata la inceput pentru 2010, dar de curand RAO a anuntat ca va fi disponibila inca de la jumatatea lunii septembrie 2009. O asteptam.

Rezumatul oficial al cartii:
"Lumea noastra a fost invadata de un dusman nevazut. Oamenii devin gazde pentru acesti invadatori, mintile lor au fost preluate in timp ce corpurile lor raman
intacte si isi continua viata lor aparent neschimbata. Cea mai mare parte a omenirii a cedat. Cand Melanie, una dintre cele cateva femei ramase "salbatice" este capturata,
ea este sigura ca sfarsitul ei se aproprie. Wanderer, fostul locatar din trupul ei refuza sa renunte posesia mintii ei.
Wanderer continua sa ii sondeze gandurile lui Melanie, in speranta de a descoperi cum de a reusit sa ramana in rezistenta. In schimb, Melanie Wanderer isi umple mintea
cu viziuni de om, iubirea ei pentru Jared (un om liber care inca traieste si se ascunde) pentru ai distrage atentia."

10 comentarii:

  1. Ar fi frumos sa faca un film.Cred ca e o carte superba. va pupic

    RăspundețiȘtergere
  2. mie se pare o idee foarte buna sa faca film,eu una m-as duce sa-l vad, dar mi-ar place sa procedeze la fel ca in twilight adica sa aleaga tot din actori mai putin cunoscuti si nu din cei care auzim si ii vedem in fiecare zi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu inca nu am citit cartea. Pana la urma cand apare? Sau a aparut deja?

    RăspundețiȘtergere
  4. wow ce taree ... eu am citit in engleza primele 50 de pagini e foarte tare carteaaa:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate la jumatatea lui octomobrie pentru ca septembrie e deja dusa...:D

    RăspundețiȘtergere
  6. daca ecranizeaza the host sper sa ecranizeze si breaking dawn

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta e o veste super. Cartea mi-a placut la nebunie si sunt convinsa ca si filmul va fi minunat :D Abia astept sa vad ce actori vor fi alesi sa joace (speram la Ian, dar el e deja implicat in serialul "the vampires diaries")

    Cat despre aparitia cartii in romana , eu tot astept "mijlocul lui septembrie" de ceva vreme, dar se pare ca celor de la RAO le face placere sa ne tina in suspans.. rusinica! :|

    RăspundețiȘtergere
  8. eu speram sa inceapa filmarile la Breaking Dawn si dupa aceea la Host.

    RăspundețiȘtergere
  9. M-am interesat la Rao si uita-ti ce am primit.

    Referitor la volumul "Gazda" de Stephenie Meyer pe care il doriti, urmeaza sa apara conform planului editorial in luna noiembrie.

    Cu deosebita stima,
    Dana Slavescu


    Deci nu apare acum nici vorba, ci cred ca mai degraba a facut schimb cu asa zisa data pentru Breaking Dawn:D

    RăspundețiȘtergere
  10. the host si breaking dawn sunt productii individuale complet diferite.. cred ca si casa de productie difera asa ca nu aveau de ce sa astepte filmarile BD... putea foarte bine sa apara mai intai filmul the host si apoi twilight..care e problema?

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.