15 septembrie 2009

Interviu MTV - Taylor despre Eclipse

Mtv au un interviu cu Taylor de la VMA:

Taylor glumeste spunand ca fanii vor plange cand il vor vedea sub forma de varcolac si spune ca Robert nu are nevoie de sfaturile lui in privinta mentinerii in forma. Pentru ca are mai multi muschi decat el.

Vorbeste si despre cum o sa fie cel de-al treilea film, Eclipse, in viziunea noului regizor: "Slade a fost bun. E foarte diferit dar cred ca o sa adauge un aer cool filmului. S-ar putea sa fie un pic mai intunecat."
Taylor crede ca Slade va introduce in Eclipse multe scene de lupta: "Simt ca actiunea creste progresiv, cu fiecare film din serie. New Moon are cu siguranta mai multa actiune decat Twilight, si cred ca Eclipse o sa fie la un cu totul alt nivel."

3 comentarii:

  1. Am vazut interviul asta chiar la vma dar nu prea am inteles ce zicea.Ma rog,atata timp cat nu mai scot si alti actori...putina actiune nu strica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu pricep dc vor plange fanii.Mie imi place de jacob mai mult cand e lup.Dar tot idiot ramane!:D

    RăspundețiȘtergere
  3. e ok actiunea in film ca sa atraga cat mai multi fani, sper doar sa stie sa faca treaba buna si atunci cand vine vorba de romantism.. pentru ca acest volum nu e doar despre armata de nou-nascuti si tehnicile de lupta, ci si despre triunghiul bella-edward-jake.
    sunt curioasa sa vad ce va face slade, dar mi-e si foarte teama ca poate strica tot :|

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.