1 septembrie 2009

Joan Jett despre Kristen


Joan Jett a vorbit intr-un interviu pentru cei de la Billboard despre Kristen si rolul ei in "The Runaways".
"Kristen a intrat atat de bine in rol,cred ca a simtit o responsabilitate mai mare pentru rol,pentru a-l interpreta corect.A fost foarte serioasa,imi punea tot felul de intrebari,cum sa vorbeasca,imi urmarea limbajul trupului,unde stateam,cum tinean chitara.A muncit mult ca sa reuseasca.",spune Joan.

6 comentarii:

  1. bravo kristen stiam ca o sa reuseasca,este cea mai tare..imi place mult de ea.stilul ei parca se si potriveste cu rolul!!bravo,bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Suuuuper! Deabea astept sa apara filmul ca sa-l pot vedea. Kristen ii cea mai tare. Stiam ca o sa reuseasca. Este super talentata. Si chiar i se potriveste rolul de Joan Jett. Si mai ii super ca a avut-o pe Dakota langa ea. Felicitarile mele pentru ea. BRAVOOO!

    RăspundețiȘtergere
  3. era normal sa intre asa de bn in rol,este o actrita foarte buna,chiar dak are o varsta destul de frageda....va recomand filmele in care a jukt ea,sunt foarte tari...mie mi-a placut mult de tot in the land of women:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Sti ca si mie imi place extrem de mult In The Land Of Women? Este super filmul. Am sa va scriu filme de-a lui Kristen pe care le puteti urmarii pe youtube si pe care le puteti scoate de pe DC++ si de pe Limewire. Acestea sunt: Twilight(evident), In The Land Of Women, The Cake Eaters, Speak, Into The Wild, The Safety Of Objects, Adventureland, Catch That Kid, Panic Room, The Yellow Handkerchief, Cold Creek Manor, Undertow, Fierce People, Cutlass, The Messengers, What Just Happened, Zathura, Jumper si multe filme care o sa apara cu ea curand. The Runaways, New Moon si Eclipse(evident), Welcome To The Rileys si K-11. Succes la vizionat. Credeti-ma ca sunt si o sa fie toate suuuuper.

    RăspundețiȘtergere
  5. anonim te rog da mi si mie un site unde pot gasi kteva filme ale ei...nu am nici torrent si nici dc++...eu nu am dekt the messengers.in the land of women si adventureland...pls...astept;;)

    RăspundețiȘtergere
  6. tocmai am vazut speak.si pot sa spun ca mi'a placut foarte mult..si chiar vi'l recomand..este superb..ca si restul filmelor in care a jucat ea.o admir foarte mult :x.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.