9 septembrie 2009

Masinile din Eclipse

Cei de la Twilight Gossip ne arata cateva poze cu masinile ce vor aparea in film.Le recunoasteti?

39 de comentarii:

  1. pei autobuzul,volvoul lui Edward,gipul lui Emmett,porcheul lui Alice si masina de politie a lui Charlie.

    RăspundețiȘtergere
  2. de cand arata asa volvo-ul lui Edward? o_O

    RăspundețiȘtergere
  3. pai volvo nu era berina nu jeep si era gri parca!...oricum e mai tare asta dar nu respacta cartea :D

    RăspundețiȘtergere
  4. pai volvo-ul lui edward l-a castigat o fana la nuj ce concurs televizat uitati-va pe youtube:)xoxo:*:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu vreau Volvo-ul vechi inapoi, m-am indragostit de el... asta e mai tare dar eu il vreau pe ala inapoi!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. what ? ce sa intamplat cu volvoul lui edward? daca asa ramane nu o sa imi placa :|. mi se pare o prostie sa tot schimbe directorii pentru ca totul se schimba.... decorurile ... chiar si felu in care arata actorii...

    RăspundețiȘtergere
  7. masina lu bella o castigat`o o fana :))

    RăspundețiȘtergere
  8. mda...whatever...daca pana acum nu ma prea deranjau schimbarile facute...de acum incep sa ma cam calce pe nervi...nu ca ar conta prea mult ce cred eu dar desi nu mi-a prea placut am acceptat ca Alice nu mai are parul atat de spikey ca in twilight desi asta facea parte din farmecul personajului,m-am impacat cu gandul ca parul lui Jasper arata din ce in ce mai rau,si ca peruca pe care o poarta kristen in eclipse nu e prea grozava,m-am impacat cu gandul ca fiecare ecranizare o sa fie filmata de alta persoana deci o sa fie din ce in ce mai diferit si m-am obisnuit si cu noua imagine a seriei,dar deja de la aceasta (poate mica) schimbare a volvo-ului incep sa ma cam satur.au inceput sa schimbe exact acele mici detalii care faceau diferenta,pe care stephenie meyer le-a ales cu un rost.offf...nu vreau sa par plangacioasa sau cv de genu dar nu inteleg de ce trebuie sa faca atatea schimbari inutile.in fine...scz de mesajul asta lung...e cel mai lung pe care l-am scris pana acum ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. exact (anonimul de mai sus). Mi-e dor mai ales de parul lui Alice :) Era mult mai simpatica si se potrivea cu imaginea din carte.. acum e asa de serioasa ca a devenit scary. La fel si Jasper..

    RăspundețiȘtergere
  10. si mie imi placea mai mult volvoul argintiu,stiu k l-a castigat o tipa,dar puteau sa cumpere altul la fel k ala...eh...nici mie nu prea imi place k se schimba micile detalii,pt noi sunt importante.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dar stati! Masina aia acoperita nu-i Volvo-ul lui Edward? Dupa forma asa arata. Eu una nu cred ca s-au schimbat masinile. Poate doar sau introdus unele noi pe langa cele vechi. Oricum mie imi place si asa.

    RăspundețiȘtergere
  12. deja o da de gard, ma scoate din minti,X( ,o sa ma rezum la carti filmul deja e neatragator

    RăspundețiȘtergere
  13. cea acoperita e porche-ul lui alice...se vede ca e galbena

    RăspundețiȘtergere
  14. O...sorry! Nu am vazut ca are galben pe ea. Oricum ce conteaza ce masina are?

    RăspundețiȘtergere
  15. frate! ok am acceptat si eu schimbarile facute dar deja e exagerat sunt doua schimbari pe care nu le pot accepta! prima in new moon ce se intampla cu edward?? arata groaznic cu perciunii aia, nu puteau sa il lase asa cum a aratat in twilight??si a doua schimbare e volvoul! nu pot sa schimbe asa tot! inteleg ca volvoul lui edward a fost dat unui fan dar puteau cumpara unul la fel?

    RăspundețiȘtergere
  16. daca pe masina aia scrie volvo asta nu inseamna ca aia e masina lui edward!
    nici mie nu-mi place peruce lu kristen,speram ca ii pune extensii ci nu o peruca,
    despre tepii lu alice nu am nici o parere,numa ca in twilight era satena in new moon si eclipse e bruneta
    mi se pare ca in new moon edward arata fff matur,jacob parca trebuia sa arata de vreo 20 si ceva nu edward!!

    RăspundețiȘtergere
  17. puteau sa ia un xc 60 ca e mai mic si sa fie argintiu

    RăspundețiȘtergere
  18. imi placea mai mult volvo-ul argintiu...anyway...de parca asta ar conta...sunt doar schimbari minore;))...bn k nu'l schimba pe rob:|...as muri daca ar mai schimba vreun actor...mi ales pe robL:|

    RăspundețiȘtergere
  19. pai din cate stiu eu,si din cate am citit pe site-ul lui stephenie meyer unde avea enumerate (cu tot cu poze) toate masinile si motoarele din cele 4 carti,numai una era volvo si anume a lui Edward, celelalte erau mercedes,BMW,porche etc deci cea din imagine din pacate nu poate fi decat a lui edward

    RăspundețiȘtergere
  20. dc v-ati speriat atat de tare, poate ca volvo-ul lui edward nu era in parcare atunci. cel putin asa sper, ar fi aiurea sa schimbe masinile.

    RăspundețiȘtergere
  21. nu schimba nici o masina, mai ales volvo-ul lui edward, masina care a castigat-o fana aia era un alt volvo, nu il dadea chiar pe ala din film..stati linistiti sau linistite mai degraba ca masina lui edward tot volvo c30 va fi

    RăspundețiȘtergere
  22. Poate o sa aibe altcineva un Volvo...masina care-i placea Bellei...nu era nici pe departe Jeep :)), poate o fi masina lui Carliste, cea cu care vine Alice sa o ia pe Bella...sper....Imi plac Volvo-urile, dar C30 era semnatura pentru Edward, facea parte din caracterul/personajul sau. Sper sa nu-i fi schimbat masina! Eh, vom vedea... mai intai sa apara filmul....apoi vom critica ce nu ne-a placut. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Pardon...:D am incurcat borcanele....titlul este "Masinile din Eclipse"...si noi vorbim de New Moon....ma scuzati.... (oricum sper ca nu e a lui Edward!)

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.youtube.com/watch?v=rCGPIBGaXsQ&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  25. in eclipsa folosesc mai mult masina lui carlisle (care totusi nu era volvo, dar sa zicem :| ), nu volvo-ul gri al lui edward.. asa ca poate ca nu e o schimbare, ci doar un element de noutate.
    .. poate, poate nu :|

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim.. C30 s-a intamplat sa fie masina Volvo promovata in 2008 (care de altfel e superba).. daca ai citit cartea stii ca Edward nu avea niciun C30, ci un model mai vechi de Volvo.
    Asa ca problema a aparut in primul film cand nu s-au respectat modelele de masini din carte.

    Revenind la eclipsa, nu cred ca au inlocuit C30 cu altceva, ci mai degraba aceast model inlocuieste o alta masina din carte.

    RăspundețiȘtergere
  27. In carti Edward foloseste un Volvo S80R ARGINTIU. Nu cred(sper) ca vor schimba masina, cred ca tot C30 v-a fi, pentru ca altfel nu mai are farmec, vorba cuiva, era semnatura lui Edward. E posibil sa fie masina altcuiva, cu toate ca in carti nu mai apare nici un alt Volvo, dar...

    RăspundețiȘtergere
  28. Nu sunt experta in masini asa ca numi pasa.Ma deranjeaza putin dar HELLO !!!
    Daca poza nui reala !?
    Vati gandit ca poate e facuta de un fan care nu a gasit un volvo perfect!!!
    Nu trebuie sa credeti tot ce vedeti!!!
    Si totusi,E DOAR O MASINA(una super dar,cum am zis mai devreme doar o masina!)

    RăspundețiȘtergere
  29. Masina neagra poate fi si a lui Carlisle . :] . Nu neaparat momentul cand vine Alice sa o ia pe Bella (Asta oricum e in New Moon) . Si faptul ca au facut schimbari in film ... Inchpuiti-va cum ar fi daca toti din liceu i-ar vedea pe Membrii Familiei Cullen la fel dupa ceva timp . Oricine se schimba in cateva luni . Asa ca au trebuit sa ii mai lungeasca parul lui Alice , sau lui Jazz sa il mai lungeasca sau lui Ed sa ii lase perciuni . Asta e .
    Fiti multumiti ca nu schimba Actorii . Gandinti-va la Rachell ... Noi stiam o victoria ... Acum e alta ... De astfel de schimbari sa ne suparam . Nu pt ca in parcare nu e Volvo`ul argintiu . Poate masina neagra e a lui Carlisle .

    RăspundețiȘtergere
  30. volvo de mai sus este un volvo XC90 este un Jeep si negru iar volvo lui Edward este arcintiu si modelul C30 din cauza ca spatele seamana le-ati incurcat a si inca ceva vampirilor nu mai cresc dupa transformare adica nici parul nu mai are cum sa le creasca asa ca in toate filmele vampiri trebuie sa aiba parul la fel de lung

    RăspundețiȘtergere
  31. Acum stiu ca o intrebare tampita, dar vampirilor nu ar trebui sa NU le creasca parul?Adica, este logic.Odata ce ei nu imbatranesc, inseamna ca nici parul nu le creste.Imi place si ca Stephanie a fost logica atunci cand si-a inventat vampirii i-a facut sa nu doarma.Adica, odata ce nu imbatranesc, ei nu au nevoie sa li refaca celulele( astea se refac in timpul somnului), asa ca nu au nevoie sa doarma si voila...stiinta in twilight :D

    RăspundețiȘtergere
  32. ooops...acum am vazut ca mary_vampire_01 a spus deja ce am zis si eu * snap on the head*.Si sunt de acord cu un Anonim de mai sus care a zis ca edward/Rob arata cam matur in new moon ( si me mi-i s-a parut ca in postere arata cam matur), dar poate arata asa ca pentru ca e si ceva mai creepy in posterele oficiale are niste expresii mai scary.Si Alice pare mai vampirica acum ca este bruneta si nu prea mai are tepi.Mie una, imi placea mai mult inainte.Acum nu mai este asa de dulce cum era in Twilight.Pe Jasper, cred ca intentionat l-au facut in postere sa arate mai nebun.Adica are o anumita figura incat ai crede ca o sa sara pe tine imediat.

    RăspundețiȘtergere
  33. Dar vati gandit ca acest volvo a lui Edward il vor vopsi in argintiu.

    RăspundețiȘtergere
  34. Ceea ce imi displace mie cel mai mult este noua "imagine" a lui Edward.Arata atat de...diferit!(ca s-o zic mai frumos!).Pare chiar infiorator..Parul nu il mai are la fel,din poze si postere are o privire de criminal(cel putin mie asa mi se pare).Si asa cum ati zis si voi,parul lui Alice...nu imi plac schimbarile acestea.In twilight Alice parea atat de copilaroasa si scumpa.Acum...in fine...vom comenta mai mult dupa ce vom vedea tot filmul...

    RăspundețiȘtergere
  35. nu imi plac schimbarile vreau volvoul lui edward inapoi

    RăspundețiȘtergere
  36. :)) imi place ca ati luat in considerare varianta mea cu Volvo-ul altcuiva, multumesc vampirikai ca 'm-a citat' si cineva zicea ca daca am citit cartile ....da, am citit cartile, stiu ca in carte nu este vorba de nici un C30 si am vazut si masina pe care o propusese Steph pentru Edward, dar cea pe care au ales-o in film este mai potrivita, e o masina sport si e mai rapida, are o forma mai speciala si i se potriveste personajului jucat de Robert P. Damn am vazut pe youtube emisiunea cand dau masina....de ce nu avem si noi emisiuni dastea...de daia :)) ca numai la americani se poate face asa ceva :(. Eh! Asteptam cu nerabdare filmele! :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Numarul 57F6D3 nu va spune nimic? E clar, asta va fi Volvo-ul lui Edward !..Este acelasi numar pe care il avea Volvo-ul argintiu din Twilight. Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  38. sper sa nu schimbe masina lui edward, desi putem presupune ca omul (impropriu spus - mai bine zis vampirul) gandindu-se la insuratoare vrea o masina mai "family" asa :P

    oricum si modelul asta e de vis. admir masina asta zi de zi in curtea din fatza blocului meu.
    mi-ar parerea rau de schimbare, dar daca e sa fie asa, nu prea avem ce face :|

    RăspundețiȘtergere
  39. heyy...sunt la fel de mare fan k si voi ...si sincer miar parea ff rau dak masinutza lui edward ar fi schimbata i se potriveste asa de bn ...nici nu ma puteam gandi la o varianta mai buna...iar despre porsche-ul lui alice sunt inebunita :X:X:X:X arata bestial iar acest model o caracterizeaza PERFECT!!!! imi place la nebunie :X:X:X:X ...fatza lui Jazz e perfecta (cel putzin dupa parerea mea) are acea figura k si cum o descrie steph ...el fiind cel care sa alaturat de putzin timp familiei cullen iar asta mi se pare bestial ...iar de faza cu victoria sincer numi vine sa cred :O juca excelent ...pacat k au inlocuito!! iar nu in cele din urma emmett e preferatul meu mai ales in 'zori de zi' e prea tare:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.