27 septembrie 2009

Nightlight - un alt fel de Twilight


Revista de satire a Universitatii Harvard ne ofera o noua carte intitulata "Nightlight" ce are la baza povestea bine cunoscuta din seria "Twilight"."The Harward Lampoon" exista inca de acum 300 de ani,si la inceput facea parte din Poansonul Britanic de Umor.Acestia au facut parodii la aproape orice subiect.
Iata ce zic ei despre "Nightlight": "De 3 lucruri eram sigura,primul,Edwart era probabil sufletul meu pereche,al doilea,se refera la partea vampirica din el care banuiesc ca ma vrea moarta,si al treilea,imi doream irevocabil,neconditionat,impenetrabil,heterogenic,ginecologic si scandalos ca el sa ma sarute."
Astfel Belle Goose se indragosteste de Edwart Mullen in "Nightlight".
Belle,o fata palida si neindemanatica ajunge in Switchblade,Oregon,cautand aventura,sau cel putin un coleg de clasa nemuritor.Edwart,un super dragut tocilar,nu este interesat de fete .Dupa ce a fost martorul unor evenimente ciudate,el nu se mai atinge de mancarea lui la pranz.Iar dupa ce el o salveaza pe Belle de la un bulgar de zapada zburator,ea are o revelatie:Edwart este vampir.Dar cum poate ea sa-l convinga sa o muste si sa o tranforme in mireasa lui eterna,cand el nici nu observa fetele?
Plin de drama,pericol,insuficienta tutela din partea parintilor,comportament ciudat de urmaritor si un bal de vampiri,"Nightlight"este o poveste zgomotoasa a unei fete obsedata de vampiri,cautand iubirea in locuri gresite.

Voi ce parere aveti despre carte?

31 de comentarii:

  1. pare interesant,sau cel putin amuzant

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca-i tare cartea!!!!!!!=)))))=)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. pare foarte interesanta..........cum as putea s-o citesc...???

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte foarte tare :)):)) "Bella Goose" lol =))

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt sigura ca e plina de amuzament:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. pare interesant
    carteaa aparut inlibrarii sau pe net?
    cum as putea sa o citesc?
    cred ca o sa imi placa

    RăspundețiȘtergere
  7. eu din cate stiu apare abia pe 3 noiebmrie in America

    RăspundețiȘtergere
  8. dragut....desi am impresia ca au facut-o numai pentru succes......chiar nu mai au inspiratie?.....cu imaginatia se pot face atat de multe.....!

    RăspundețiȘtergere
  9. decurand am vazut un serial dragut tot cu vampiri adolescenti, se num The Vampire Diaries(un pont pt a trece tmp mai usor in asteptarea filmului NEW MOON) http://www.youtube.com/watch?v=XjSCn21wW7s (rezumatul)
    Andra

    RăspundețiȘtergere
  10. mi se pare cea mai mare porcarie cartea asta...orice film sau carte care au succes trebuie imediat facute parodii dupa ele...nu cred ca voi citi o asemenea carte....si eu mai uit la serialul the vampires diares si e fff tare:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  11. super tare, ar fi chiar foarte misto sa o citesc :))

    RăspundețiȘtergere
  12. sicer nu cred ca se merita sa o citesc pare exact acelasi lucru ca in twilight numai ca un pic mai amuzanta ... avand in vedere ca eu cumpar tot ce are legatura cu twilight nu cred ca se merita sa mai dam bani shi pe ea ... daca apare pe net shi stau bn cu timpul cred ca o sa ma uit sa vad daca imi place :)

    RăspundețiȘtergere
  13. genisl! imi place twilight dar sunt si o mare fana a parodiilor si chiar vorbeam de curand cu o prietena si ii spuneam ca parca vad un scarry movie dupa filmul twilight sau ceva de genu`, iar o carte mi se pare o idee chiar si mai buna!:)) am senzatia ca o sa mor de ras, ceea ce nu`i deloc rau!
    stie cineva daca se traduce si in romana, si daca da, cand?:D

    RăspundețiȘtergere
  14. Sincera sa fiu .. nush daca as fi la fel de dornica sa citesc aceasta carte ;)) ... precum am citit cartile Stephaniei Meyer ! ... insa cred ca mi-as dori sa o citesc ... desi nu-s deacord cu cei care au scris-o pt simplu motiv ca nu au fost ORIGINALI ... :( ...;)) ...

    Anyway ... mi-as dori sa o citesc .. cat despre numele lor =)) ... nu comentez ..ca sa nu fiu rautacioasa =))=))=)) ......

    RăspundețiȘtergere
  15. Ar fi tare...sa ne anuntzi cand apare...:))

    RăspundețiȘtergere
  16. neh, nu-mi place :)) mult prea multa fictiune.

    RăspundețiȘtergere
  17. mah mi se par tampenii curate parodiile astea...frate nuj dc au unii placerea sa strice originalul...dak au inspiratie sa'si creeze propiile povesti...aaa sorry asta e pb-nu au inspiratie si ce sa faca si ei...sa parodieze munca altor oameni,eu nu o sa citesc asa cv..mi se pare o lipsa de respect pt munk lui steph

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi-ar placea sa cred ca macar jumatate dintre voi ati auzit macar de Harvard inainte sa luati totul atat de personal.

    RăspundețiȘtergere
  19. sal imi ziceti si mie de unde sa descarc the vampires diaries? si nu-s is decaord cu cartea pt cea mai buna e a lui meyer si niciodata nu va avea acelasi succes (madalyna1987@yahoo.com) ms

    RăspundețiȘtergere
  20. the vampire diaries seamana cam prea mult twilight...care a aparut primul?...

    RăspundețiȘtergere
  21. prima data a aparut cartea "Vampire Diaries" apoi "Twilight Saga",filmul "Twilight" si apoi serialul "Vampire Diaries"

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonimul de mai sus are dreptate, si fetelor aia de la harvard nu au scos cartea ca sa aiba succes, este doar o parodie, ceea ce mie mi se pare foarte interesanta, stiti cum se spune, daca cineva iti face parodie, inseamna ca existi..si cred ca steph nu se va supara, deoarece e doar o gluma...ha ha, belle goose si edwart mullen...ce nebuni :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  23. am gasit pe un site un zvon de henul "The Host – Gazda – Stephenie Mayer – in curand (septembrie 2009", voi stiti ceva?

    RăspundețiȘtergere
  24. The Host apare la jum lui octombrie inceputul lui noiembrie...

    Am trimis mailla rao si am aflat

    RăspundețiȘtergere
  25. si parodia asta ce sa zic......

    Nu ma incanta

    RăspundețiȘtergere
  26. SUNTETI TAMPITI LA CAP SAU CE ?!?!?
    CE PROSTIE!
    IMI VINE SA VOMIT!
    CUM AU PUTUT SAI SPUNA EDWART ?!?!?
    TAMPITI,PROSTI,MITOCANI,BOI,PORCI SI CATE ALTE INSULTE MAI EXISTA PE PLANETA ASTA!

    RăspundețiȘtergere
  27. :)) prea tare:)) edwart mullen:)) ar fi interesant sa o citesc...si coperta cu marul mancat:))=)) prea tare am toata colectia twilight si o sa mai adaug ink o carte!!! stie cineva concret cand apare sau cand pot sa o descarc de pe net???in limba romana bineinteles..pai dak poate cineva sa imi spuna okay...ne auzim:P

    RăspundețiȘtergere
  28. pt cei care sunt interesatzi de carte.... cred ca e o idee f amuzanta....eu cel putin as vrea sa o citesc..pare funny...

    cei care nu vor strice clasicul....fac cum doresc..bineinteles ca e o gluma....dar cine stie...

    RăspundețiȘtergere
  29. app de the vampire diaries..woow ce mult seamana cu twilight..pana shi la numele cartilor s-au inteles.wutering heights???totusi something smells like shit here:|

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.