8 septembrie 2009

Vampire Diaries

Cred ca ati auzit deja de serialul Vampire Diaries, ecranizarea seriei de carti cu acelasi nume scrise de L.J. Smith. Este despre o adolescenta (Elena) care se indragosteste de un vampir (Stefan) . Suna cunoscut?
Primul episod o sa apara vineri, 10 septembrie.

Pe site-ul postului de televiziune care va difuza serialul, CWTV, gasiti un program care va transforma in vampir. Trebuie sa incarcati o poza si puteti s-o editati, sa va adaugati colti, sa va alegeti culoarea pielii si fundalul potrivit. Apoi poza se poate salva.
Widgetul e primul de sus pe pagina, il gasiti usor.
Sa ne arati ce iese:) Have fun!

8 comentarii:

  1. Te roooog!
    E doar o copie proasta a lui twilight!
    Si toti fanii twilight stiu ca vampirii NU au colti!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept cu interes primul episod din serial.De fapt vor fi doi vampiri, unul bun si unul rau, in jurul Elenei. Unul o iubeste, celalalt incearca sa o omoare... Pana la urma vor fi rivali pentru ea. Mi se pare foarte interesant si sper sa apara si cartile pe la noi, desi ma indoiesc daca n-au aparut pana acum, tinand cont ca prima carte e din 1991.

    RăspundețiȘtergere
  3. The Vampire Diaries - 1991
    The Southern Vampire Series - 2001
    Twilight - 2005
    "Amurg" doar a luat amploare foarte mare.Din punctul meu de vedere, nimeni nu a copiat pe nimeni.Totul a pornit de la Anne Rice.Dupa aceea, scriitorii au exploatat universul ascuns al vampirilor.Fiecare in felul lui.Nimeni nu copiaza pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  4. vampirii din twilight nu au colti;)
    fiecare isi imagineaza vampirii cum vrea:d

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu cum e filmul dar imi plac actorii ;))
    era oricum de asteptat ca vampirii sa se trezeasca la viata (desi e impropriu spus) pe marile ecrane dupa succesul twilight.

    app, minunata piesa saptamanii - love it (broken by lifehouse).. abia azi am ajuns sa o ascult, dar m-am indragostit de ea :P
    si filmul de pe a carui coloana sonora e extrasa este de asemenea extraordinar - abia astept sa apara si la noi. fanii "the notebook" sigur vor aprecia si acest film

    RăspundețiȘtergere
  6. Te roooog!
    E doar o copie proasta a lui twilight!
    Si toti fanii twilight stiu ca vampirii NU au colti!

    Anonim : Cand ideea vampirilor a aparut ei aveau colti, ok? Daca citesti Dracula de Bram Stocker o sa vezi ca erau altfel. Iar Twilight, sa fim seriosi, Twilight ne-a furat legenda. In romania sunt "Vampiri" iar Stephenie Meyer i-a dus in Italia :)) asta e marea greseala a lui Meyer. Si fiecare cu propria imagine a vampirilor. Si Twilight este o copie :|

    RăspundețiȘtergere
  7. of doamne pe ce va certati acum.. eu zic sa o dati in judecata penru ca vampirii ei sclipsesc, pentru ca nu dorm in cavou si pentru ca nu ii deranjeaza usturoiu.

    e FICTION! marea grija a voastra e imaginatia femeii. ea vrut sa scrie ceva nou si i-a iesit pana la urma, dar vampirii ei sunt doar ai ei si sunt diferiti de toti vampirii din literatura pentru ca asa a avut ea chef. punct.

    nu exista copyright pe vampiri si sigur nu ar fi dreptul ei, pentru ca legendele au aparut cu mult timp ianintea noastra (clar si a ei), dar nu mai confundati vampirii din twilight cu alti vampiri ca nu e acelasi lucru.

    si povestea cu transilvania noastra e o confuzie de nume - nu la noi au aparut vampirii, dar e bine ca facem bani din asta si lumea vine sa ne viziteze castelul lui "dracula".. buuhuuhuuuu

    RăspundețiȘtergere
  8. Cartile Vampire Diaries vor aparea la Leda, cei cu cartile Trueblood/Vampirii Sudului. Tocmai au anuntat pe blogul site-ului lor.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti si tu parerea.